Grattis te anna-lotta igår ;D

igår fyllde lottan byxis, congratz bruden!
så då blev de å åka me moppen te henne å tjocka sig lite ;)





hehe bara för att jag tycker så himla mycket om kubb kollade jag på (a) å sen spelade vi brännboll oxå, me lite egna regler men eftersom ja var så upptagen av å springa blev de inge pictures ;/

sen tupperade fia josses hår och det blev faktiskt ganska snyggt x)





btw jag har köpt nya skor :D

inte äkta men de behöver ju ingen veta (a)

beställde först 36:or men dom var jävligt stora, jag var tvungen å ha vanliga sockar och ett par yllesockar för att inte foten skulle åka upp när jag gick :O så då vare bara å skicka tebax dom för jamenar vem orkar gå med yllesockar på sommaren?! iaf då såklart fanns det inte 34:or så då var ja tvungen å beställa 35:or som oxå var stora men dom får fan duga för jag vill ha dom här skorna huuhu

förut kunde jag iaf ha 36:or och ibland 37:or tillåme, men nu helt plösligt böjar dom typ göra skorna större... å det är jävligt irri för jag kan typ inte ha nå skor och jag HATAR att ha förstora skor och jag har ETT par skor som INTE är förstora men dom äre hål i båda sulorna och så hållere på å gå hål där vart stortån är!

och seriöst jag får snart damp på dej så du vet! inte för att du läser dehär men SKITSAMMA du går fan mej på nerverna, jag känner inte dej så back off grabben!

tur att man har så bra balans (Y)

det känns ju inte så jättenormalt att sitta och dricka varm oboy när det är 33 grader här inne och man bara vill sätta sig i frysen!
men idag på träningen sprang vi te abbortjärn och simmade över sjön x antal ggr, jag tror nog det är därför jag har så jävla ont i halsen, men det var faktiskt jävligt skönt för de var jävligt varmt å springa.

sen dunkar mitt huvud också så jävla mycket! jag tror fan den snart kommer sprängas, jag har växtvärk, växtverk (?) i benet så jag orkar itne gå å hämta en alvedon -.-




men imorron är jag helt frisk och ska åka rullisar te tjotti elelr mot tjotti vet itne riktigt... från malmberget då x) å vi får väl se hur det går sen å åka ner mot kullen från högsta punkten... för dom som inte vet så äre typ BARA nerför en mil... och jaa... en del har ju inte så jättebra balans så ja... imorron kommer jag nog va täckt av bandage x)

en gång ramlade jag i en nerförsbacke och skrapade upp båda knäna, båda armbågarna, höften, magen, skrapade upp handtagen te stavarna OCH slog huvudet i asfalten hehe... de kanske förklarar varförjag är som jag är x)

och om man till och med lyckas ramla i en uppförbacke, då har man inte speciellt bra balans.

pussar

ma-ma-ma-ma-ma macdonalds ma-ma-ma markoolio tralalalala x)

jag vill ha glass i stora lass!
eller iaf en twister...

men satans johanna ska stanna kvar en dag till, å då måste jag typ fara själv te gve å... kan itne skriva vad för då får nån person reda på det som inte borde få reda på det x) haha men iaf, å tråkigt å åka själv :o för isf måste jag åka moppe, å läskigt å åka själv oxå xD ååh -.- äh nåt kommer vi väl på

ännu en degig segig dag har gått utan att jag ha gjort ett jävla skit !
joo, jag sprang en bit efter veiki vägen å hämtade crossen som gick sönder igår... sen inget annat, ja hade velat bada men kul å bada själv? nej skulle inte tro de...

nu ska jag gå å ... ehm göra INGENTING !

hehe förlåt för mina aggresiva inlägg men blir bara så uttråkad när det inte finns ett skit att göra :o
men snart kommer fellan hem från england då kan jag iaf prata i telefon med hon LÄNGEEEE:D
saknasaknasaknasaknaaaaaaaaaaaaa jag saknaaaaaarr hon :'(((((

pööööööööss

`


segaste dan EVER!

