min skräckupplevelse

nyss höll jag på att slänga all post och då slocknade alla lampor, teven, allt, det blev kolsvart i lägenheten jag såg inte ens min hand framför mig, jag fick lite smått panik och kände mej fram till fönstret, slog tåjäveln i bordet och öppnade persiennerna men det var ju lika mörkt ute. jag hade ingen aning vart jag hade lagt min telefon och inte datan heller. jag började känna med händerna efter golvet eftersom jag hade för mej att jag la datan där, och var helt säker att jag snart skulle se en liten flicka men långt svart hår med en vit klänning framför mej, pulsen gick upp till trehundra sen hittade jag datan, tände den så jag fick lite ljus och letade fram tändstickorna. när jag äntligen hade tänd de 23 ljusen kom ljuset tillbaka
mörkrädd? nejdå.



falska morgonsånger

ett fasansfullt, elakt, morrande AAASHÖGT ljud började låta helt plötsligt mitt från ingenstans, jag hoppade upp ur soffan beredd att hoppa ut genom fönstret och höll ärligt talat på att kissa på mej. men det var min granne som borrade i väggen, inte visste jag att man hörde så bra genom väggarna, jag kanske ska sluta med mina vackra morgonsånger...



jag hade matteprov idag och det gick käpprätt åt helvete, kommer knappt få g. men det är inte så lätt när man inte förstår vad läraren säger. jag var nyss med mamma carina och carolin på alanya och åt kycklingsallad och springa har jag också hunnit med.

igår såg jag en film som jag missade på samhällslektionen, så jag fick låna hem den, flugornas herre, säkert många som har sett den. men jag kan seriöst inte sluta vara arg på dom där jävla korkade ungarna som dödade piggy, jag har lust att hoppa in i filmen och slå ner dom.


HUR BRA?!



ring ring smsa smsa

smsa jonathan till 72400!

eller

ring  099 414 02!

den blå

nu ska jag berätta en skitrolig grej! *truuuumviiiiirvel* jag har fått en tandborste! haha jag skojar bara det var inte det jag skulle berätta, fast jag har faktiskt fått en tandborste idag, jag lägger väl den bland mina andra 7 tandborstar på toan hehe, det roliga är att jag och sara ska springa till malmberget och gymma i skolan ikväll, om typ två timmar, kul va? nu måste jag bara hitta nå rena träningskläder..

jag invigde mina nya springtights, (håller på att skriva "tajts" varenda gång!) idag på träningen och dom var aassköna! sen så invigde jag min nya mössa idag när jag kom hem också den var också asskön.
joo jag ser att lappen hänger kvar där bak, jag ska försöka komma ihåg att ta bort den, annars hade det varit lite småpinsamt höhö :)

puss





onödigt inlägg

nu har min stjärna åkt hem, men det är ändå bara måndag, tisdag, onsdag och torsdag jag inte får träffa henne för hon kommer på fredag igen, så det ska jag nog klara!

har nyss varit på intersport och köpt springtights, en mössa och innegympaskor och så har mina päron varit här och hängt upp tavlorna som har stått på golvet sen början av augusti och bytt vägg till spegeln, äntligen! fast nu ser jag att jag måste köpa mer tavlor hehe

snart kommer ida hit då ska vi fara och springa och sen blir det tvättstugan för hela slanten!

kram

2 underbara år

idag är ingen vanlig dag för idag är det bloggens födelsedag! grattis bloggen två år, hahaha!

nej nu ska jag fortsätta vara social med felicia, pontus och johanna

ha det braa!


kamera VS shoppa

men gud så kul, jag tänkte att vi började åtta men det gjorde vi ju såklart inte så jag hade kunnat sova en timme till! äschdå det ska inte få förstöra min dag för idag är det ingen vanlig dag för idag får jag träffa felicia! hennes flyg går 7 ikväll så hon är väl här typ 9 kanske å då åker jag med dom till byn! det känns nästan lite overkligt att träffa henne igen... förut så träffades vi i princip varje dag, nu går det två veckor tills vi träffar varann. helt sjukt lixom haha



jag har beslutsångest! antingen så köper jag en kamera, eller så shoppar jag när jag och hilda åker till felicia nästnästnästa vecka... det lutar nog mest mot kamera skulle jag tro:)

ska göra nåt vettigt nu, typ kolla tv innan bussen går,
ha en lika fin dag som jag kommer ha nu!



jag dog!

och jag dör om och om igen! jag kan inte sluta le här för mej själv haha. shiet... nu ska jag laga mat, träna och sen kolla idoool!

