booys

adam och johan satt å spelade nå brum brum spel, typ cross eller nåt

johan: vi låtsas som att vi blir jagade av tjejer!!!
adam: jaa!
jag: det är ju då ni ska stanna :o
båda: hahahahha nääe!

snart blir dom stora och blir värsta tjejtjusarna, haha


snart bär det av te gve, felicia ville bara vara i klubbis ett tag, jippie! -.-

booouring

blev inget klä ut sig.

it willl be easier i'm shore

gårdagen spenderades med felicia p-sson, vi drack oboy, drack te, hade lite deeptalk, satt vid datan, kollade tv, de enda man kan göra i byn...  på kvällen somnade hon på soffan när vi kollade tv så då knatade jag hem haha, ett tips fota inte henne när hon sover! hon fick värsta rycket och blev jättesur och jag blev skitskrajj haha

idag blir det att klä ut sig och åka te gve town pictures kommer, hoppas jag...



puss

in löved <3

jag har blivit käär i min kamera <3

jag skulle egentligen få mitt barnbidrag iår (eftersom bell fick de först i nian -.-) men vi ska te bulgarien i sommar så då får jag inte mitt barnbidrag förrän efter det... så då sa jag att jag tyckte jag skulle få iaf två barnbidrag å få en kamera hiihi

så nu kanske det börjar komma lite bilder äntligen haha



nu blir det väl att umgås med felicia puss <3

skiidis

sådärjah nu har jag skickat in skidgymnasium grejsen (y)
hojj nu vill ja bara bli frisk så jag kan åka skidor :D


ett tips om man har ont i halsen!
drick varm oboy med grädde, det hjälpte för mej iaf

andfådd av några trapor & svullen hals

det låter som halsfluss, fellan ringde när jag låg och sov, har sovit sen 10. världen snurrar runt när jag går så jag måste gå jätte stelt, som med en bok på huvudet. sen kan jag inte äta nåt för jag har jätteont i en sida av halsen . sen feber på toppen av alltihopa, verkligen gr8 (Y) hon trodde jag hade halsfluss så frågade hon om jag hade uppsvullen hals vilket jag självklart hade! -.-

men får först fara te vårdcentralen imorron vid 11. bra att man är sjuk på lovet, och hinner garant inte bli frisk till halloween, jippie! (Y)


svar

anonym:  vilken ordning sökte du skidgym? var vill du helst gå?

jag har inte sökt ännu, jag är skitseg jag vet, men jag har inte hunnit, ska nog göra det idag. jag ska iaf först söka te gve eftersom det är ju lättast att bo kvar här när jag har min kära pappa som vallar mina skidor x), sen blir det nog mora, sollefteå, torsby och sen järpen.

men jag ska nog oxå söka te kiruna, det sista stället jag vill bo på, men det är väl bara acceptera om jag bara kommer in där, för hellre bor jag ju nånstans vart jag inte vill bo om jag får gå på skidgymnasium :)

puss


sjuk!

helt galet, jag var ju nyss sjuk, hade typ svininfluensan och nu är jag sjuk igen, wtf?!

gårdagen spenderades iaf med johanna och andré men där på kvällen fick jag sån himla skallebank så jag for hem. det värsta som finns är att vara hungrig men inte kan svälja, fyfan!

dum & dummare

måste bara berätta en liten kuwl grej, i fredags efter den sista lektionen sa fellan
-det känns som sommarlov! å ja ba
- nää! det känns som jullov!... fast utan jul...

haha, å ica har ju vrldens bästa reklam, fyfaan vad jag garvar när ja ser den här xD


annars då, jag har sovit 11 timmat inatt och jag är fortfarande dundertrött, sen har jag åkt skidor och nu blir det väl drygning ändå tills onsdag då kommer mitt <3 hem från sthlm och det blir nog gve ihelg (Y) se upp när dum&dummare är i farten säger jag bara! hahah x)

