Luleåå

igår hade jag hur kulsom helst!
jag sov över hos felicia och drömde en del konstiga drömmar...
vi vaknade halv 6 fikade å gjorde oss iordning å sen bar det av mot tåget. hela gällivare var ju fan på tåget! menmen där shoppade vi lite, jag hittade en klänning, ett vitt linne och ett diadem. 20 i 12 gick vi till shopping och trängde oss in där bland allt folk och bara väntade, ca 20 minuter senare stannade ju typ hjärtat när danny kom ut! haha. han började sjunga och han är ju helt jävla underbar! när han sjöng "if only you" pekade han på mig, kollade in i mina ögon & log! aaaaaaahh seriöst nu var jag nära att dö! men iaf en bra död.

när han hade sjungt klart gick jag å felicia å åt på ban thai,det var riktigt gott och jag blev riktigt mätt, haha vi gick mer på stan och äntligen hittade jag en väska  som jag har letatefter hur länge som helst, och såklart har jag ju interåd med den!den kostade 799, gah vad irrri.men iaf näre var ungefär 2 timmar tills robin, kvin å alice skulle sjunga gick vi till shopping  skulle gå där ett tag men detvarskit mycket folk redan! så vi ställde oss vart vi stod förut, eller trängde in oss lite, men det fanns faktiskt plats men dom som vi stod bredvid envisades med att preja ner oss för rappen så jag å fellan började preja tillbax och så höll det på typ en timme, vaddå dom hade ju plats att stå på! så efter etttag fick jag riktigt damp på dom å ba: VAFAN SLUTA KNUFFAS NI HAR JU PLATS ATT STÅ PÅ!!
jag blev så jäkla irriterad! när dom började sjunga var det oxå hur kul som helst, robin var nervös såg man och stod mest stilla... men snygg var han då! kevin filmade publiken när vi skrek haha! x)
 
det var oxå nån irriterande männska som stod bakom mig som fotade hon/han ( vet inte kollade inte bak) sattekameran på min skalle hela jävla tiden! eller på min axel och drog ner min mössa!  gah vad irriterande det oxå var! jag brjade typ hoppa så då tog dom bort den ett tag men typ höll fast mig å blev typ jätte iriterade. haha! sen gick vi till tåget och åkte hem.

hela kvällen hade jag dannys ooouh oouh och i'm on the radio, the radio i'm on the radio like oh oh ooooh ooouh
haha,jag å fellan höll på oouh oouuh typ hela tiden!

han är bara förjävligt snygg!

SÄNDNINGEN FUNKAR IGEN!

äntligen!vi har fan varit utan täckning sen dagen före julafton, jag förstpr itne hur vi klarade oss utan täckning förut, tänk det har bara funnits täckning här...typ nästan 1 år! shiiet!

men iaf så vare träningstävling idag på heden och det gick verkligen itne bra, allt varverkligen skit, skavsår, fästet slutade funka, skidorna hackade, ryggen krånglade och andningen tjorvade. men imorron äre ju sprintträning då får jag hoppas det går bättre.

idag blire att umgås med johanna  och kolla camp rock skulle jag väl tro, jaghar ännu inte sett den, och sen ska jag vertala henne att gå ut, å kanske gå "raggen"... (A) hehe
förresten jag och johanna slog vårat rekord att vara vaken! nu var vi vaken "ända" till typ kvartöver 4 :D haha de e inte dåligt ska jag säga hahaha.

PussPuss

varför?

annandag jul

det som verkligen inte får hända håller på att hända... jag håller på att bli sjuk! jag vill verkligen inte det!
på måndag ska jag, isabelle, felicia å kanske carro till luleåå kolla när DANNY och ROBIN!!! iiih haha fan vad härligt!
julen gick för fort tyckte jag, äta gröt, kolla kalle anka, äta mat, tomten & öppna alla julklapparna. och ätaen massa godis förstås. för min del blev det för mycket godis. helt pltsligt blev jag jätte trött och tänkte bara ligga och lyssna på musik men såklart somnade jag. nu blire att fara till johanna, å ringa fellan å sen hitta på nåt.

jag håller verkligen på att få damp! masten har typ gåttsönder så ingen har täckning, så jag har inte kunnat ringa eller sms.a OCH nuhar jag gratis, dom fårfan fixa den snart.
god jul tillbax till dom som skrev men kan inte skriva tillbax...

nu är jag helt säker att du har kommit tillbaka till min skalle, hela tiden är du där i nåt litet hörn jag vill inte tycka om dej så mycket som jag gör...

merry christmas!