& *truuuuumvirvel* imorgon kommer felicia!



buse

hojj man är som man är när man inte blev som man skulle...



seriöst jag hatar fan kometen, varje gång den kommer håller jag fan på att skita på mej för det låter typ som att dörren ramlar in. och kan meddela att hela min lgnhet luktar svettiga träningskläder som är jätteblöta eftersom det spöregnade och haglade i överkalix, men som har legat i en väska några timmar och halvtorkat. då luktar dom verkligen inte gott, inte okej. jag måste verkligen tvätta snart.


sweet dreams

jag är nog världens dåligaste på att laga mat, helt seriöst. men övning ger färdighet, visst? får verkligen hoppas på det...

jag hade verkligen världens bästa dröm inatt, jag velade bara fortsätta sova och aldrig vakna igen!
ska fara och springa snart, ska bara käka och ta en pn först, och hoppas att jag drömmer samma dröm igen, nu bränns allting på plattan låter det som, eller det låter mer som att köket håller på att brinna upp haha
ha en fin dag!


21 september

idag på morgonen for vi till överkalix för att träna på rullskidbanan där, det var riktigt kul vi körde impulser, teknik, intervaller och sånt. och som alla säkert vet är jag ju jävligt livrädd att åka nerför backar, rullskidorna lever ju sitt eget liv, men jag åkte ner för en bamsestor backe som jag verkligen aldrig trodde jag skulle våga åka nerför, vaddå en stolt linn? haha

nu ska jag kolla idol och sen ska jag fan sova, gnite people!

overrr

godmorgon alla söta!

idag åker jag till överkalix över dagen för att träna, men vi hörs senare ikväll :)


skola på söndag



shiet vad den här dagen har gått fort, jag har bara hunnit sova, badat badkar, sova, äta och kollat tv. haha en riktigt tråkig dag! men snart ska jag åka till skolan på valvaka. tagga haha..

vecka 41 ska jag och hälsa på felicia i sigtuna, lääängtar!

puss



hahaha !



fartdårar!

åkte bil med bell och joel tillbaka till lgnheten nyss och jag kan ju säga att joel kör som en jag vet inte vad, han körde fort iallafall och jag var livrädd, typ iallafall...jag trodde typ jag skulle dö i alla kurvor och det fanns många! men nu är jag hemma och jag överlevde. jag är proppmätt av allt jag har ätit hela tiden, pajer, tårtor, bullar, godis, cheesecake, chips, dricka. hojj inte alls bra det här. jag är dessutom bamsetrött och funderar faktiskt på att gå och sova, vad kan jag annars göra lixom?

imorgon ska jag till skolan klockan 8 på kvällen och slutar vid 12 på natten, sen börjar min träning klockan 8 på morgonen på måndag, hehe jag vet någon som kommer vara dödligt trött.. :)






'



för-all-tidY






40 års partaj






har nyss varit på invigning av den nya vägen i tjottiskolan, man fick ju fika så varför inte? jag har faktiskt aldrig sett så mycket folk i skolan så jag tror inte det bara var jag som var fikasugen haha ;)
idag ska det vara 40 års partaj här hemma eftersom mamma har fyllt 40 så det blir mer fika rackarns att jag inte får träna den här helgen, jag är faktiskt riktigt träningssugen!

nej nu måste jag gå och hjälpa till, ha en fin dag!♥

man är inte starkare än den svagaste länken

sista passet för den här veckan, check! ganska härligt med vila hela helgen. det var ett roligt träningspass. vi var i lag så jag åkte med sara och alexandra. först cyklade vi, åkte skaterullisar, klassiska rullskidor, sprang och till sist cyklade vi. jag var sjukt hungrig, jag blir alltid det efter jag har tränat nån timme, men då satt det riktigt bra med thaimat eteråt kan jag lova!


