happaranda

det blev inte tävling för att de var för kallt !!!!!
men vi åkte ändå te ikea köpte lite grejjer till när jag ska flytta, fast inge mycke för jag vet ju ännu inte vilka färger de är ;)


heelt ofixad frilla eftersom jag hade duschat på morronen å sen hade på mig skidmössan... o inget jävla uttag fanns det på ikea heller :o






storhandlarna på candyworld ! haha




hittade oxå en tröja på stadium :)




justjah efter vägen var det en bil som hade voltat flera gånger och flygit typ 20 meter... lysena var på så jag gick till diket å kollade in i bilen så dom inte var kvar, dom/den hade slagit sönder rutorna, seriöst fan va svårt å komma ut ur en bil där fönstrerna är övertäckta med snö å bilen uppåner och så ska man få av sig bältet :o och så kanske man fast har skadat sig, hojja!

nä nu måste jag skriva klart i-robot rapporten som skulle va inne i torsdags...
puss


skavsår iöronen

bell och carro sjöng singstar nyss å det lät ju verkligen jättefint... (y)
imorron ska jag te happaranda å tävla om de inte blir för kallt, annars blire bara att fara på ikea men nu taggas det till tävling! <3


min eelskling







det är INTE min rumpa det är ett vitt linne hehe ;)

vaddå dålig på att fota?men har man kuwl så gömmer man ju ibland... det blev en hel del prat, bakning och filmkollning. tävlingen imorron blev inte men håller alla tummar och tår på att den på söndag blir (Y)

ska kika paradise hotel nu, puss <3

vaddå grymma på att rita?!

ååh kolla mitt långa hår som speglas i duschen :( saaakna!




allt jag kan säga är HAHAHA! (jag å felicia på bilden)
å ni vet väl vem som har gjort den? vi kommer fan bli kända!

nu drar jag ut i kylan till min älskling!
puss

vila i frid ellinor öhman

@£$€¥

Look around
where do you belong?



man kan ju inte annat än längta!











sunny beach - bulgarien bara 120 dagar kvar!


så jävla nertränad!

jag är så himla arg att jag hade kunnat börja grina!
på träningen skrek jag rätt ut i en uppförsbacke för det gick verkligen inte framåt hur mycket jag än tog i! så jävla frustrerande!

fast jag har ju tränat hårt i mer än en månad nu så kroppen börjar bli jävla slut kan jag ju lova... men nästa vecka blir det lugn träning så formen kommer haha!

men ändå! jag är så jävla irriterad på mig själv!



resfeber?


nå kan man allt ha roligt på lektionerna (y)
made by linn och felicia


haha för dom som inte fattar, jag och felicia ligger och steker, mamma och carita står bakom nåt å spanar på oss me kikare (dom ska alltid veta allt vad vi gör) bell och natta springer och jagar varann på stranden och adam hoppar efter en kokosnöt, haha det kallas fantasi x)

puss



hej vill du köpa salami?

haha vojvoj, kan dom inte hitta på nå bättre att sälja från maif?
kuwl att sälja salami, ba tjaa vill du köpa salami? haha...

å de värsta är ju att JAG måste göra det, skämma ut mig! vojvoj



puss





har alldeles för mycket att göra för att sitta här ♥

helg

jag har inte gjort ett skit ihelg, bara tränat. felicia och johanna är sjuka precis på den enda helgen jag kan umgås med dom :(

jag lyckades iaf sova till 9 idag, i lördags vaknade jag 6 och kunde inte somna om, hur irriterande som helst!



"dagens outfit", pyjamaströja, oplattat och smutsigt hår, hahaha


förresten jag har ett sovtips för alla ni därute som har svårt att somna på kvällarna, läs lite biologi då somnar man dirr kan ja lova!

Puss





så jävla fina ögon!

jag & felicia hade nationella muntligt idag, det gick faktiskt ganska bra. sen åkte jag, felicia å hilding te gve å dom solade.

sen var jag på coop när mina päron handlade och när jag skulle sätta maten i påsar var det en liten pojke som satt där, han var kanske 4-5 år å han hade världens finaste ögon!

dom var knallblåa och jättestora, ögonfransarna var jättelånga och han ba stirrade på mig, jag dog nästan!! å även fast jag kollade på han så slutade han inte stirra, jag blev seriöst kär i ögonen <3

sen hann jag å bell oxå käka på alanya

puss

hehe jag hade lite booring medans dom solade ...







