kenzas rumpa

jag och felicia (såklart) sitter på msn och diskuterar om kenzas rumpa, är den en "vill ha"? är den för platt? är den ett big no? det är frågan just nu. båda lika uttråkade och borde egentligen sitta och plugga. fråga mej inte ens hur vi började prata om det vi pratar om.. jag saknar min powerpingla :(


på tal om powerpingla så måste jag ju bara berätta en rolig grej som hände igår. jag, sara och märta var och åkte skidor efter nåt smalt spår i skogen. märta åkte först, sen sara och jag åkte sist. så åkte vi där i godan ro och det var iskallt ute!

vi började pratade om förra gången när jag åkte samma spår, fast själv, då vände jag efter ett tag för jag var rädd att det skulle komma renar, så jag blev lite nervös när vi började prata om det så jag kollade bak, då kommer en massa supersnabba skidispojkar åkandes (och vi åkte ju lixom väldigt sakta) så jag sa till sara och trodde ju då att märta också hörde, att vi skulle låta dom åka före oss, men märta hörde inte så hon fortsatte åka och dom åkte precis bakom henne, hon hörde ju att nån åkte bakom, men hon trodde ju att det var jag och sara. så efter ett tag säger någon av pojkarna: (som inte kan åka förbi eftersom det är så smalt spår) "asså... " och märta hörde äntligen och hoppade åt sidan, jag och sara nästan låg i snön och skrattade haha




har man inte stor rumpa, kan man ju alltid skaffa sig en sån här x)
den är tydligen lika vanlig som lösnaglar där i usa... ;)

premiär och blind..?

idag var det första tävlingen, jag trodde inte det skulle bli eftersom dom hade lovat så kallt, så jag kom hem rätt sent och så blev det iallafall, jag var trött som en sengångare på morgonen.

Mina ben var jättesega och inte alls på min sida, så jag förvånade faktiskt mej själv med en tredjeplats! jag trodde faktiskt jag skulle komma sist..

jag höll också på att bli blind efter spåret på andra varvet! när jag hade några kilometer kvar att åka började jag se massa vita prickar som bara blev fler och fler. det var jätteskumt, jag fick riktigt spänna ögonen för att jag skulle se nåt. sen när jag kollade mej i spegeln hade jag fått väldigt gula ögon, det var ganska skumt..


umgänge sökes imorgon

jag har blivit utkastad från min lgnhet imorgon från typ 3-6 eftersom min pappa och hans jobbarkompisar ska vara här och dricka öl innan dom ska till olearys höm... vilken tur att jag är så snäll och låter dom vara här och till och med går med på att bli utkastad. vad vet man, annars kanske min fader inte vallar mina skidor höhö ;)

nejmen oj! jag hittade en maaassa filmer på den här datan vilken lycka!
puss


25 december

 


hur långt är snöret

igår när jag skulle försöka somna så fanns det inget bra på tv, så jag tröck bara på nån kanal och då var det "hur långt är snöret, en brittisk vetenskapsfilm" haha den var ju sjukt dålig, dom typ mätte med nå lasergrejer hur långt ett snöre var för man kunde inte bli för söker eller hur det nu var, jag somnade rätt fort iallafall! :)

nu tänkte jag ta en powernap innan jag ska laga mat, bjuder också på två bilder på petter northug, bara för att han är bäst!



för att få tiden att gå

Det känns alltid så dumt när man sitter för sig själv och skrattar eller kommenterar nåt till tvn, nästan så man måste kolla sig omkring så ingen hörde att man faktiskt pratar med sig själv.
inte heller är det bra att man tar ett extra varv runt bordet för att komma till soffan, bara för att få tiden att gå.
som ni kanske förstår så har jag rätt tråkigt, men jag tänker inte plugga eller städa idag, vilodag har jag också från träningen så ingenting görs här, jag bara sitter och stirrar på klädhögen som täcker hela golvet och går in och ut från facebook.

fast en bra grej kom jag iallafall på här i min ensamhet, imorgon har jag ett 2h och 20 min långt hål, då drar jag till gymmet! eller kanske åker skidor om det bara inte är för kallt.

avslutningsvis (som jag lärde mig att man skulle avsluta ett tal med idag på redovisningen) så ska jag nu värma oboy och ta fram mina goda saker från frysen att mumsa på till greys anatomi.

ha det bra! :)




breakeven - tyler ward






vilken snygging! haha..
Dörrjäveln till tvättstugan funkar inte! alltså det är nåt med mej och nycklar, vi går inte ihop alls. dom funkar aldrig.
jag har inte en aning om vad jag ska göra resten av kvällen, får väl dricka varm oboy med grädde och börja träna till historiaprovet som vi har imorgon, eller kanske går jag och sover väldigt tidigt, det lät ju ganska lockande om jag får säga det själv, fast nä greys är ju idag den kan man inte missa!

nu håller vi tummar och tår att det blir varmt imorgon så jag kan åka skidor, puss

wallabush

marianna longa, kristin störmer steira, vibeke skofterud, och en massa mer kända skidisar har jag och sara stött på igår när vi tränade, och alla är ju så himla glada och säger hej! och vi fotade också oss med norges vallabuss som är grymt mycket snyggare än sveriges, hehe




VS



inte så svår match eller hur? helst när jag stod där och biffade mej haha...

petter northug
eller man kanske ska säga
norge♥

hårda tag hära!

