slå en plingelipling!

guess what? det är grusväg EN MIL efter tjottivägen, kul att jag ska köra moppe med dens småa hjul som inte alls går bra i grus jag höll på att dö MINST femton gånger. det blir ju heller inte bättre av att stora feta lastbilar kommer bakifrån och stressar sönder, åker skitnära och kör sen skitfort förbi så man typ kör i diket. sen går det inte att svänga nåt då välter typ moppen...

sååå jag har kommit fram till att jag ska sova i bells lgnhet till fredag. inget internet. men telefon så slå en pling 070 579 47 57!

seriöst kolla håret, nästan så att jag saknar det...! :O

aldrig aldrig igen.

jag hade världens hemskaste dröm! jag grinade fan när jag vaknade. i drömmen vaknade jag och var inte säker om jag hade drömt eller inte, men då gick jag ner och insåg att det inte var nån dröm, det blev ba värre och värre sen vaknade jag på riktigt och var inte hundra på att det var en dröm.

men det var det, tur det! fast kan då säga att det tog ett tag innan jag kunde somna om. hojja nej sådär vill jag aldrig drömma igen!

idag måste jag ta moppen te jobbet för pappa har semester, kuljul eller så inte. det är så himla skämmigt åh jag hatar det.


me and my guitar - tom dice



hoj vad länge jag har sovit! vaknade elva ångest .
nej men nu snart ska jag springa och sen blir det stavgångsintervaller
på söndag kommer johanna hem dåfan blir det premiärdoppet i sjön! 
puss ♥


vafan har dom gjort om korkarna till drickorna för?!

man får ju inte upp dom där korkjävlarna nu!

det är sjukt varmt i mitt rum så nu har jag min älskade fläkt brevid mej. först nådde inte sladden men då fixade och trixade man ju, eller ja... hittade ett annat hål vart man trycker in sladden. men då blåser den så mitt hår flyger in i min mun hela tiden (äter jordgubbstårta) och det är ju inte så najs... men det får man väl ta!

när jag var nere och hämtade fläkten märkte jag att det var liv i luckan på balkongen, då satt det omkring 10-15 gamlingar på våran balkong och spelade gitarr och sjöng för fulla halsar haha, tur att en del av dom iallafall kan sjunga så det lät ju bra iallafall


nä nu ska jag titta några avsnitt av the hills

pusselipuss

jag är hungrig och det går inte att sätta in bilder för dom är tydligen för stora. that sucks!



gammal bild med skitesamma. midsommar är lite överskattat tycker jag, vad gör man? "välkomnar sommaren"? haha nej jag vet faktiskt inte man kan inte kalla det sommar men det kanske kommer. de enda man gör på den här dagen är ju att äta, eller andra människor kanske dansar runt en stång med blommor i håret men det har jag aldrig gjort...

puss



glad midsommar

chill dag igår på lkab, vi låg mest på backen och solade. vi har ju våra finfina overaller som vi måste ha på oss så det blev ju galet varmt, men vi drog ner den så man ba hade linne och då jävlar fick jag ränder av linnet, seriöst så som jag har ansträngt mej i bulgarien för att inte få ränder och så fick jag det ändå! så dirr när jag kom hem la jag mej och stekte i solen, men alla jävla minigetingar och myggor äter ju upp en och ränderna är kvar... damn!

iförrgår åkte jag rullisar och så såg jag snö ♥ jag hade redan åkt den tid jag skulle åka så jag stannade vid snön tills pappa kom och hämtade mej





ha en fin midsommar ♥


linn högman. blev mosad av en dörr

jag och hilda har kommit fram till att det är väldigt farligt att jobba i arkivet! både jag och hilda har hållt på att dö, i fredags när vi skulle gå ut från arkivet så ramlade dörren, det är en dörr som är jättestor och väger typ över 100 kilo, typ en branddörr tror jag. den ba ramlade ihop så vi höll fast den tills det kom en tjej nerför trappan som ringde till nån som skulle komma och hälpa oss, vi stod ju där och höll i dörren så den inte skulle ramla helt, för ena kanten av dörren var typ kvar på dörrkanten där i rummet (ni ser ju att den är ganska hög så dörren var ju helt sne) sen halkade dörren till där bak och ba pang på mej, så ja ba stod där helt böjd med dörren i ryggen och hilda ba skrek men gå bort linn akta dej! men jag kunde ju inte gå bort för då hade hela dörren farit på hilda. men sen lyckades vi båda gå bort och dörren ba pang i golvet och hela handtaget blev intryckt...




stop waiting, start living

seriöst vad jag är trött! jag somnade på 2 sekunder när vi åkte hem från lk, det är faktiskt grymt skönt att sova i en bil... Jag och hilda har ju rensat buskrabatten idag och vi fick ihop FEMTON SOPSÄCKAR, och fem igår fattar ni hur mycke det är?

jag har kommit över lite av min spindelfobi nu! istället för att skrika och springa iväg så tar jag min blomspade och dampar sönder på den hiihi.