GOD JUL allesammans! vi har iaf redan öppnat alla julklapparna, när man harsmåsyskon blir dom juså otåliga och jag fickEN BÄRBAR LITEN DATA!!!! jag trodde verkligen inte jag skulle få en, men wiiiihue!!! :D sen fick ja en massa annatoxå, ,men det orkar jag 9ten skriva nu iaf, nu måste jag bekanta migmed datan å sen varalite social, ha enGREAT juylafton!
älskae er (L)

4 days left

en lördag tillbringad med ingen alls, vojvoj.
både felicia och johnna har dragit till luleå å shoppa, satan vad fuskigt. felicia är ju bara lite bortskämd, hon har nyss kommit hem från usa å sen drar hon till luleå. jag vill oxå vara rik :'(
men nu ska jag inte deppa, nu får jag väl ta itu med mitt rum och hade tänkt träna men det är ju lixom typ -20 ute :S
jag har nästam ingen julkänsla alls ännu och det är bara 4 dagar till jul, jag har inte heller köpt en enda julklapp ännu, så här sent har det aldrig blivi av. jag vet vad jag ska köpa till alla förutom felicia, hon är det alltid svårast att köpa till. hon har redan allt som hon behöver så jag måste hitta ngt riktigt bra men vad... till johanna ska vi köpa..... men det vet hon ju redan  haha x)

men nu ska jag äta knäck och dricka te, hoppas inte ni har en lika tråkig lördag som jag
PussPuss

nej, jag vill inte!  jag vill verkligen inte. jag hade släppt dej,
nästan glömt dej. men så dyker du upp och får alla minnen
att komma tillbaka... snälla kan du inte bara försvinna,
försvinna från mitt huvud?

ngn som vill skänka mig en miljon?

jag förstår inte hur jag egentligenklarar av att gå på fri? vi bombas med prov, och man får plugga 24/7!
idag hade vi först matteprov, som jag tyckte var jävligt svårt, men fick iaf vg *stolt* sen skulle vi hålla ett tal men eftersom fellan inte hade kommit hem fick vi göra det imorron och sen ett förjävligt no prov. om man får om ska man göra det imorron, helt oförberedd och smart som jag är tar jag inte ens hem no boken så nu äre bara hoppas på det bästa! jag vet att jag antinge kmr få ig eller g knappast bättre än så.

men dagens positiva är ju helt klart att fellan kom hem idag, vi möttes och hon berättade ganska mycket vad hon hade gjort och hon var helt hyper, jag vill oxå åka till usa! usch vad fuskigt. men iaf äre skönt att ha henne hemma igen hon var borta alldeles för länge tkr jag.satan vad jaghar saknat henne <3333333

imorron ska vi ha ett tal om marilyn monroe då och jaadu... får väl se hur det går. jag hatar att redvisa och jag hatar att ha uppmärksamhet, då blire lixom lite boooring. menmen inget att göra åt.

Black and white <3

*

finns det inte nån liten snäll ängel som vill göra om min blogg? (a)

Fäärgade linser

har alltid funderat att köpa färgade linser, men har aldrig lixom haft tid eller vågat, och nu upptäckte jag att man kan få ett par gratis på www.fargadelinser.com! hur bra är inte det? fast jag vet inte om jag skule vilja ha blåa eller bruna... hmm ;) haha

beeeroende

tjoou nu sitter jag i skolan och spelar bubble shooter, ett riktigt beroende framkallande spel!
vill ni veta en sak? IMORRONKVÄLL KOMMER FELICIA HEM!!!
då ska jag och johanna gå diit, även om hon inte orkar, för nu vare 11 dagar sen jag såg henne, och det är alldeles för mycket. vi fick skjuta upp våran redovisning om talet till onsdag, så då blire bara pluggapluggaplugga no idag, ändå till kl 8 då börjar 90210... eller hur det nu hette, nåt sånt iaf.
jag är hungrig...