hurtbulle

jag kunde ju inte låta min telefon vara kvar i skolan och ingen buss passade så jag cyklade till skolan, hämtade telefonen och cyklade sen tillbaka, men med min racer kärrningcykel gick det ganska fort höhö.

imorgon har vi bara ett pass, multisport. alltså så ska vi först cykla, sen byta till skaterullskidor, sen byta till klassiska rullskidor och till sist springa. det kommer nog bli galet roligt, och efteråt ska vi tillbaka till skolan och duscha och byta till vanliga kläder, jag har inte haft vanliga kläder på hela veckan! sen blir det att äta på nittaya :)

jag skulle behöva knalla upp till ica och köpa en gainomax men jag orkar fan inte :S kanske stannar vid coop imorgon när jag ändå måste cykla till skolan... linn goes smart ;)




fuckfuckfuck

jag glömde min telefon i skolan, huuuur lyckas man med det?! åh orkar ju inte åka tillbaka dit och sen tillbaka, och hur ska jag nu lyckas vakna på morronen?

idag har vi först haft typ stafetter med skytte eller nå, det var faktiskt riktigt kul! sen på eftermiddagen sprang vi typ till lule och tillbaka, typ iallafall haha. jag var så jääävla kissnödig efter mindre än halva passet, riktigt jääävla jobbigt! nej nu ska jag fundera om jag ska orka åka till skolan och hämta telefonen eller inte... laga mat ka jag också hinna göra :)
puss

AJ!

nyss när jag skulle vara så himla duktig och laga mat så skärde jag potatis, såklart råkar jag skära mej i fingret. det gjorde förjävlars ont kan jag säga, nu får jag massa potatisbakterier in i mitt finger, snart börjar det väl växa potatis från fingret men det gör ju egentligen ingenting för potatis är ju gott hehe!



dagens träning var.. blöt. det spöregnade och var jättekallt. jag har alltid sagt att det bästa vädret att träna i är regn, men efter idag ångrar jag mej rejält.

det är alltid lika kul att gå genom skolan helt osminkad, ofixad helt... sliten. men vi försöker iallafall vänja oss för det här lär ju inte vara första gången ;) efter första passet som var rullskidor åkte jag och ida till mej och åt korv och sov ett tag, mycket skönt btw. sen for hon och snart ska vi fara och springa/gå, ett sköljapass :)

puss

grattis mamma!

duschen

hejsan!
jag är trött, hungrig, stel och fryser. så jag ska nu duscha, stretcha och äta något, sen blir det nog sängen för min del, just nu känns det som att jag skulle kunna sova en hel dag utan problem. dagens träning har varit stavgång och springning och inget gick speciellt bra idag, jag är så himla seg, bara jag inte håller på att bli sjuk då hänger jag fan mej!

ha en trevlig kväll flickor och pojkar! :)

dag 1

första dagen av lägret avklarad, först åkte vi rullskidor till tjotti och hade sen orientering där. efter tre timmar var vi klara då åkte vi till skolan och åt lunch, sen åkte jag med ida till henne och kollade en bit av the last song innan vi promenerade tillbaka till skolan. då sprang vi ungefär en timme och gymmade sen, så det blev väl omkring fem timmar träning idag :)

nu är jag supertrött, tror jag ska gå upp till ica, sen duscha och sen lär jag ju somna, men man behöver ju mycket sömn för att återhämta sej! ;)





idag är ingen vanlig dag

sådärja väskan är packad nu ska bara pjäxorna på, fast bussen går först om 55 minuter. idag väntas förmiddagsträning: rullskidor och löpning. eftermiddagsträning: löpning och styrka. det blir nog superbra, skönt att få  träna mycket igen, som i sommar. man kommer in i ett lugn när det enda man behöver tänka på är träningen. fast nu säger jag väl för mycket hehe :)

dessutom fyller världens bästa felicia år idag! grattis gumman, jag älskar dej och saknar dej <3