det här har varit den mest sugigaste, segaste, tråkigaste, pruttigaste, bläigaste dagen på hela året! jag har gjort exakt ingenting, nada, INGET och jag har extremt tråkigt och jag saknar johanna och felicia! och jag vill inte bo här!

hejdååå hoppas ni har det bättre än jag som är fast här i världens ödeigaste by -.-
inte ens en puss får ni.


me & marley

den var faktiskt ganska bra, och såklart började jag böla i den, typiskt mej -.- huhu x)

mitt batteri på mobilen är slut och jag har laddaren där nere och jag pallar inte hämta den, eller kanske, om jag går ner och sover, för nu är det väl sisådär 30 grader här inne känns det som, hojja

nä nu ska jag susaså jag inte sover så länge som jag alltid nuförtiden lyckas med -.-

btw idag fick jag mitt moppekort :D
& idag har jag faktiskt gjort 700 sit-ups =) haha xd

puss gonatt :*


blääää usch jag saknar vintern!!!

500 grader i mitt rum nu! jag sitter i bh och shorts och jag funderar faktiskt på att gå å sova ute på taket!
nä nu ska jag kolla marley &me och sen kanske sova på taket, tror ni man ade ramlat ner?...
ähhejdå

(F)

r.i.p michael jackson


en drööm :)

jag och min moster skulle jobba som slavar på slottet till kungen eftersom han fyllde år, men eftersom voldemort försökte döda mej var jag tvungen att hålla mej nära folk, för han ville göra det diskret så det inte skulle bli så mycket rabalder kring det hela. sen satt alla runt ett jättelångt bord och vi skulle servera våfflor, då såg jag att chase crawford satt i bordet! så jag hoppade över alla andra och gick dirr till han, så kollade han på mej och ställde sig upp och kramade mej! å jag blev skitpaff och bara stod där, sen sa han synd att du är å kort åsså gjorde han nån ledsen min med munnen och satte sig ner igen.



så pratade kungen i en mikrofon och sa ba: jag har en överraskning, den här festen ska fortsätta på en stor båt, men slavarna måste stanna kvar och städa. så gick jag till kungens sovrum och la mej i sängen, det var som att ligga på ett stengolv, men iaf så somnade jag där och när jag vaknade stod voldemort framför mej med en motorsåg i handen, så jag hoppade i sängen och kom upp till en lucka i taket där vart jag klättrade in och hela tiden hörde jag den där motorsågen jävligt nära hela tiden åsså värsta skrattet!



det var fan skitläskigt!!



seriöst det är helt omöjligt att sova i mitt rum! eftersom det är där uppe blire ännu varmare! och jag har öppet fönstret men då kommer de bara in en jävla massa mygg! så jag gick ner och sov på soffan x) och jag kommer typ få sova där resten av sommarlovet typ -.- great.

nu måste jag hoppa i duschen, jag har inte duschat håret på två dagar så det ser ut som ett smörpaket, freeesh
pussisar <3

nåt saknas...

det är supervarmt ute, man kan bada, springa,
men ändå äre nåt som saknas för att det ska kännas som sommar.
och det är Felicia P-sson, sommar är helt enkelt inte sommar utan dej, och jag saknar dej grymt mycket, helt sanslöst alltså! tänk så kul vi hade haft om du var här nu, eller om vi var i sthlm, eller om jag hade varit med på språkresan, vojvoj sprolla vart vi är, bara jag har dej på samma ställe som jag ...

de värsta av allt är ju att när du kommer från england ska du te sthlm å vara där nån vecka sen åkeru ju te piteå reste av sommaren, å då träffas vi i slutet av augusti, seriöst vi kommer ju knappt känna igen varann,
aja jag saknar dej <3

ett... minne från förra året!

jag & johanna skulle först cykla 12 km, sen springa upp på ett berg, hirvas då, å sen cykla hem, det var iaf planen, det hela började iaf med att det var superduper varmt så vi cyklade bara i bikini/sport top och shorts och vi höll ändå på att avlida!