sjuk dröm!

jaa min dröm handlade om paow, ni vet bloggaren...

jag och felicia skulle gå till henne, vi gick in å ropade hallå men ingen svarade så vi gick upp till hennes rum men hon var inte där heller, så felicia satt i en fåtölj å jag satt å fotade mej med hennes webkamera, bilderna blev JÄTTEFULA alltså extremt fula. sen orkade vi inte vänta nåmer så vi gick, men jag glömde att ta bort bilderna.

där nere mötte vi hennes mamma som skrek
VAD FAN GÖR NI HÄR!!?
egentligen kände vi inte henne men vi sa te henens mamma att vi var hennes kompisar men hon var inte hemma, så gick vi hem. nästa dag läste jag på hennes blogg att hon hade skrivit att det var nån idiot som hade varit på hennes rum å snokat så la hon upp ALLA SUPERFULA bilder på bloggen fyfan vad jag skämdes!



klippniing

tränade nyss, det gick faktiskt ganska bra, typ bara intervaller och mina händer skakade 120 km/h efteråt hehe... men de blev nå fel me idas axel, fan vad irriterande! hoppas vi ändå kan åka te usm :(
fick oxå hem ett papper från skidgymnasiet, ska på intervju den 6:e februari, något läskigt! :o

sen till klippningen *trumvirvel*
före


efter






blev nöjd faktiskt :)

näe nu måste jag skriva klart artikeln som ska va inne imorron, sen måste ja väl börja me allt annat...
teknikinlämning
teknikprov
noprov
soprov
matteprov
artikel

puss

later alligatoor

ska på träning strax, uppdaterar efter lovar! måste få bell att fixa om min design oxå men man får inte ens tag i sin egen syster :o


hjälp de drabbade i haiti

Stöd Rädda barnens arbete i Haiti genom att smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.


Sitter i skolan och har det allmänt segt, men sen blire andra bullar, ska å klippa mig men jag ska bara toppa mig å kanske klippa lugg... får se :)

jag har iaf oxå skickat ett sms till rädda barnen, alla kan väl bidra med 10 kronor?

pussen

gymnasieval

1.samhälls
2. handels
3. teknik
eller så switchar jag plats på handels och teknik, ingen aning om det än...
men jag fattar inte hur man ska skriva på en där blanketten när man ska söka skid oxå, jag har ju redan sökt in te alla riks men ska man ändå skriva dom på pappret? eller inte? eller ska man skriva program och skid då? äh ååh jag vet ingenting nu alltså! åsså dom lokala dom ska man väl skriva där, eller?

dags att fråga syon kanske...



jag har nog inte skrattat på ganska länge eftersom jag och felicia garvade åt allting imorse när vi kom till skolan, en av oss gick extremt utåt med fötterna och den andra extremt inåt åsså gick vi armkrok, och jag skojjas inte jag höll på att kissa på mej av allt skratt! sen testade vi en sko med strl 57,5 å då dog jag ännu mer av skratt! fatta hur sjukt det såg ut!

pusss


VARNING FÖR EXTREMT LÄSKIG TEXT!

gissa vad jag såg på toan! EN SPINDEL! en spindel nu! hur fan kan dom leva nu? AAAAAAAAAAAAAAH! jag sprang iaf ifrån toan och har inte några planer på att gå in dit igen...

jag bytte kläder direkt ifall den hade nån kompis som hade fått för sig att klättra på mina kläder, usch jag känner hur det kryper på skallen på mej och jag har väldigt obehagliga minnen av spindlar! USCH!

jag fattar inte hur jag vågar men... nä jag skoja, jag vågar faktiskt inte leta upp en bild på en spindel, usch jag ryser över hela kroppen bara av att tänka på dom!

JAG TYCKER INTE OM SPINDLAR!

tävlingen på lördag gick skit, jag var inte ens trött när jag kom imål, jag kan inte ta ut mig... helt konstigt. men tävlingen idag kändes bättre iaf, placeringen var väl itne den bästa men formen är nog påväg! haha

puss



update

gissa vad jag hittade!
en bubbelpool :o

nu är jag väldigt ledsen i ögat eftersom jag inte har bikini och en friend här :(


hehe, jag försökte på igång tvn nyss, jag stod och dampade på knappen, kollade runt på tvn efter en dold knapp, tryckte på alla knappar på tvn och kontrollen och bankade på tvn, så var man tvungen att trycka på en lampknapp för att den skulle funka, jag menar vem kommer på nåt sånt? det borde stå en skylt nånstans, tryck på den gömda lampknappen för att få igång tvn.