åkte rullisar två timmar igår och nu blir det en och en halv timmes intervaller upp till nipporis, verkligen min grej det där med intervaller... haha

puss

vart är sommaren?



kom med solsken till mej!

var precis och åkte rullskidor med min bästa vän! (min pulsklockan eftersom min andra bästa vän har lämnat mej och åkt till sin stuga) åkte två timmar och lyckades faktiskt undvika regnet som förföljde mej med sina stora svarta moln.

en sak irriterar mej, jag är sne! mitt ena ben är längre än de andra så när jag åker rullskidor är ett ben lite längre fram än det andra och då lutar jag mej åt ena hållet och då åker jag åt de hållet med skidorna också. grymt irriterande om jag ska vara ärlig. men vad kan man göra? det är inte jag som bestämmer hur jag växer tyvärr...

nu taggar jag för blomrabatten på "jobbet" eller buskrabatten heter det kanske med hilda imorgon, mest längtar jag efter alla underbara spindlar som jag verkligen älskar, helt sanslöst hur gulliga dom är, jag hade kunnat äta upp dom bara för att dom är så söta!

puss



tillfällig

inte alls fin header nu, men den får vara så tills jag hittar på någon annan, istället för bara en vit iallafall... :)

fem av fem toasterssch





sen igår åkte jag och felicia till gve, var booring ett tag där, vissa människor ska inte göra vissa saker helt enkelt... men kvällen slutade najs iallafall, vi drog till pontus och kollade the grudge 3, eller jaa.. dom andra kollade och jag sov. men jag hatar ändå the grudge och the ring, jag hade inte vågat köra hem sen om jag hade kollat, och jag behövde lite sömn efter min tuffa jobbarvecka! haha


har varit och sprungit trappintervaller på dundret idag, åhh jag älskar trappintervaller, det är sjukt jobbigt men så härligt när man tar i så benen skakar!
nu väntar jag bara på en bild från hilda så får ni höra om min näradödenupplevelse haha x)

puss

:(

sådärja nu har man åkt rullskidor i två timmar och snart blir det fan sängen! har inte sovit allt mycket den här veckan, eller ja... på luncherna sover vi ju i vår husvagn men iallafall, hur kul är det på en skala att stiga upp klockan fyra? sen jobabr man till tre, när man har ätit och tränat klart är klockan åtta då måste man duscha och sen sova, när ska jag ha tid att umgås med min andra halva som dessutom flyttar ifrån mej och lämnar kvar mej i gällivare med ett stort jävla hål i hjärtat?


galen!

åh vad jag blir sur! jag beställde trosor, en t-shirt och min fina bikini igen från gina, kom den? nej allt förutom den och nu är den ju slut igen! vet ni jag får DAMP! det är fan inte eningen att jag ska ha den men jag vill!


jobbet idag var helt chill, jag och hilda behövde inte va i arkivet idag så vi var först en stund på kaptensgården och krattade, sen plockade vi skräp efter vägen till lkab, som gick skitfort eftersom det knappt fanns nå skräp. sen satt vi några timmar inne i vårt krypin som liknar en husvagn, åt mat och sen tvättade jag och hilda en bil, det var ju skitkul att använda den där grejen som sprutar vatten! sen sov vi tjejer inne i våran husvagn.
nu ska jag springa till nipporis!

ska jag berätta en rolig sak? imorgon fyller jag år:)


macarons


har precis bakat dessa och jag säger då aldrig igen! eller joo förresten... men jag hade en dålig dag idag allt gick snett! halva kakorna fastnade i pappret och gick sönder, sockret fastnade i kastrullen, jag brände handen så jag fick en blåsa, jag spillde vatten över hela govet när jag skulle försöka diska, jag har smet över hela köket och hela mej, min tröja har en stor blöt fläck och kakao ränder och jag har brunt hår av all smet. tog typ femtio timmar att göra dom för vi har inte nån himla mandelkvarn eller vad fan det nu var så har hackat nötter till sand i flera timmar!

sommarjobbade ju idag och vi fick kratta på kaptensgården, jättekuwl! men imorron ska jag ch hilda vara i nå arkiv så vi slipper kratta den här veckan iallafall haha.

nej nu måste jag sova, ska up vid halv fem imorron
godnatt alla söta! 

avslutning

avslutningen idag var hemsk. både jag och felicia började grina när våran släkting sjöng, det var så fint! sen skulle tony läsa upp ett stipendium så stod han där framme helt tyst och bara kollade på oss nior sen sa han ba om ni undrar varför jag står här helt tyst så kollar jag bara på hela nian en sista gång. jag grinade som aldrig förr idag haha. sista dagen tillsammans med hela klassen, fyra år tillsammans och vissa personer flyttar ju så man lär ju inte se dom igen. kollade också sen på alla som tog studenten, bara fyra år kvar,yeey

kommer bilder från balen igår sen när hilda har skickat dom :)




oskar, anna-lotta, martin,oskar, oskar, calle, markus, andré,
felicia, jag, hilda, märta, josefin, ida, johanna, love









svar

svar till anonym:
Joo jag träffade anders jonsson och anton grenholm i bulgarien, vi bodde ju på samma hotell. riktigt snäll pojkar dedär :) 


måste hoppa i duschen nu och sen ta en promenad med mina skor så jag lär mej gå i dom haha.
ha en bra dag alla söta :)

RSS 2.0