sen när vi kom fram när våra ben kändes som spagetti, parkerade vi våra cyklar och började gå, plötsligt hörde jag johannas fasansfulla skrik i mina öron sen kom det EN GEEEEEEEEETING!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
så ba sprang hon, å jag som skulle va lite sådär cool bah men stå still så försvinner den men hon fortsatte att springa omkring som en jävla galning sen såklart kommer det ju ungefär en miljon getingar runt mej oxå så jag ba AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!! å ett fasansfullt skrik därefter oxå så ba börjar vi springa bort frn vägen, ner mot vattenverket, så fort som våra ben kunde springa!

så stannade vi, aaah ingen geting så gick vi lite, å tänkte att vi skulle gå ner å fylla på vatten och sen springa intervaller upp, så kommer ju såklart den där jäävlans getingen igen! så v båda ba *SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIK* (fast mest johanna) å bah KUTAR ner för alla backar, sen försvann den å vi drack vårt gooda vatten och sprang en intervaller.

sen vare bara ett problem, hur fan skulle vi våga gå å hämta cyklarna?!!
jag gick först å hämtade min medans johanna stannade kvar på vägen å fegade, då kom det inte en jävla geting så jag ba promenerade till henne, sen när jag kom fram så ba svooosh EN GEETIING!! så började johanna springa uppför backen den här gången och jag cykla upp, å den flöög skiitsnabbt så vi ba ick panik å visste inte vad vi skulle göra så johanna ba satt sig skitfort på min cykel å ja ba cyklade skitfort ner igen!!! då när vi stannade efter bara en liten bit kom den igen!! så då cyklade vi ännu lite till å stannnade då var den borta.

då vare bara promenera upp igen, och tänk allt det här i 29 PLUSGRADER!!! så stannade vi på infarten te cykeln så precis då kom johannas mommo åkande i sin bil så vi stannade henne och hon hämtade johannas cykel, våran HJÄLTE :D sen cyklade vi hem och dog nästan av värme, men vi klarade det!

lite gamla biler






















nu taggar jag för att stiga upp kvart över fem, halv sex blir det springning med johanna!
puss



första doppet

igår så blev det första doppet för mej och johanna, eller första badet, för vi badade faktiskt riktigt länge och det blev faktiskt riktigt varmt efter ett tag, innan vare precis som johanna säger, pain!

snart så måste jag ringa å väcka johanna, hon har en tendens att sova skitlänge! jätteirri... fast inte för att jag ska säga nåt, shiiet jag har börjat sova skitlänge! :O idag vaknade jag först halv 11!

idag skulle det tydligen bli 28 grader och SOL men inte fan ser jag nån jävla sol -.- fast det är ju ändå 23 grader ute .. btw ngn idé vad jag kan göra fredag,lördag och söndag? (a) för fellan är ju i england, å johanna drar te lule och jaa... det finns ju itne så många andra människor här x)

haha, vi är hundvakt till tova, miras valp, aja iaf så sov hon uppe med mej i min säng, och jag säger då bara hon låter som en gris när hon sover :o OCH hon tog min plats att sova på och inte ville hon flytta på sig hlr... aja och sen innan jag sov så tog jag bort mitt superdupertjocka täcke å sov bara i de där lakanet, mitt rum har en tendens att ALLTID bli supervamrt, och jag hatar verkligen att sova i vamrt! ojj iaf så när jag vaknade hade jagpå mej de superdupertjocka täcket och låg på täcklakanet?! och ändå låg täcket där borta vid dörren... sleepwalker?:O

nu måste ja ringa å väcka johanna, vi höörs
pusspuss ;*


bläää

seriöst kan man hata någon som egentligen står en så nära så här mycket?
 
jag har fan lust att kasta ut dej genom fönstret eller dunka ditt huvud i väggen! du kan fan ta dej nånstans, gå å dränk dej eller nåt!  jag skulle iaf inte sakna dej!

massa bilder x)

ännu en dag tillbringad med johanna och våra gummibåtar xD

fast först var vi å utforskade vattnet där vid stranden å vi hittade en jävla massa äckel !


ett älgben...!