puss

pite

jag har nog världens sämsta start på 2010. formen är helt bortblåst, jag fattar inte hur det kan gå så dåligt. det har aldrig gått såhär dåligt på tävlingarna, någonsin! bara för att om jag kommer bra till så får jag göra hål i tungan, gr8!

jag hittade en data här som har värsta nedräkningen, sjukt stressande. sen så ska jag snart gå å checka in "relax avdelningen" men jag saknar min felicia <3

äh, puss på er sötisar<3

gästblogg!

jag har världens allra bästa vän som man kan få!
ni vet nog redan vem jag är...

det här gulliga talet skrev hon i skolan ♥

En vän betyder så himla myckert här i livet. Min bästa vän skulle jag inte kunna leva utan. Vad skulle man ha gjort utan någon att skratta eller gråta tillsammans med?

Min bästa vän heter Felicia P-sson, eller Paulusson som hon egentingen heter..
Hon är född den 13 september 1994. Hon är en riktig guldklimp på sina 1,61 cm och sitt långa bruna hår. Vi har känt varandra så länge vi kan minnas. vi känner varann så bra att vi tänker likadant och förstår varandra med bara en blick. Vi har samma humor vilket kan leda till en hel del skratt. Efter en dag med henne har man alltid ont i mungiporna.

Hon kan vara riktigt blond, hon gör som hon själv vill och lyssnar inte på någon annan. Hon är sjlävständig, lojal, positiv, glad, bra lyssnare, mångsidig, energisk, entusiastisk, pedant, lugn, galen, hjälpsam, påhittig, nyfiken, flörtig, omtänksam, ekonomisk, spontan, ärlig. jag skulle kunna fortsätta hela dagen. Är man sur försöker hon alltid få en glad med sina dåliga skämt och då går det inte att låta bli att le.

Vi två är som piff & puff, bill & bull, helan & halvan, Linn & Felicia. Vi hör lixom ihop. Alla våra brillianta planer som vi får funkar aldrig, även fast dom låter så glasklara och felfria när vi kommer på dom.

en bästa vän borde alla ha, eller en Felicia P-sson borde alla ha!



Ingen P-sson utan H-man ♥
/ Felicia

skidor <3

var nyss och åkte skidor, det är grymt varmt ute i januari ska det ju vara jättekallt! :o
jag har bamselust att fara på gymmet men eftersom man bor i en skitby hittar man ingen skjuts dit, kanske far och springer... eller å åker skidor en gång till... fast ändå är jag grymt trött, kanske går och sover...

nu har jag bestämt mej. jag ska äta och sen åka skidor! perfekt


läskigdröm.se!

shiet, jag hade en jätte läskig dröm!

jag, felicia och hennes pappa var på en jättestor båt, då ville felicia bada så vi hoppade i sen kom jag på att vi var i havet och att det troligtvis fanns jättemycke och stora fiskar. då blev vattnet helt genomskinligt så man såg neråt och såklart så vare jättemycket fiskar! jag fick panik och simmade mot båten men det gick jätte sakta då ser jag hur en fisk, stor som en liten båt! kommer simmande upp mot mej och seriöst om jag inte hade vaknat då hade jag nog dött av hjärtattack i sömnen!

jag vågade nästan inte somna om!



YEAAAH

gissa vem som startar sist på tävlingen på söndag? hihi jag! och om jag kommer 1:a, 2:a eller 3:a får jag göra hål i tungan, fyfan nu gäller det.

igår skulle jag va lite smart... de var nå godisar som hette butterix eller nå sånt
Jag: haha som astrix å butterix!
johannas pappa: heter han inte obelix?
heehe...



snart ska jag tillbaka till johanna och kolla harpers island, jag har kommit på en grej, jag och johanna kollar alltid grymt mycke filmer :O igår kollade vi jennifers body,harpers island och pistvakt. första gången jag såg pistvakt! haha nå var den ju allt ganska rolig.

en snubbe i harpers island, så jäävla snygg!


puss


vojvoj!

att gå 6 kilometer klockan 4 på morgonen med en spark & en felicia som satt på och när det snöar mycket är inte kul!

idag blire förhoppningsvis att se pistvakt för första gången med felicia och johanna! :)

kraam


gråt inte över spilld mjölk

Skulle fara på gymmet idag med min pungråtta, å när skjutsen hade fixat sig får jag ju såklart inte tag i bells kort eftersom hon jobbar å då äre låst eller nå sånt. å eftersom felicia är "sjuk" orkar hon inte heller följa med så då sket det ju sig :(

aja man ska inte gråta över spilld mjölk, nu ska jag gå och bada och fundera hur jag ska kunna träna idag...


