tooooooo big



testade min klänning igår och gissa vad, den har blivit för stor! ah men egentligen så gör det ju ingenting, får äta upp mej i bulgarien hahaha

hittade också mitt pass igår. snart åker vi till lule nu fan är vi taggade till 1000! ha så kul här i kalla gällivare

puss

fanfanfanfanfan

mitt pass är borta! alldeles underbart bra alltså!!!!

fuck you

jag & felicia jobbade inte på så värst mycke igår, vi pluggade lite kemi och sen for jag hem och åt och felicia hade ätit och duschat klart fyra timmar senare så då for vi te kullen och umgicks och seriöst det var kallt att köra hem! jag hade faktiskt linne, t-shirt, adidaströja, sommarjacka, dunjacka och jag frös typ ihjäl! så nu blir det vädligt hårda tag här.

bli inte ledsna nu, men kanske inte blir nå mer uppdates här förrän om två veckor (om vi nu inte hittar nån data i bulgarien) för idag hinns det nog inte, imorron åker vi till lule direkt när vi slutar skolan och på tisdag morgon åker vi!

Det ska snöa här nästa vecka, men ta det lugnt, jag kan sola lite åt er också i 30 plusgrader! tiihi

nu ska jag och min bästa vän ha så himla kul!
puss

ha en fin dag

har fullt upp nu hela dagen, så tänker inte gå in på bloggen, facebook eller bloglovin punkt slut :) kanske bara sen...

måste göra alla skolarbeten, packa de som inte är packat, kolla så allt är tvättat, göra tipsrundan med ida och massamassa mer

så ha en bra dag allihopa :)
puss

this is who I am but I don't think you understand

jag var nyss och åkte rullskidor & jag har verkligen världens otur när det gäller kläder efter väder! när det är 20 plus så går jag med dunjacka, sen när jag ta sommarjackan eftersom det "säkert kommer bli varmt" blir det iskallt och jag fryser ihjäl. samma när jag ska träna, tar jag korta byxor och t-shirt så börjar det spöregna, tar jag jacka och långa tights så blir det jättesoligt och asvarmt. helt galet irriterande!

sista dagen på praoen var idag, vi fick plocka saker för 100 kronor när vi slutade,det var ju lite najs,
skulle behöva göra mina två inlämningsuppgifter och plugga till kemiprovet, men då är det en stooor risk att jag somnar för jag är galet trött...











OH MY FUCKING GOD!!!

   -------------
 |                 |  
 |                 | 
 |                 |
   -------------      

jag skulle gå och duscha som vanligt efter jag hade tränat, tog av mej kläderna och satt igång duschen så den skulle bli varm då är det en STOR FET JÄVLA spindel i badkaret! den fick damp när det började komma vatten och sprang runt som en idiot och jag hoppade bakåt och slog huvudet i hyllan och sprang nästan naken ut från toan, men jag kom på vad jag nästan gjorde så jag tog en handduk och sprang och sa att pappa skulle ta bort den innan jag dog. gissa om jag blev rädd!!! den var typ lika stor som den där rutan där uppe, lite mindre...

sen gick det inte att duscha för jag såg bara spindlar i ögonvrån hela tiden, inte kul, och igår va det en skalbagge i min säng! eller heter dom så? nivet dom där småa grejjerna som brukar vara på löv..buskar?

hojja jag haaaaatar spindlar buuhuuu:'(


if life doesnt go right, go left

vaknade precis efter den vanliga middagspowernapen. haha jag och felicia har fått som vana att sova några timmar på eftermiddagen, inte bra! skulle plugga kemi och blev supertrött... såklart!

på praoen har vi hållt på med smyckesväggen två hela dagar och fixat till det där så gå fan inte och stöka till där.
men imorgon är sista dagen så det är väl bara att bita i, & på måndag efter skolan åker vi te lule och på tisdag till bulgarien wiihue! men min bikini som aldrig kom förstörde jävligt mycket av mitt humör, nu har jag ingen fin bikini att ta med då kan jag ju inte bada eller sola, tyyyyyyyp ju.