& jätte många vandrande pinnar :S

åsså badade vi fötterna/benen...





sen hämtade vi våra kära båtar :D <3












nio år och redan magrutor, hur ska det här sluta?:S xD

kanske inte världens bästa bild menmen...

nu ska vi fara å åka båt, imorron ska det visst bli regn...  :o :'(

cya pussar :*


gummibåt x)

vem kan komma på att leta en gummibåt typ 10 på kvällen för att åka lite på sjön om inte linn & johanna?

haha iaf så visste jag att vi hade en gummibåt i förrådet så jag letade fram den och vi började blåsa (!!) upp den, asså inte med en sån där pump, utan med munnen, med lungorna! ojoj det var inte lätt, men vi lyckades!



haha olyckligtvis lämnade vi mobilerna hemma för vi visste ju inte om den fick för sig att kollapsa mitt i allt xD men jag kan lova att det såg riktigt roligt ut nä vi två satt i en liten gummibåt med typ benen... jaa de går itne ens att beskriva x)

HAHA sen när vi hoppade av den, vi hittade nån liten brygga av nåt slag så vi slapp gå i de iskalla vattnet! och jag skojar itne, det är typ minusgrader! iaf så hoppade jag av först, så skulle johanna sträcka på sig så råkade hon doppa bakhuvudet eller vad man nu säger i vattnet! hahaha kul det såg ut xD

sen cyklade vi te abbortjärn (i tjotti) å kikade lite och de framkallade (HAHA) lite gamla minnen, vojvoj nå är man då ganska bra på att skrämmas hahahah

sen for vi te johanna å drack te, tände ljus och kollade twilight, seriöst finns det nån bättre film? haha man ba aaah när man ser den :D å james och edward, fyyfan vad snygga!



twilight-james.jpg Twilight-James image by juliereneefender







idag ringde fellan! shiiet jag har inte sett eller hört henne sen klockan 11 den 16 juni! enoormt länge! enormt förlänge! och det är typ 2 veckor kvar tills hon kmr hem från england -.- jag saknardeeej!! kom hem nu!

nu ska jag sussa och imorron blire steka med gummibåt med J om det nu blir varmt och sen träning med j, godnatt alla söta ;*

jag hatar rubriker -.-

hur fan lyckas man sova till halv 2 ?!!!
seriöst, jag vaknade av att bell öppnade min dörr och sa nää hon sover, å då sa mamma men säg att klockan är halv 2 så ba svooosch var jag uppe ur sängen å klädde på mej, å ändå ställde jag klockan på 8, 20 övr 8, 20 i 9, 9 å halv 10 å ändå stänger jag av alla alarm och somnar om, vojvoj!

idag kommer johanna hem :D <3 då ska jag umgås med henne, men nu måste jag fah å träna, ja ska springa i skogen och mitt lokalsinne är ju verkligen på topp, så jaa... hoppas jag inte springer vilse xD
 vi höörs pusspuss :*



feliciaaa <3 :D

aaaaah jag såg att fellan hade kommenterat!!!
haru data där borta?:D
haha men shiieet nu blev jag glaad:D

ifall du nu läser så kan du ju kommentera om de har hänt nå kul så slipperu slösa money på mobajlen de blir så dyrt ;/
huhu :D snygga grabbs?;)
så du vet saknar jag dej otroligt mycket :(
och näru kommer te sthlm så kan du ju ringa till mej, dirr näru kommer te husbacka elr nåt :D

nu ska jag ut å köra moppe me andré å emelie å moa vi höörs puss :*


jag lever!

jag har inte dött ännu men har helt bloggtorka haha xD
vi hörs nån gång i livet pussåkram


chiilisås!

tänkte bara berätta en sak som hände idag, jag sprang och lyssnade på min underbart braiga *hosthost* musik och så kollar jag på mina fötter bara en liten stund sen när jag PRECIS kollar upp så kommere utkutandes två stora renar med stora horn från skogen :O gissa nån som blev rädd så jag ba tvärstannade och täntke vad jag skulle göra, jag måste va beredd att ringa te nån ifall dom skulle få för sig att attackera mej!