118800



hahaha jag måste ju bara berätta vad 118 800 sa om mej!
linn är vad man här på 118800 brukar kalla för en PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skatta sig lycklig! vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars!

nej nu ska jag fortsätta kolla biggest looser sverige!

kram

i did it!

har bokat en tvättid nu! så klockan 17-21 ska jag tvätta, nu gäller det bara att veta vart man sätter tvättmedlet... äsch men det kan jag ringa hem och fråga sen. :)

vaknde 9, åt frukost men råkade sen somna om till elva så for då och åkte rullskidor, jag behöver verkligen finslipa min åkning med skate, jag har så sjukt dålig balans...

nästa vecka blir det ingen skola för min del, har läger, fast kommer halka jävligt mycket efter alla andra det lär ju bli lite jobbigt :/ men ändå värt :)

puss





en dag i lule

åkte med tåget imorse till lule med hilda, har bara köpt två tröjor, två halsdukar och ett par öronhängen.det fanns inte alls nånting att köpa, bara för att jag har pengar för en gång skull. vi träffade linn som jag inte har sett på hur länge som helst på stan, så vi gick med henne och for sen och åt på waldorf. redan vid tre for vi hem med bussen för det var det senaste som gick. det var riktigt långtråkigt att åka hem med buss, tog typ femhundra evigheter :)

har också hunnit fara och handla mat och är redan jäkligt trött. nej nu ska jag fortsätta kolla legally blonde,
puss!

tvätt

nu minsann ska jag gå och kolla upp vart tvättstugan ligger och kanske boka någon tvättid, jag klarade ju orienteringen, fast tog typ en timme att hitta en av dom men resten gick väl ganska bra, då borde jag väl hitta till tvättstugan, fast nu har jag ju ingen karta hööm...

be right back!

Utkast: Sept. 9, 2010

ida var nyss här och vi kollade idol och åt popcorn, sen följde jag hon till statoil och småsprang tillbaka hehe. men jag pratade med felicia samtidigt så det var ju inte så farligt, fast kom ju sen på att hon hade telia så det blev lite dyrt men whatever haha! imorgon är det orienteringsmästerskap, tagga! och sen imorgon har vi också en typ redovisning, vi ska ta med en sak att berätta om på engelska haha.. jag ska typ ta med ett armband från hotellet i bulgarien, så har jag ju lätt iaf, bara säga vad vi gjorde i bulgarien typ..

nu måste jag förbereda mej lite, eller kolla på ett lexikon på datan vad alla ord heter hahaha vaddå bra på engelska? puss




lyssna, titta och njut!


bond. james bond

gissa vem som fick 007 som nummerlapp idag? hehe tävlingen gick inte så bra men jag förväntade mej inte något annat heller, jag tog mej igenom den utan att stanna och utan att bryta fötterna så det är ju lugnt. det var typ bara sand (jobbigt!) och massa gropar och så går banan upp och ner, det gick nog söligast i nerförsbackarna...



aj! jag verkligen hatar när folk knäcker nåt, te.x fingrarna, det finns inget hemskare ljud! och nu när jag hade suttit böjd mot datan ett tag så skulle jag sträcka på mej, så jag böjde bak ryggen och de ba knak knak knak knak knak knak i varenda kota i ryggen typ! uuusch det lät så himla hemskt! obeskrivligt!



iiiidiot

jag tror potatisen jag lagade var gammal. den smakade skit! så jag fick göra om mat på nytt. kuljul

fick precis reda på att någon har snott felicias telefon. hojj hur orkar man? kan man gå på den där skolan kan man väl fan köpa sig en egen telefon? nu kan jag ju inte heller prata med henne, asså åååååååååh fel att bara ge tillbaka den? idiot.

tävlatävla

om tre timmar ska jag fara på springtävling, marcus hellner ska vara med, gissa vem som kommer komma sist? hehe... jag tycker inte om att springtävla, det är inte riktigt min grej detdär :)

nu ska jag laga mat och sjunga högt och falskt ända tills grannarna knackar på väggen

puss


nässpray, handsprit och c-vitamin!