åh kolla vad fint med snö! jag är inte redo för värmen här ännu!





ska typ fara och springa nu med felicia, eller hon kommer säkert säga "jag kan följa med imorron istället så jag blir frisk"

justjah jag hade typ sjukaste drömmen... det var nå skitstora robotar som jagade mej, jag sprang nerför ett berg och gömde mej bakom en sten medans alla robotar gick förbi precis bredvid stenen, sen kom mark sloan (han i greys anatomi) och satt sig bredvid mej och pratade jättehögt och sa att hans baby var odödlig så då stannade alla robotar till och sprang emot oss, en tog tag i en krok jag hade på tröjan och drog upp mej, hojj det kändes som frittfall fast uppåt och då vaknade jag...  ?

haha hejdå

jävligt sur!

min superduperfinabikini som jag beställde KOM INTE bara trosorna! jag beställde fan den då ska den komma och nu är den slut! faan vad jag är arg! !"#¤%&/)!!!!!!!!!!



fattar ni hur sur jag är!!!

lite smått crazy

är man normal om man stiger upp klockan 5 på morronen när man börjar halv 1?
åkte med pappa när han skulle te jobbet, jag hoppade av i kullen med cykeln och cyklade hem. skulle ju egentligen springa en bit också men var så grymt trött så det blev bara cykel, men ändå :)



  

jag har nåt problem, jag är typ beroende av klockan. jag måste alltid veta vad klockan är och är typ alltid stressad, är stressad nu för jag har mycket att göra å ska iväg om typ tre timmar. jag vill alltid ha gott om tid på mej till saker så måste väl snabba mej i duschen nu!

blir inge update här förrän på onsdag kväll kanske puss :)


kuul prao NOT!

gissa vilken tid vi slutade idag? KLOCKAN FYRA! fysatan vad segt är trött som en ko just nu. först var vi pigga och lastade upp ton av glasögon, sen blev vi trötta och gick och åt lunch och köpte en glass, sen blev vi övertrötta och kastade knivar och frisbee med papperstallrikar och sen döda då satt vi på en träpall och kastade knivar på golvet.

imorron äre nå dansgrej te balen, kul att man är king att dansa dårå. ska stiga upp vid 5 på morronen och fara med pappa te högstapunkten, spriga därifrån te kullen där pappa ska lämna min cykel så cyklar jag hem. sen blire att sova i bells lgnhet från tisdag till onsdag.

nu blire plugg och träning CYA!


ses på dollar?

igår blev det en massa mys i kullen med mina kära vänner, kollade tre filmer och det var bara jag som hoppade till varje gång det blev läskigt, inte så kuwl!

nä nu sticker jag och praaaoar på dollarstore puss :)


träningsverk i benen och fötterna värker, men vad spelar det för roll?

har precis varit och sprungit, kommit hem, kastat i mej en macka och druckit juice och nu blir det att åka rullskidor i värmen. nu kommer jag ihåg varför jag inte tycker om sommaren... FÖR VARMT att träna! haha

puss


9 dagar kvar



äre söndag idag? det har kännts som söndag ändå sen torsdag! kan ju säga att det var frjävla kallt att åka moppe igår! höll på att frysa ihjäl och det var en jävla massa tjäderhönor som skrämde skiten ur oss haha
nej nu måste jag fara och träna pussar

10 dagar kvar


ingen har väl missat att det är bamsevarmt idag?
kunde bara springa i t-shirt. fast dåligt för nu försvinner nog snön :(

jag och felicia var nyss i kullen och ska tillbaka dit snart, felicia skulle bara äta.

puss


aprädd

för dom som inte vet är jag livrädd för åska, så vad gjorde det inte när jag skulle köra hem SJÄLV från felicia igår på natten?! joo åskade och blixtrade som bara den, jag trodde seriöst jag skulle dö när det blixtrade till!

jag tänkte ba köra sakta eller fort som satan, det blev det andra och jag tror fan moppen var minst lika rädd som jag för den åkte fortare än någonsin förut!



sen när jag kom hem blundade jag och låg med ansiktet från fönstret och ändå såg jag blixtrarna!