vojvoj helt underbar


shoort

ojråh har glömt å skriva här på ett tag, men inget speciellt har ändå hänt så ssprolla,
igår skulle jag och johanna vaka och det gick ju riktigt super bra haha vi somnade 3... men vi höll iaf längre än förra gången då vi somnade tp1-2 nångång, haha. men vi kollade film i 6 timmar eller fem kanske det var så inte konstigt att vi blev trötta. vi åt oxå en hel kladdkaka och lite chips. haha

men nu börjar oth så måste dra och se den nu, hare
PussPuss


~

undra hur många timmar jag väntar på bussen varje vecka...
måndag slutar vi 12:55 bussen går 14:55 alltså.... 2h
tisdag slutar vi 14:10 bussen går 14:15 alltså... 5 min
onsdag slutar vi 13:30 bussen går 1450 alltså... 1h & 20 min
torsdag slutar vi 15:00 bussen går 15:30 alltså... 30 min
fredag slutar vi 11:15 bussen går 13:50 alltså... 2h & 35 min

så sammanlagt  6 timmar och 30 minuter det var inte så mycket men det känns jävligt länge. det enda man kan göra är att spela pingis och sitta i datasalen, eller plugga då om vi har nå prov, men de is man ju typ aldrig göra. å alla drar ju härifrån så då kan man ju heller inte spela pingis så ett alternativ kvar, och datasarna här är förjävligt sega oxå, den enda snabba datan ska alla hela jävla tiden dra ut alla sladdar till och jag som är så elektrisk av mig förstår ju precis hur dom ska vara oxå... -.-

när jag kmr hem blire plugg och äta choklaad mahaha, och dessutom tror jag jag har fått ögoninflammation :O
varför ska det vara så kallt ute, deprimerande... skulle vara sprint på kaptensgården idag... inställt för det är för kallt, det är tävling ihelg men det lätr ju ocå vara för kallt då, då får jag fan damp!:@ (a)
men nu ska jag sluta gnälla och dra mig till skåpet och hämta min jacka Hare;)
PussPuss

you're damn hot!


Kung utan pung

tjena alla glada. hojja nu börjar de bli riktigt kallt ute :S nu äre -22,3 så det blir ingen träning :@
men idag vare vväl trots allt anska slapp dag i skolan, först var vi på nån föreläsning om internet å sen hade vi bara no och då satt jag, ida å lottan å kollade på kläder, haha.
seriöst jag tror tony försöker döda oss! vi har matteprov nästa vecka på tisdag, no prov om värme, ljus & ljud, sen ska vi oxå skriva en labb rapport och jag ska jobba med hilding som är sjuk å felicia som ä i usa... jätte kul

menmen snart ska jag till tjottiskolan å protestera! dom ska faan inte lägga ner den skolan! då får dom med mig att göra! haha men seriöst tänk alla minnen man har där? ofta dom bara kan lägga ner den å tro att 5 åringar kan gå själv å typ vänta 3 timmar på bussen i kullen, vilka puckon.

ååååh jag längtar tills jag får min alladin, aladdin... hmm (stavning?) ask som är hos ida... yummie!  ngn som såg oth i helg? jag trodde jag hade spelat in den men tydligen inte!
upptäckte att den här dagen var inte alls så positiv som jag trodde allt gick fel lät det som här, haha men så illa äre inte men nu måste jag dra mig vidare! hare
PussPuss


första tävlingen

var idag, jag kan inte beskriva hur nervös jag var! det är det värsta med tävlingar! men iallafall vare tävling i arvidsjaur och det var fristil, det gick väl lite si och så. mina ben stumnade och det var masstart så när man hade kraft att gå om vare för smala spår så då kom man inte förbi, vaddå irriterande. men slutligen kom jag 4:a av 93:orna + 94:orna och 3:a av bara 94:orna då. och jag var EN TÅSPETS från att komma före hon som kom före mig. lite sådär smått irriterande. men nästa helg äre tävling på dundret å då...!

jag fattar inte att jag kan vara såhär trött, vaknade kvart i sju å så åkte vi åtta. jag sov nästan hela vägen dit och efter tävlingen sov jag ändå till porjus. och nu är jag trött. vojvoj.
Fan vad sur att robin åkte ut! vad äre nu för mening att kolla? jovisst kevin är ju bra men Robin skulle ju till final! :@


Love is dead,



Linn alexandra högman

GREAT!

ojojnu blire ett snabbt inlägg hära, måste klä på mig och sen ruscha (stavning?) till bussen.
igår besällde jag iaf ett par cheapo skor för 51 kronor! haha igår hände dessutom en annan great sak, jag var tvungen att fråga nån imorse om jag  hade drömt det eller om det hade varit så, det kändes så overkligt, haha direkt efteråt ringde jag ju såklarre felicia fast hon sov för hon skulle ju till usa nästa dag,typ å jag babblade så snabbt och var så glad så hon fattade typ inte vad ag babblade om, haha men så kan det vara. får prata bättre med henne när hon kommer hem.

