gästblogg!

jag har världens allra bästa vän som man kan få!
ni vet nog redan vem jag är...

det här gulliga talet skrev hon i skolan ♥

En vän betyder så himla myckert här i livet. Min bästa vän skulle jag inte kunna leva utan. Vad skulle man ha gjort utan någon att skratta eller gråta tillsammans med?

Min bästa vän heter Felicia P-sson, eller Paulusson som hon egentingen heter..
Hon är född den 13 september 1994. Hon är en riktig guldklimp på sina 1,61 cm och sitt långa bruna hår. Vi har känt varandra så länge vi kan minnas. vi känner varann så bra att vi tänker likadant och förstår varandra med bara en blick. Vi har samma humor vilket kan leda till en hel del skratt. Efter en dag med henne har man alltid ont i mungiporna.

Hon kan vara riktigt blond, hon gör som hon själv vill och lyssnar inte på någon annan. Hon är sjlävständig, lojal, positiv, glad, bra lyssnare, mångsidig, energisk, entusiastisk, pedant, lugn, galen, hjälpsam, påhittig, nyfiken, flörtig, omtänksam, ekonomisk, spontan, ärlig. jag skulle kunna fortsätta hela dagen. Är man sur försöker hon alltid få en glad med sina dåliga skämt och då går det inte att låta bli att le.

Vi två är som piff & puff, bill & bull, helan & halvan, Linn & Felicia. Vi hör lixom ihop. Alla våra brillianta planer som vi får funkar aldrig, även fast dom låter så glasklara och felfria när vi kommer på dom.

en bästa vän borde alla ha, eller en Felicia P-sson borde alla ha!



Ingen P-sson utan H-man ♥
/ Felicia

Kommentarer
Postat av: Anonym

fint skrivet Linn!

2010-01-16 @ 10:25:03

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0