äh jag dog iaf inte som tur var, nu ska jag fara å springelispringa & sen åker jag å felicia nog te kullen och köper glass :)
puss


bikini


har precis beställt världens finaste bikini från gina tricot, perfa till bulgarien!



idag kommer felicia hem så jag ska umgås med hon så får vi se vad vi hittar på :)

puss

have you ever seen the rain



regnet öser ner och de ba smattrar på taket. åh vad mysigt tror jag måste sova till ljudet gonatt ♥

00:13

jag vill glömma, men ändå minnas.


I miss my hair?

hjälp den här dagen har bara flygit förbi! har bara hunnit typ... skriva en bra bit av bilduppgiften & engelskagrejen, tränat och duschat och klockan är redan 7. oj den var visst halv 9 tillåme!

tänkte ju lixom göra en ny design men jag har inga ideér & inga bilder och min kamera funkar ju inte så...
jag har tänkt hela dan ba imorron äre prao, så äre bra torsdag idag inte söndag, helt knasigt.

åkte skidor idag förresten, var ganska hostigt att åka men jag var tvungen, snart försvinner väl snön så jag måste ju passa på

hårproblem
nu har jag sådär mellanfult hår, varken page eller långt. åh jag vet heller inte vad jag vill göra, vill jag spara långt igen eller vill jag ha page? :S









STOP WAITING, START LIVING


dra mej baklänges!

seriöst vad söt jag dör!


hör på det här

alexander rybak fyller år på den dagen jag har namnsdag!!

grattis till han! ♥
-Alexander-Rybak-alexander-rybak-1.jpg image by Emo_shiiit




grattis linn på namnsdagen

är typ frisk nu så ska å åka skidor ett litet tag iallafall
& jag vill ha tillbaka lite snö tack!



har planerat massa chill idag, träna, sitta vid datan några timmar, duscha, se nån film, göra en ny header te bloggen och så tänke jag göra klart allt skolarbete som är kvar
bildskrivgrejs
engelskaskrivgrej
kemiprov

sen äre klart för 9:an !




världen går under 2012 för att alla 94:or får körkort

jag & felicia sitter och asgarvar till ljudinspelningar, vi har headset och sjunger en låt och spelar in, sen spelar vi upp den baklänges eller på snabbare ljud eller på söligare. HAHA så jävla kul!

ikväll blir det nog inte att göra så mycket, bara sooofta järnet dudes!
OCH imorron lämnar min stjärna mig för att åka te kiruna, vojvoj säger jag bara.




!

fyfan vilka störda jävlar det finns !


13dagarkvar

internet funkade inte igår så var utan datan HELA dagen! men då hann man faktiskt med lite annat, var med johanna i tjottiskolan och kollade på småstjärnorna och fikade och sen for vi te henne och kollade tv (ugly betty, desperate housewives & cougar town)


bara typiskt att dom hade världens dåligaste låt bara... den dära... komkomkom medan somsomsom eller nåt sånt åh den är så dålig och det värsta är att jag alltid fastnar i den! samma med den där SUPERDÅLIGA låten måndagsbarn! så sjukt dålig.
men nå var dom iaf då söta när dom dansade där på scenen ! :)


jag och felicia har bara EN vanlig skoldag kvar!
har ju prao nästa vecka på dollar, å sen är vi i skolan på måndag och på tisdag ÅKER VI! seriöst det känns inte som de...

& det är ännu galet mycke snö kvar, å såklart så är jag ju sjuk! när jag är frisk komemr säkert snön vara borta. jag har inte tränat på en vecka ungefär så börjar få spring i benen, vill bara vara frisk!!!




seriöst klockan är bara 12 och man är hemma redan! shiet...

filmen klar

igår hade jag jävligt kul för mej själv, jag satt och asgarvade åt parlamentet medans felicia var i hennes rum & så såg jag jätteroliga skämt? i damdassboken!

vilket djur i skogen har tjockast ben?
mull-vaden

vilket är det snabbaste djuret?
örnen (ööööööööörn, öööööööööörrn, ööööörrrrnn)



yeey vår film är klar MEEN såklart när vi gjorde om den till ett annat format blev hela jättesuddig så man ser typ ingenting :( men nu skiter vi i det, visar den på språkvalet imorron och tar sen bort den. tyvärr så får ni inte se den haha vojvoj den blev "skitbra" verkligen...