så stod dom där skitlänge å bara glodde på mej, å jag glodde tebax värsta killer instinkt blicken typ... så började jag typ skrika så dom skulle bli rädda och springa in i skogen, men tröga renjävlar fattar ju ingenting så dom bara stod kvar å stirrade, men sen så helt plötligt efter typ fem minuters förfrysning fick dom sig ett getingstick i röven och började gå så sakta som man verkligen kan gå (!) in i skogen. så kunde jag börja springa igen men jag kollade ju såklart in i skogen ifall dom skulle vara kvar och gissa! såklart stod dom där bara typ... 4 meter in i skogen bakom ett träd och iakttog mej när jag sprang... scaary :S


hjälp :o

jag är skitnervös! det bara pirrar i magen :o
wtf?
inte ska jag ju gör nåt... å inte nåt som man behöver vara nervös över? :O


miss ya :*



det har gått 13 timmar sen vi sågs och det känns redan som en evighet :(
"bara" typ 1800 timmar kvar...

f15

tack alla gölliga sötnosar för presenterna och grattisarna :D :*

idag ahr jag slösat hela min dag med att baka och städa och duscha och bara stressat runt i hela huset för att märta, a-l, josse och mollan skulle komma vid sex, men vet ni när dom kom? -.-
halv 8 haha så jag å johanna kollade hide and seek och små åt från allt fika som jag hade bakat hela tiden så när dom väl kom var vi båda supermätta xD



å jag har fått
100 kronor
400 kronor

hjälm
jacka
adidaströja
schampo, balsam, hårinpackning
och så fick jag typ världens gulligaste "skylt" eller vad man nu kan kalla det av märta, a-l, mollan och josse :D


och johanna testade dom där glasögonen som hänger på tröjan där, och jaa shiiet vad jag garvade xD jag bara grinade men jag fick itne lägga upp bilden :( men ni kan ju tänka er xD hahaha

tack mina fina vänner :*

btw imorron ska jag göra moppeprov :S wish me luck! :D
pusspuss


ÅÅÅH

jag vill fara å träna men vet ni?JAG HINNER INTE!!! grrr!


15 bast

mahahaha nu har man ju varit femton i typ... några timmar haha xd
igår blev det drag genom phyn med fellan och moppen och dunk på mobajlen såklart! :D shiihouw

idag är det sista dagen jag ser felicia på JÄTTEJÄTTELÄÄNGE  antingen typ 3 veckor eller 3 månader typ :'(
jag kommer dööööööö
iaf så tillbringar vi den sista timmen med varandra med tårar i ögona och markoolio på högsta dunket hehe ... ;)







satan vad jag kommer sakna dej hjärtat <3
*gråtgråt*

nu snart ska jag hem och baaka så kom å fika där vid 6 :)

& våra sista minuter ska inte tillbringas framför datan
/ en ledsen i ögar linn & felicia

teevling!

är man duktig så är man, jag har strykit gadiner och hängt upp dom i mitt rum all by myself, sen har jag tagit fram ett par snyggare gardiner te vardagsrummet och hängt upp dom all by myself, haha ;)

men så har jag bakat muffins och ska snart och träna med min felicia <3

benny och carola var nyss här och åt hiihi, min morbror och moster och jag å benny ska ha en sit-ups tävling från den 15:e juni till den 30:e juni om jag vinner får jag 500 spänn av han och om han vinner får han 50 spänn av mej haha rätt ska vara rätt xD

bara för att jag inte är så speciellt rik, men det var han som föreslog att han skulle ge 10 ggr mer än vad jag gjorde så har jag lite att kämpa för å han me ;)

så från och med tomorrow lär ni se mej göra sit-ups hela tiden typ... om jag inte blir less... men de ska jag fan itne!