nu sitter jag i soffan med min nässpray, handsprit och dricker c vitamin, den här gången ska jag klara mej från att bli sjuk av alla skolbakterier! kom hem från coop för ett tag sen och pratade med saknade felicia medan jag gick, nu är det inte säkert att hon kommer hem till helgen, lite sådär tråkigt menmen...

jag kommer slippa skolfotot det här året mahaha, det är på en måndag klockan nio och då har jag träning, och resten av klassen börjar 12 så jag tvivlar ju på att många kommer dyka upp till skolfotot :)

nej nu ska jag diska innan idol börjar
puss



frukt

jag sprang inte vilse idag på orienteringen! de ni! men vi behöver ju inte nämna att jag letade efter en kontroll i en halvtimme,  sen gav jag upp och gick tillbaka mot vägen genom skogen då hängde den där så fint haha :)

vi ska ha skolmästerskap i orientering på fredag men det gör faktiskt ingenting ifall jag kommer sist för jag kan ju inte alls orientera...

nu har jag iallafall värmt ugnspannkaka och ska snart promenera till coop och köpa frukt, ica hade ju bara ruttna frukter -.-


irriterande menmen

först var det ju tänkt att jag och ida skulle fara på gymmet men hon skulle vila foten, jag ides ju inte fara dit själv så jag tänkte att jag kunde fara och åka rullskidor. så jag böt om och satt på pjäxorna och de, sen kom jag på att jag lämnade kvar stavarna i skolan för att jag skulle ta dom efter vi hade varit på gymmet! åh vad irriterad jag blev. så jag ringde hilda och frågade om hon ville följa med och promenera och det velade hon som tur var så vi gick runt lite överallt.

imorgon ska vi ha orientering och ja.. jag tar iallafall med telefonen för jag lär ju garanterat springa vilse!


:@

herregud vad irriterande!

balanssinnet not på top

jag har förbaskat ont i magen, när de har försvunnit ska jag dra på mig rullskidorna och åka en sväng. ida skulle vila foten och jag pallar inte fara te gymmet själv.. kan säga att maten jag lagade funkade... den var väl inte jättegod men inte dålig. jag har nog lite kvar att lära när det gäller matlagning, det är inte riktigit min starka sida.

jag vill ha frukt!!!! men det är bara coop som har bra frukter så tar nog och knallar dit efter jag har varit en stund med rullskidorna som förövrigt är jättesvåra att åka med, jag har åkt skaterulllskidor 2 ggr i hela mitt liv och jag har jättekass balans och ja... kan ju bara inte sluta bra :)


muckler



hej!
jag är gryym på att laga mat ska jag säga, fast jag har inte smakat ännu men det såg iallafall gott ut, det återstår att se... det borde nog vara klart snart... vid halv sex tar jag bussen till malmberget där jag och ida ska gå på gymmet och pumpa muckler

kan ju också bara säga att...att... fan jag glömde bort!
hejdå

we climb it together

nu har jag suttit en halvtimma och stirrat på det blinkade strecket och har fortfarande inget roligt att säga här. inga bilder har jag heller eftersom kameran på min telefon inte fungerar och min kamera råkade ju gå sönder... :(

jag och hilda ska åka till lule i slutet av den här månaden då lär ju alla pengar försvinna, sen måste jag spara mitt nästa studiebidrag för att kunna åka och hälsa på felicia innan tävlingssäsongen börjar. så jag kommer aldrig kunna köpa en ny kamera & hur kul blogg blire utan bilder lixom?

nej nu ska jag inte vara negativ, ska göra te och kolla nåt läskigt program så jag inte vågar sova höhö!