bästa humorn!

det är såhär vi fördriver dagarna!




nåt som också är typiskt är att vi står och pratar om nåt så ska felicia dricka mjölk som vanligt, sen säger jag nåt som är "jätteroligt" så mjölken bara sprutar ÖVERALLT! haha x)



jag försökte få igång moviemaker typ 2 timmar idag men funkade det? nej såklart inte, jag blev sur och tänkte slänga ut datn genom fönstret, men for istället till felicia. där kollade jag om hon hade nåt annat program på sin data, så hade hon moviemaker som vi inte trodde hon hade så då testade jag och funkade det? SÅKLART! åh vad irriterande. men iallafall så har vi gjort lite på filmen nu och den kommer bli GRYMT bra, seriöst man skrattar typ på sej.

kyss

''''


hur kan det vara så svårt?


snabb

har inte tid att sitt här så blir bara en snabbis update

Lördag
Jag & felicia kollade på dragrace. dragracet var väl inte så jätteroligt, det var så himla kallt ute så vi kollade ett tag, gick sen hem till mej och värmde oss och gick tillbaka, senare umgicks vi med joakim, pontus och jacob. vi körde skoter och sov haha x) men det är väl det enda man kan göra så...?

söndag
vaknade halv 10 och åt frukost, sen for vi och körde skoter med pontus och joakim, jag var grymt trött och somnade när jag satt bakom felicia, for hem ett tag och ska nog tebax dit snart. & jag är förkyld! jag har lite ont i halsen, det är nästan helt borta, igår vare ändå värst, nu är jag bara supersnorig och är döv i ena örat :o

mina kära vänner ringer å säger att jag ska komma nu så måste väl det,
puss




johanna öhman

johanna nu tycker jag vi ska ta oss i kragen och umgås lite oftare! att umgås varje tisdag bara för att kolla våra bra teveprogram är lite för lite. snart åker jag te bulgarien, sen åker säkert du säkert dit vid pite, å sen börjar jag i en annan skola och flyttar från tjotti, vi måte passa på... fast du ska ju komma & sova hos mej men ändå! 

tänkte bara säga att jag saknar dej


draagning

nu drar vi på dragrace, ses där!




Utkast: Maj 8, 2010

det känns som att min hals snart kommer täppas igen helt så jag inte kan andas. fast idag är det nog lite bättre än igår, halsen är inte lika svullen iallafall och det är gr8!

igår gick inget som planerat så vi myste framför teven, eller jag kollade tv och felicia sov bredvid mej och satt vid datan, jag promenerade hem sen på natten och det var faktiskt varmt ute, tro det eller ej !

dragrace om 2 timmar och 20 minuter, ska kanske ta en liten powernap och så ska jag dricka te som luktar jul

puss





sola och bada i piña colada

oj, jag råkade somna på soffan en halvtimme, lyckades tillåme svara på några sms i sömnen!
jag orkar inte träna idag, är helt färdig känns det som, vill bara SOOOOOOVA, har dessutom ont i en sida av halsen, NEJNEJNEJ tänker inte bli sjuk för den som trodde det, ska gå och dricka varma koppen nu och börja knalla till felicia skulle jag tro

puss


LÄNGTAR TILL BULGARIEN!



'

hoj jag förstår mej inte på dej ..


webbkamera




okej nu ska jag berätta en skitbra sak! fredag, måndag, tisdag och halva onsdag är dom enda skoldagarna kvar på typ resten av 9:an!!!
vecka 20 har vi prao och vecka 21 åker vi, fyfan vad jag längtar!

nu imorron ska jag och felicia te gve & på lördag är det dragrace i byn.

men en bad thing, felicia har bestämt sig, hon flyttar te sigtuna, typ över 100 mil jue.åh vad jag kommer sakna den bruden. meeeeeeeeen jag ska åka å hälsa på henne och hon ska komma hit sådeså, WE CAN DO IT!

nu ska jag åka skidor innan snön försvinner (som den inte kommer göra på ett bra tag men ändå)

PUSS



Felicia&linn





nationella no & matte idag, gr8!