nu ska jag hjälpa mamma att flytta soffan hade phraa
pussss


HELVETE

jag håller på att bli sjuk!!!!!
fanfanfan


ni kan fan ta er nånstans era sjukbasilusker för jag tänker inte bli sjuk!!!

gonatt


(L)


Philter - Untitled

nästa år på avslutningen kmr jag gråta, man vill ju som ändå bli större, men jag vill ändå stanna.
allt går bara för fort, helt plötsligt  vi väl 70+are, seriöst snart kommer jag och felicia flytta ifrån varann min bästaste bästa vän och jag kmr gå olika vägar, flytta till olika städer då lär vi ju glida isär mer och mer och tillslut kanske vi itne ens känner igen varann?

men det får inte hända, vi måste hålla ihop! och dessutom kan du ju kolla på mej på tv om några år när jag åker skidor ;) hahaha x)

men iaf tänk på alla minnen man har fått... jag kommer ihåg första gången jag var i friskolan, det var när vi gick i femman då skulle dom som skulle börja där gå på typ en rundvandring och det känns verkligen som igår, sen viips så hare gått 3 år. och tänk vilken besvikelse om man inte får som betygen man behöver för att komma in på det man vill komma, om jag itne kommer in på skidgymnasiet nånstans tänker jag fan itne gå i skola. och tänk alla ens vänner som man haft i 4 år då och dom man haft längre. hojj jag vill stanna tiden nu. men ändå inte...

äh jag vet inte hejdå


7 års otur!!!

NEEJ jag trampade sönder en spegel :( kanske dags att städa mitt rum? typ hela min garderob, allt smink, hårtork, plattång, hårspray och allt sånt stuffs ligger överallt på golvet... hehe ngn som vill hjälpa mej att städa? (a)

jag kan hålla mitt rum städat i högst... kanske två veckor sen liggere massor mer kläder igen irri eller vad -.-

vojvoj jag har bad hairday, men det ser iaf u att bli varmt idag :D jag ser dan inte ett enda moln!:D fan va najsigt

 
men man kan ju inte låta bli att längta lite till vintern så man får åka skidor (AA)

haha så jävla bra!


nu ska jag gå å borsta gaddarna sen blire å ladda te brännbollen ;)
pusspusspusspuss

coowla 70 + are

idag vare sista dagen med lektioner! wiihue, eller lektioner och lektioner... sista dagen med filmkollning i skolan xD
efter skolan for jag med karro å johanna å solade å sen drog ja å johannisch te alanya å åt yummie dom har fan världens godaste kycklingsallad!!!

där såg vi två typ 70 åriga tanter som kom in å beställde pizza,sen köpte dom öl xD haha lite frääna, sen när vi promenerade till karro såg vi dom i värsta sportbilen hahaha aaw vilka söta tanter (a)

sen for ja å johannisch på henens träning och det var superkul men superjobbigt :D jag är van å typ träna själv hela tiden så jag blir typ jätte glad när jag slipper träna själv för det är så supertråkigt hiihi

imorron har vi brännbollsturnering och vi ska fan vinna! mahaha fast bara för att jag säger så så kommer vi garanterat itne vinna x) plus så är vi bara typ 13 stycken i klassen nu...

nu är jag hungrig och ska äta kycklingsoppa och dricka apelsinjuice

hade göttans pussåkraam

AAAAAAAAH

DET ÄR SOL UTE!!! :D:D

sommar sommar och sol

seriöst alla träd börjar typ bli gula?!
nu tycker jag att det ska bli lika varmt som det var för nån vecka sen :(

sommartider


sommar sommar och sol


jag längtar grymt mycket till sommaren!!!!
btw jag fyller år om åtta dagar :D

och så saknar jag att använda glajjor :(


pusspuss

varför gå när man kan springa lixom?