joo en skitläskiggrej hände igår!
jag å hilda trippade runt på stan ett tag på kvällen, men det var skitkallt så vi skulle gå å värma oss nånstans, så kände vi på dörren där te folkets hus, inte bioingången den andra. den var öppen så vi satt oss på trappan men då hörde vi typ musik och prat där nere, och nyfikenheten vann över oss så vi gick ner och kollade in snabbt, jag hann bara se att det satt några gamlingar där sen gick vi så kom det en neger efter oss! han kunde inte svenska s han ba girls come in eller nåt sånt, vi ba no we must go home now å han ba men kom bara en liten stund å vi ba nä men vi får inte för vi måste hem å han ba men bara 2 minuter, ni kan få kaffe, te, bulla å ja tänkte ba okej bara 2 minuter det var ju ändå några gamlingar där... (fast vi snackade ju engelska då)

så kom vi in det å det vara BARA utlänningar! dom där "gamlingarna" var inte så gamla å vi fick paanik! så ja sa te hilda ba jag låtsas att nån ringer, hahaha, så sa jag sen ba vi måste gå för våra kompisar väntar här utanför så började vi gå jättefort men han kom efter oss! så vi ba sprang ut och så fick vi itne upp dörren för man skulle dra i den inte knuffa!

haha sen fick vi upp den å ba sprang ut

okej de lät inte så läskigt men det var det! :o vojvoj



blaah

lovade ju bilder på våran priiima pannkakstårta (y)


'

det blev bara en jäävla massa kladd!


igår så blev det att umgås med joel, robbe, erik, henke å....jaa om de nu var nån mer, jag hade iaf kuwl men endel saker hade ju kunnat gå lite bättre...

nu snart kommer mamma och hämtar mej så ska jag åka skidor
puss

längdskiiiidor <3

igår åkte jag skidor för första gången iår på snö, det var heelt underbart!!!
idag åkte jag oxå skidor, blev kring 2 mil,
imorron bli det oxå att åka, fysatan vad kuuwl!

oj nu har greys börjat, måste rusa

kommer bilder sen på min, hildas och Felicias pannkakstårta från hkn HAHA kan jag ju bara säga...

puss och kram

längdskiiiidor <3

igår åkte jag skidor för första gången iår på snö, det var heelt underbart!!!
idag åkte jag oxå skidor, blev kring 2 mil,
imorron bli det oxå att åka, fysatan vad kuuwl!

oj nu har greys börjat, måste rusa

kommer bilder sen på min, hildas och Felicias pannkakstårta från hkn HAHA kan jag ju bara säga...

puss och kram

jagar brottslingar på taken...

jag skickade vem är highmaanblogg.se till 118100,å dom svarade (haha!) :

vi tror att highmaan.blogg.se egentligen heter linn högman och är 15 år gammal. vi tror att hon inom några månader kommer få reda på om hon skall läsa på skidgymnasiet i järpen. vi tror dessutom att hon är en alldeles vanlig tjej på dagen. på natten tror vi att hon sätter på sig en silvrig dräkt av nylontyg och springer runt bland hustaken i jakt på brottslingar.

haha ojoj de visste ni inte om mej kan ja lova, snart kommer mommo och hämtar mig från bell, har sovit här idag pallade inte vara i tjötti. så jag umgicks med joel och hilding. jag ahr bara sovit tre timmar men inte är man trött för det. nu väntar opponering, oth, gossip girl, top model

haha  gammal bild x)


kram och puss


GAH

MITT ÖGA RYCKER HELA TIDEN OCH JAG FÅR DAMP!

VAD ÄRE FÖR FEL?


fotboll & skidgymnasium

wihue nu håller jag på att söka in till skidgymnasium, ska söka till gällivare, torsby, sollefteå, mora och järpen. men kmr garant inte komma in på nån :( åh jag vet inte om ja ska söka te nåt lokalt... hoj vad tjorvigt.

sen idag måste jag plugga so, skriva en opponering eftersom vi inte jobbae så mycke på lektionen..., skriva rapporten, plugga matte & göra idrottsgrejen, dags att börja?


idag var vi å kollade på gymnasiets fotbolls grej oxå, vi gick dit när vi egentligen "satt i ett grupprum och jobbade" haha är man smart så är man (Y) åh jäävlar vad snygg människa det finns alltså! huhu

måååste pluggaplugga trallala nu
kramkram

nu dampar det oxå så de går inte att sätta in bilder! suuck



trening

tänkte åka skidor idag  jue, premiären men sååklart (!) så blir det varmt och snön smälter, så himla irriterande att jag har lust att strypa nån!