i mitt ♥

fick idag reda på att första tävlingen är om tre månader! det är inte alls länge kvar tills jag får börja åka skidor igen och jag blev redan sjukt nervös av att bara tänka på det, men jäklar vad jag har längtat! :)



idag har jag varit hos felicia, vaknade redan klockan 8 så jag skulle hinna träffa henne innan hon åkte men nu har hon åkt tillbaka till sthlm, men hon kommer troligtvis hit redan nästa helg så det är ändå bara fyra dagar jag inte får träffa henne, det ska jag nog klara av. igår var jag, felicia, pontus och johanna hos johanna och kollade film och hade det bara trevligt, det är inte ofta jag får träffa johanna heller för den delen, det enda jag hinner med är skola, träna, diska...

snart ska jag gå till johanna med mina femhundrafemtioelva väskor, ska åka med dom till gällivare och där blir det att gå och handla lite frukt och sånt och sen ska jag testa mina nya skaterullskidor!

hörs säkert senare puss♥

surströmming suger

usch det luktar surströmming i hela huset, hur smart är man egentligen och äter det inomhus?! nu måste resten av befolkningen gå med en klädnypa på näsan, eller så kan man ju stänga av näsan, men alla kanske inte kan det...

har varit hos felicia och fikat ändå till nu och allt kändes som vanligt nu igen, som att det är sommarlov igen. hojj kommer bli tufft igen när hon åker. jag åkte ju rullskidor till byn idag, och det kändes verkligen jättesegt, men det var för att jag råkade åka ganska fort haha.

nu ska jag käka och sen umgås med felicia och johanna och kanske hilda om hon är kvar, imorgon åker felicia redan vid tre. BLÄ!

hejs!




RUBRIK!

jag gör alltid samma sak! skriver ett inlägg, glömmer att skriva rubrik, trycker på spara & publicera och loggar sen ut. när jag har tryckt på utloggningsknappen sen jag att det står "måste ha en rubrik" och då har jag redan loggats ut och när jag loggar in igen har mer än halva inlägget inte sparats.

nu säger jag hejdå.

solen i mina ögon

nu har jag hunnit varit i skolan, tränat, varit på stan med hilda och vi åt troligtvis årets sista mjukglass, sen har jag packat lite kläder till byn som mamma hämtade och imorgon på morgonen åker jag rullskidor till tjotti :)

nu ska jag bara diska, dammsuga och plocka undan allt här så det är rent och fint när jag kommer tillbaka på söndag, finns det nåt värre än att komma in i en lgnhet fullt med disk och kläder överallt? nej.








Utkast: Sept. 2, 2010





skolan har bara rullat på & jag kan verkligen konsten att göra bort mej kan jag ju säga.
nu väntar jag bara att ida ska komma så ska vi fara och springa!

imorgon på kvällen kommer felicia hit! det ska bli så himla skönt att ha henne här hemma för en helg iallafall, herregud vad jag har saknat hon! har typ inte pratat alls mycket med henne, hon har aldrig tid att prata och nu svarar hon inte:(

fixade ett sak idag också, sjukt skönt!

paaaain!

har så jävla ont i magen jag tror jag dör! det känns som att jag har feber också, är så jävla varm men samtidigt fryser jag. feber och mensvärk, kan det bli bättre eller? tror jag går och sover. godnatt


diiska!

tänkte sova en halvtimme men det slutade med två timmar, jag hade ställt klockan men jag hade stängt av vibrationen och ljudet när jag var hos tandläkaren och smart som jag var så glömde jag att sätta på dom igen. så nu har jag värmt lite mat och SKA diska innan jag ska fara och springa, men frågan är bara vart jag ska springa, någon gällivare bo som har ett förslag? jag har faktiskt inte alls sug att träna idag. jag vill bara sova, meeeeeen såklart kan man ju inte göra så, träna bör man annars dör man ;)

det sämsta med att bo själv i en lägenhet är helt klart disken, och all annan städning som man måste göra heeela tiden. det tar aldrig slut, så nu ska jag ta fingrarna ur röven, sätta på lite musik och diska så det ryker!


ingen kan vara nere med en ballong

känns überskönt att sluta redan klockan 11 idag! nu ska jag bara laga mat och sen gå till tandläkaren, oj har visst lite bråttom, puss!


RSS 2.0