nu måste jag ruuscha hare bra
love ya <3

*


forever and always<3

fotoklubben idag igen, jag börjar dessutom bli riktigt less på matlådorna! samma varje dag kyckling, rostbiff och potatissallad. dom borde variera lite tkr jag. idag framkallade vi bilderna och redan kl 1 var jag jätte trött i fötterna och bara orkade inte göra nå mer, så jag stack där vid halv två till bell å väntade tills mamma kom å hämtade mig.

sen blire träning på dundret och så hittade jag värsta snygga dojjsen på tradera för typ 20 spän som var oanvända! wiihue. förresten har fella åkt idag, nu ser jag inte hene på SKITLÄNGE *snyft* och igår hann vi inte umgås för smart som hon är hade hon itne packat klart så hon var tungen att packa...


 

940616

wooho nu känner jag mig riktigt stolt, tredje dagen i rad jag skriver hära!
2:a dagen på elevensval veckan blev på fotoklubben som blir på onsdag, torsdag å fredag oxå. jultomten som jobbade där visade oss hur alla manicker fungerade när man skulle framkalla fotona.
sen upptäckte han att batterierna inte funkade så han skulle gå å köpa nya medans vi skulle kolla nån booring film men vi fick inte igång den så jag, josse, ida, fia, a-l å märta började äta våra matlådor men då ringde judit å sa typ att han varpåväg hit nu så vi bara kastade i oss maten! HAHA!

när vi hade fått kamerorna gick jag och a-l ut å började fota lite men det var ju förjävligt kallt ute! jag kan ju ia säga att vi hittade våran rätta stil! x) kanske sätter in bilder efter framkallningen.
vojvoj att det alltid ska vara så kallt här inne! det är 18 grader så här sitetr jag med långkallingar, mjukisar, t-shirt, cardigan, fleecetröja, yllesockar och en morgonrock och ändå håller jag på att frysa ihjäl! dessutom äre -16 ute, hoppas det blir varmare så det blir träning, de skulle behövas eftersom det är första tävlingen ihelg :S börja ju förfasen redan bli nervös!´
jag kom på en hemsk sak imorse, jag har ju träning egentligen på tisdag och torsdag men den här veckan har vi på onsdag oxå så då hinner jag inte vara med felicia på tisdag, onsdag eller torsdag! och på fredag åker hon!!! :'((  så jag hinner typ bara se henne på bussen på morgonen *snyft*

nu: frysa ihjäl å kika ith om jag orkar
sen:  träna om det inte blir förkallt :S


-

okej tredje inlägget  för idag men äre nån som kan göra om min blogg? (a)

jag saknar dej, vad gick fel? vi hade egentligen allt men det var väl mitt fel? jag insåg inte vad jag hade förrän jag inte hade det längre. det är så jäkla irriterande för det lyckas alltid bli så. om jag bara kunde skulle jag spola tillbaka tiden och ändra alla mina fel, då kanske jag skulle se vad jag hade innan det blev försent. alla minnen, alla skratt...