2010

JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ MÖRKMÖRKMÖRKBRUNT HÅR!
jag har hittat jättemånga mörkmörkmörkbruna hårstrån i mitt hår!


jag har kommit fram till att det här året kommer bli bra!
det händer en massa grejer
tävlingar
bulgarien
avslutning
övningsköra
fyller år
pdol
lulekalaset
börja skidgymnasie förhoppningsvis
flytta





pungråttor

-det är blåsten som talar!
-vad säger den?
-jag vet inte, jag är inte blåst!

ice age 3

låt hela världen se ditt vackra leende

kom nyss hem, har gymmat i en å en halv timme, det blev armar och ben. och jag orkade 120 kg i benpress, de ni! hahahha x)




nä nu ska jag hämta en alvedon & sen ska jag kolla en film,
hejdå

min blonda lilla vän

igår umgicks jag med felicia och johanna, det var bamselänge sen jag såg johanna och vi bor ändå bara några hundra meter ifrån varann... vi hade iaf kul, kollade film, spelade nå skitkuwl bilspel, pratade om minnen, bra och dåliga... hehe

hahah kommer ni ihåg? XD


dagens var ändå av felicia p-sson, ovanligt eller?

nä vi kom in i johannas rum satte sig felicia på sängen så sa hon ba med lugn röst "jag trodde det var en mask!" (det var ett ludd)sen helt galen "ÄRE EN MASK! ÄRE EN MASK!" hahaha de lät inte så kul men det vare iaf.

sen frågade johanna nå frågor från en tidning till felicia, så sa hon ba "köpenhamn är huvudstaden" å felicia ba "ja men det är ju lätt! oslo!"

hahahha fan vad jag garvade! xD

hittade förresten värsta gamla bilden hahahax)


gnällgnällgnäll!


aja, jag var iaf nyss och åkte skidor, runt en mil blev det för det blev alldeles för kallt. håret var vitt och ögonfransarna hade stora isklumpar.


förresten jag kom på ett nyårslöfte jag ska ha!
jag ska klara att göra 100 armhävningar innan året är slut, nu klarar jag kanske... högst 10 om jag har tur...

kram




                           


det var fint väder jag satte på mina kläder

igår kollade jag och felicia paranormal activity och den SÖG! vi orkade inte ens kolla klart den för att det var så dålig! noll av fem toasters.



efter det kollade vi nån saw, jag fattar inte egentligen hur man vill kolla dom där filmerna! jag blundade typ halva filmen hehe...



jag var tvungen att fara hem ganska tidigt från felicia eftersom jag skulle tävla idag, och om jag hade kommit tvåa idag hade jag fått göra hål i tungan! MEN sååklart så blev det för kallt så den blev inställd, fan vad arg jag blev! kändes ju värt att stiga upp fem, äta frukost, packa,göra klart allt, tagga och så ställs den in. bläää



nyår

jag åt verkligen tills jag sprack, vi åt potatisgratäng & smördegsinbakad fläskfilé och potatis gratäng är det godaste jag vet så... jag hade nog kunnat leva på det. sen fixade jag mej och åkte till felicia där hilding oxå var. dom åt och sen satt vi och pratade om 2009 & 2010 till kl 12 då gick vi ut, drack champange, skålade & kollade på fyrverkerierna.

jag orkar inte ens lägga upp bilderna från fyrvererierna, dom blev inte så jättebra haha, för min kamera gick sönder igen. jag hade precis fått tebax den så gick den sönder igen :o







syskonen högman. alla skulle se sura ut... det gick ju skitbra (y) HAHAHA!


Efter tolvslaget for jag, felicia och hilding till klubbis, där typ hela byn var, eller jaa, dom som inte hade gått och sovit än iallafall. där dansade vi till dansbandsmusik till kl 4 då blev vi trötta och åkte hem.

det blev ändå ett så bra nyår det hade kunnat bli om man är här i tjotti.

***

uppdatering snart, MÅSTE hitta kamerasladden!

RSS 2.0