& eftersom kameran är sönder kommer det aldrig komma nå bilder här bara kassa kamerabilder, åh jag miss my kamera kom tillbaka till mej! :'(

puss

perfa springpolers!

sådärjah, 1 timmes skidåkning och sen blev det intervaller & vanlig springning med johanna! sån himla tur att vi är taggade och otaggade vid olika tillfällen, i början var jag otaggad, hade ju redan åkt en timme men då pushade johanna mej, sen när jag blev taggad blev johanna otaggad då fick jag pusha hon haha
helt perfa springpolers helt enkelt!


Nu:



efter sommaren:


eller vad säger ju johanna?;)

walk the line

fram&tillbaka, fram&tillbaka, fram&tillbaka, gissa vad jag håller på med?
tränar att gå i 13 centimeters skor och det är inte det lättaste kan jag ju lova!

men dom är så snygga så det är värt det ;)



snart ska jag fara å springa med johanna, sen åka skidor. hade förresten nationella idag, tror det gick skitdåligt. kommer garant sänka mitt mvg nu :'(
puss

big problemas

min älskade älskling är sönder!
min kamera, åh seriöst vad ska jag göra utan dej?!

åååååååh!!!!!!!!!!!!!


ojojoj

hemma redan & fast framför desperata hemmafruar, så det kan gå!

spelar in den dh och SKA gå uppför trappan in till mitt rum å ligger i sängen och läser biologiboken, jag ska fan klara det!

haaha

men först ett glas juice (a)

shiet nu blev det ju spännande på teve!
puss


bråttom

sådärjah, har proppat i mej mackor och juice, jag hinner inte vänta på maten. måste snabba mej att byta om och träna nu. nationella imorron och kanske dags att börja plugga på riktigt..?

vi har förberett oss på att dricka kaffe, göra chokladbollar,  och andra grejjor för att inte bli trötta, nufan kommer det inte bli mycket sömn. (hahaha säger jag nu) kommer säkert somna vid 10 iallafall men ska försöka att inte

puss

hojj nu blir det en massa tjorv med gymnasium! bläääh


en litenliten förhandstitt haha

okej, garva så mycket ni vill, eller så äre väl bara vi som har dålig humor?



okej, skotern fungerade inte riktigt som den skulle, den gick knappt fram. men grymt roligt hade vi iallafall!
skotern fick alltid för sig att tjorva precis när jag skulle köra! å felicia bara står å skrattar åt mej när skotern fastnar hahah!



pictures of you

våran film gick skitbra idag! jag glömde pappret hemma & det är 2 km å gå så vi orkade inte hämta det, sen skulle vi redigera det som vi redan hade spelat in, då funkade inte internet först å sen funkade inte windows movie maker, gr8!

ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dej bästa vän ♥




skidgym

nu vare kirrat, det blir skidgymnasium i gällivare, känns lite surt nu när jag hade förberett mej på att jag skulle börja i älvsbyn så blev det inte så. menmen får ju ändå en egen lgnhet det blir ju najs :)




nu drar jag och felicia och fortsätter med våran film så den blir klar nångång, puss

visit tjotti

jag och felicia var nyss ute och filmade till redovisningen i skolan, "visit tjotti" har vi om, den kommer bli så grymt jävla bra! (not) kanske lägger upp den här om vi nu vågar ;)

jag & felicia har bara 7 vanliga skoldagar kvar innan vi sticker till bulgarien, oj vad vi ska ha roligt!

nej jag har inget roligt att säga,
puss







Utkast: Maj 2, 2010


What are you want from me?

girls just wanna have fun

vaknade klockan 5 av att min mun var som en öken, men lyckades somna om till 8 iallafall :) jag som skulle sova länge!



ska snart fara och springa, eller åka skidor. sen ska jag och felicia filma (haha kmr så skitbra!) till nån redovisning om tjotti x)

en kul kväll hade vi igår iaf!

puss <3


DÅLIGT SAMVETE!!!!

har inte tid eller lust att skriva nu, skriver imorron efter en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG sovmorron!

RSS 2.0