Skriven av Elin Olsson

Kärlek är som att klättra upp för ett berg. Du står på marken, sedan kommer den där underbara killen in i ditt liv. Du lär känna honom och börjar umgås, och vips så börjar du tycka om honom. Då börjar du den långa klättringen upp för det höga berget. För varje dag som går klättrar du högre och högre, ju högre du klättrar ju mer börjar du tycka om honom. När du har kommit en bra bit upp på berget så har du passerat gränsen till när du börjar älska honom. Dagarna går och du kommer bara högre och högre, och du älskar honom bara mer och mer. Tillslut så börjar du se toppen, du blir bara lyckligare och lyckligare, kärare och kärare. Ibland kan det komma stopp på vägen upp, men de stoppen löser man oftast och fortsätter klättra. Det enda du gör är att sikta mot toppen och efter några månader är det inte långt kvar. Du känner dig som den lyckligaste människan på jorden, snart är du framme, och när du är framme är du verkligen den lyckligaste människan på jorden. Du ser hur din älskling kikar ner på dig där uppifrån, han står där uppe och väntar på dig. När du ser hans vackra ögon kolla på dig och när du ser hans vackra mun le åt dig klättrar du bara fortare och fortare. Tillslut når du toppen, du inser att det är honom du vill vara med, du inser att det är honom du älskar mest. Ibland kan det hända att ni bråkar eller så, men du vill ändå leva där uppe på toppen med honom, och vill aldrig ramla ner. Men en dag så blir det dåligt väder, det blåser och regnar jätte mycket, det är som när han blir konstig och inte beter sig som vanligt. Det blåser så mycket så du blåser utanför kanten. Du får tag i bergskanten och håller fast vid den så hårt du bara kan. Han du älskar kommer och tar fast dina armar och försöker dra upp dig. Men armarna glider bara längre och längre ner i hans händer. Du kollar i hans ögon och ser att han inte har kvar blicken som han hade när han älskade dig. Han försöker dra upp dig men du glider bara längre och längre ner. Tillslut inser du vad som kommer att hända. Han kollar på dig och säger, det här funkar inte. Du börjar gråta och vips råkar han tappa taget och skriker de orden du aldrig vill höra av den du älskar. Han skriker de tre hemska orden, det är slut. Du faller längre och längre ner, du gråter så mycket så att det inte går att sluta. Tillslut har du inga tårar kvar men gråter i alla fall, tårarna som kommer är osynliga, de syns bara i ditt hjärta. Du tror att allting är en mardröm och försöker nypa dig själv så du ska vakna, men du vaknar inte, det är ingen dröm och tanken på det gör att det bara gör ondare och ondare. Tillslut når du backen, det gör så ont att det knappt går att beskriva. Det är som när du verkligen inser att det inte är VI mer, det är som när du inser att din älskling inte är din älskling mer. Du åker in på sjukhus, det är som när du bara sitter och funder vad som gick fel, du sitter och funderar vad du ska ta dig till, du sitter bara där och gråter och funderar. Du förstår att om han inte kan hålla fast vid dig, då kan han inte göra något åt det, det är inte hans fel, så du är inte arg på honom, du är arg på sig själv för att du tog fallet så hårt som du gjorde. Skadorna du fick av fallet är inte synliga, men de känns i ditt hjärta. På sjukhuset ligger du i flera månader, men tur är så har du kompisar och familjen som stöttar dig, som du kan prata ut till, som kan få dig att tänka på annat för en liten stund, som du älskar. När du väl känner dig redo, när du känner dig redo och har släppt den personen du älskade. Du kommer säkert aldrig kunna släppa honom helt och hållet, han kommer säkert alltid finnas kvar i ditt hjärta, men när du har släppt honom och du känner dig redo att börja klättra upp för ett nytt berg, ja då är det bara försöka söka efter en ny person att tycka om. Nästa gång kanske du inte klättrar lika fort, nästa gång kanske du inte kommer ända upp till toppen, eller nästa gång kanske det är du själv som tappar taget och säger de tre hemska orden. Du kommer säkert försöka klättra upp för många berg i ditt liv, men tillslut kommer du nog hitta det rätta och vara den lyckligaste människan på jorden där uppe, där uppe på toppen tillsammans med din älskling.

skriven av:
Elin Olsson


Bad news...

suck... morgonen började ju inte helt bra precis, vi började prata om gymnasium i bussen på morronen och då sa fellan att hon skulle flytta till luleå när linn flyttar dit. å hon vet inte när det blir, först skulle hon väl troligtvis flytta när vi börjar gymnasiet. shiiet vad ska jag göra utan henne ifall hon flyttar tidigare?
det kommer bli så jäkla tomt utan henne. vem ska jag då vara med 24/7?
vem ska jag då göra ALLT med?
jag komemr elt enkelt inte klara mig utan henne, hon är min andra halva. visst jag kan ju hälsa på henne och hon mig, men det skulle bli sånt enormt stort hål efter henne. hon är den absoluta bästabästaste vännen jag har, alla minnen vi har tsm... helt oförglömliga.
nejdu felicia du får inte flytta, jag knyter fast dej om så behövs så du bara vet!

menmen dagen gick väl annars ganska snabbt började med bas och skrev klart marilyn monroe talet med fellan eftersom hon åker till usa på fredag och då hinner vi itne jobba ett skit om det innan redovisningen så nu äre bara tränatränaträna. sen vare musik så jag och josse skrev en låt, eller skrev och skrev vi hittade på själva musiken men texten var lite klurigare, alla tjejor i 8:an ska väl troligen sjunga "stand by me" eller vilken låt vi nu kom fram till, men vill vi verkligen skämma ut oss inför många människor? man kan ju få bättre betyg menmen får väl se hur det blir med det.

nu: dricka varm oboy me grädde
sen: ringa fellan eller träna

förresten har klippt lugg... men såg förjävligt ut! ;)
PussPuss <3

RSS 2.0