igår var jag å felicia lite gulliga och plockade blommor te anna-lotta (a)


sen så hittade jag värsta söta bilderna på henne oxå :D




 och ja jag är JÄVLIGT AVIS på hon!!! hiihi (a)



nå äre då allt förjävligt det är juni och det SNÖAR för fullt typ hela tiden :O kmr säkert snöa på avslutningen :(

nu ska jag äta b&j half baked och kolla om de är nå bra på tv

hare 7kt gr8 nu! pusspuss ♥

BOLLEN! :D

idag var vi i gropen och åkte bollen, alltså en typ jättestor boll som 2 personer satt fastspända i, sen åkte man ner för gropen i kullen och FYFAAN vad roligt det var!!!:D

haha först när jag och felicia sulle sätta oss i den gick hon först in i den å sen jag så rullades vi mot backen så hänge jag typ upp och ner för dom stannade den xD  och sen åkte vi asså jag säger bara shiit det var jätteroligt och jag bah skrek som en jävla galnning xD de gjorde säkert fellan oxå...  hahaha,
 dom hade typ byggt nå hoppgrejs på kanterna så man itne skulle åka utanför banan och såklart åkte jag å fellan upp på dom och bara flög! xD sen fick vi lite skrattatacker och var lite allmänt galna, men vi hann bara åka en gång var :'(











ni får lov att vrida på huvudet x)

sen skulle jag springa hem men det blev mest att gå, mitt ena ben är typ längre än det andra och då får jag så helvetes ont i höften :/ mees


och så såg jag en ren i skogen!!! :O jag blev skiträdd och började typ sjunga skithögt xD så ringde jag moffa så fick han komma och hämta mej x) hehe

nu ska jag äta en macka hade braa pusshejdå :*

Åke på toppen

idag hade vi vandring me malin upp te åka på toppen, det var väl ganska kul tyckte jag ;)
 jag å hilding brassade förbi alla efter pausen och vi typ sprang men vi kom först upp iaf hahaha xD
är man tävlingsmänniska så är man:O

sen typ satt vi där å åt macka å drack festis sen började vi gå ner, eller jag å pontus sprang ner nästan heela vägen, vi gick en liten bit men iaf så var vi ganska duktiga tyckte jag (a)

fast sen fick vi ju sitta där nere å vänta på dom andra i en evighet...
å jag är stolt över att jag itne stukade foten när vi sprnag bland alla stenar haha

senare ska jag kanske fara på johannas träning men det är bara om hon ska dit, hon hade fått så ont i knät så hon skulle kanske itne på träningen :( isf måste jag ju hitta på ngt annat att träna å jag tycker inte om att träna själv :( ngn frivillig som vill träna med mej? *blinkblink*

å justjah imorse promenerade jag från malmberget te gve haha

håll tummarna att johanna ska på träning nu! (Y)

pussochkraam



nordmannen:
- Hvorfor knipser du med fingrene?
Svensken:
- for å jage bort ulvene.
- men det finnes jo ikke noen ulver her?
- nei, der ser du!

haha erkänn ganska bra xD

SAKNASAKNASAKNA!!!! :'(

jovisst kunde nåt gå sämre igår, oväntat? nej.
såklart började det hagla! och inte lite heller!
men jag fick inge ont i mina fötter iaf :D (y)


idag har vi typ bara kollat film å spelat brännboll i skolan, nödvändigt att gå då? vojvoj dessutom försov jag mej idag jag vaknade 07.16 och typ satte håret i en snodd och letade efter kläder i hela huset och borstade gaddarna sen åkte bussen förbi mitt hus så jag bara sprang å letade min mobil och tog ett par sockar sen var ja tvungen å kuta ut på vägen, tur att den stannar när den ser nån iaf x) när jag var på bussen var kl 07.20 så seriöst 4 minuter! rekord ffs!

 imorron och i övermorgon har vi aktivitetsdag imorrn ska vi typ vandra upp på dundret,  på fredag ska vi typ åka i en sån där boll ner för gropen :d shiiiiet vad scaary haha xD kmr aldrig våga jue :$

på onsdag nästa vecka dårå har vi brännbollsturnering måste tagga ju! haha x) våran klass har ju vunnit alla år *stolt* haha


vojvoj jag saknar alla skidtävlingar :(




det här går ju ganska bra.. eller?

RSS 2.0