jag for å sprang iaf i gve det slutade med dyngblöta sockar och 2 blåsor under tårna :o

ajja måste väl börja plugga te so:n, rapporten och matten nu, fattar inte ett skit av nåt så...

kram

guess what!

nu står pappa och vallar mina skidor! så imorron blir det premiären! längtar!!! :D :D <3

I wish you were

det blev inte att titta på hockey idag eftersom fellan är så tråkig och bara vill vara i tjötti -.-
ja menar lixom hur kuwl är det att vara i phyyn? :o vojvoj...





yeey igår somnade jag vid halv 8, jag skulle bara ligga i sängen innan ugly betty började vips så somnade jag tydligen och vaknade 5 på morronen pigg som en lärka eller vad man nu säger. så ja lär ju vara trött ikväll -.- fast jag har ändå inget att göra i den här booriga byn så sprolla!


tjötti

för bra några år sen fanns det inte täckning här i tjotti. om vi skulle använda mobilen så var vi tvungen att gå upp på ett berg då kanske det fanns täckning, annars fick vi cykla till högsta punkten, 11 km där började täckningen. tänk då var vi inte beroende av telefoner, för några år till tidigare hade vi inte bredband. vi brydde oss inte om omvärlden, vi var fast här i vår lilla bubbla.

visst, nu hade jag blivit galen om det inte hade funnits täckning, eller bredband för den delen men tänk er vad hårt vi har det som bor i den här byhålan, det går EN buss på morgonen, EN buss efter skolan, det hade itne varit lika hhemskt att bo här om det hade gått fler bussar iaf.

visst det kanske är bra att växa upp här, man får inte allt serverat på ett guldfat, men nu vill jag härifrån, ut ur bubblan tack!




kram

igår

jag å fellan for te gve igår, lite sent men vi kom precis när ola sjöng å de var ju lite fränt å se han, han
är inte snygg å inte bra men iaf x)

det var grymt mycke folk så vi typ gick omkring lite å sen såg vi trappen där vart ola gick ner så såg vi han sen pratade vi lite med anton, robert och joel och så for vi te dom ett tag, å plåster fick vi oxå av röda korset (Y) kan ju va bra å ha hahaha xD

lite deeptalk på bussen hem idag och nu väntar palt och sen träning

puss

tattooo

seriöst, det känns som att det har varit vinter, att det är vår nu och snart blir det sommar. HEMSK känsla! det borde bara braka ner 1 meter snö på en gång så man kan åka skidor!

jag hade velat ha en tatuering på handleden, nå kinatecken, grymt snyggt! (A)




you don't know anything about me

thats it!


jag saknar dej fellan <3




fy på mej

GRATTIS MOLLIS! :D <3

internet dampade så jaa... vi skyller på det drf ja inte har skrivit...
iaf så har vi temavecka nu å de e chillidill, vi kollar en film per dag å jobbar lite om den sen haha

Dessutom äre typ vinter hur bra är inte det lixom? snart kan man åka skidor å vojvoj! shiieet alltså, nu börjar maten dofta i huset och magen kurrar så ska väl käka och sen blir det powerwalk med johanna<3


jagå andré böt jackor för nån dag sen haha x) min jacka som andré har på sig går över rumpan på mej...


puss

nighty night

det blev en grymt lyckad kväll trots allt!
orkar inte skriva allt för jag är grymt jävla trött efter bara en halvtimmes sovning allt som allt (Y)
gonatt :*

äre så svårt å bara sova lite längre?

kul att man vaknar halv 7 och är pigg som en lärka -.- jättekul...

hojjj

anyone can make you smile,
anyone can make you cry.
but it takes someone really special
to make you smile with tears in your eyes


läskiigt!

inatt, innan jag precis hade somnat så hörde jag KABABOOOM! (alltså nåt som ramlade ner med en jääävla smäll!) sen smälldes en dörr här uppe igen :o jag vågade ju såklart inte gå å kolla då, lite scaary, helt mörkt och jag var helt själv där uppe... sen på morronen kollade jag och inget hade ramlat och alla dörrar var öppna :O deet var ju läskigt om nåt...


RSS 2.0