hej!
det krävs hårda tag för att nånting ska bli gjort så jag stängde av tvn, satt kontrollen(eller tryckarn/kanalväljaren som min kära lilla vän kallar den hihi) inne i garderoben så jag inte skulle orka gå och hämta den, sen satt jag på musik lite lågt på spotify och satt datan långt borta så jag inte skulle sluta på facebook som jag alltid lyckas göra, hur vet jag inte, så nu har jag skrivit klart svenskan, pluggat klart till spanskaprovet som alla andra gjorde för flera veckor sen! nu när jag ändå är igång ska jag bara diska och springa och boka en tid i tvättstugan. eller jag bokar nog en tid imorron istället, det är fan 21 minus ute!

på fredag kväll kommer felicia!! jäklar vad jag har saknat hon, synd att jag bara hinner träffa henne på lördag för på söndag åker jag till arvidsjaur för den riktiga premiärtävlingen, om det nu inte blir för kallt...


varma mackor

för någon dag sen for jag till anna-lotta där mollan, fia, märta, ida var. vi spelade kort och åt varma mackor väldigt mysigt var det, jag glömde sätta in lite bilder så här kommer mina söta vänner ;)




nu ska jag diska, handla och sen blir det att pumpa muskler på gymmet!
seeyah

KUNG

hjälp jag har nog aldrig varit så nervös som när marcus och legkov kom tillsammans till stadion, det kändes som att det var jag som var där och åkte, men oj vad marcus är kung alltså, sverige är kung! och norge förstås hehe. jag är hur trött som helst så ni får alla underbart vackra bilder någon annan dag.


bara för att emil jönsson är kung!

väldigt coolt!

Dagen med stort d kom idag, dagen då vi skulle ha träningstävling för att se så allt funkade inför världscupen imorgon. jag var så sjukt nervös och visste att banan är sjukt jobbig. men två tjejer hann starta och då var det fel på tidtagningen så resten fick vänta jättelänge, jag hann bli jättekall och ingen visste när vi fick starta så vi kunde ju inte gå iväg och fortsätta värma upp. så jag blev ju såklart stum redan efter första backen, men jag åkte och jag klarade mej runt och jag hade till och med krafter kvar, det var inte illa. dom filmade oss och sånt som på den riktiga världcupen så det var ju lite småroligt. & när man stod i starten kom dom typ en dm från ansiktet med kameran haha.


Men nu till det coola! när jag och sara åkte och värmde upp innan tävlingen så stod eldar rönning i en backe, och han tog fram sin telefon och filmade oss! asså han riktigt följde oss med kameran ända tills vi typ försvann, ELDAR RÖNNING! shiet...







ikväll ska jag, sara, märta, ida och hilda gå på invigningen och imorgon åker jag upp till dundret redan klockan 8 för att stå parkeringsvakt tills tävlingarna börjar, då går jag och ida och kollar på tävlingarna. sen när tävlingarna är slut har vi träning på stadion så det ska se bra ut när vinterstudion har sitt program. haha vojvoj :)


väldigt glada sockar


Hamnade att jobba på parkeringen på världscupen, roligt? nånej. jag tänker då inte stå där när tävlingarna börjar, glöm det kära jobb-bestämmare :) alla andra får ju stå och ge typ saft till alla proffs, hålla deras skidor medans dom skriver autografer, ta deras klädder och soooo on! varför får inte jag och ida göra det hallå?




alltså seriöst, har ni nångång sett såhär glada sockar? haha, passade verkligen mitt humör idag
jag har också lagt bud på ett par skiitsnygga nya skor på tradera, hoppas bara ingen budar över mej då blir jag faktiskt ledsen :( nu inväntar jag greys anatomi och ska inte somna som jag alltid lyckas göra när jag lägger mej i sängen. jag har för skön säng helt enkelt!

so long suckers




humor på hög nivå

tja coolingar! jag ska jag bara vänta på min far, han skulle komma med mina pjäxor och sen ska jag laga mat. jag är jävligt hungrig och sitter och knaprar på puffat ris, men allt hamnar bara på golvet då måste jag städa bara för att jag är hungrig & ikväll var det nåt fucking möte på min enda vilodag, vilket jävla tajming. & jag måste gå dit helt själv också, skitkul, jag vill inte!

nu till nåt roligare
jag dör! HAHAHA








hör och häpna

jag är inte alls duktig att valla kom jag fram till idag. jag hade inte alls nå fäste på mina skidor, och det var ju skitbra när vi körde på dundret där det bara är uppför eller nerför. mina armar dooog! och jag var så himla hungrig efter träningen att jag till och med smällde i mej en hamburgare! jag som inte ens tycker om det, men det var verkligen kris i paris.

sen har jag hämtat ut två par skidor och pjäxor från eriksson, köpt täckisar, varit och hämtat stavar och en miljon andra grejer, så när jag var hemma orkade jag ju inte plugga nåt, dricker istället mjölk i väntan på att desperate housewives och cougar town ska börja


15 november

jag saknar min bästa vän så galet otroligt mycket!



mandarin

har precis kommit hem från träningen som börjar klockan 8 medans resten av min klass börjar halv 2, känns lite surt men äsch. nu ska jag bara äta havregrynsgröt och komplettera det med en bulla, sen hinner jag nog bara springa till bussen till skolan för att ha en lektion, åka buss hem och äta och sen åka buss tillbaka till skolan för att gymma med 3 pangbrudar!


hockeyproffset linn

dagens träning: hockey! jag var sjukt taggad och trodde innerst inne att det faktiskt inte skulle vara så svårt, hallå jag gick ju faktiskt skridsko skola när jag var.. 6? och det var senast jag åkte. Men så svårt det var att hålla balansen! och det var ju inte kul att stå på isen så ostadig som man var när det kommer två stora pojkar åkandes som galningar efter bollen (nej nu är det faktiskt inte jag som inte kan nåt, vi hade en boll istället för en puck, fråga mej inte varför för det fanns faktiskt puckar, dom kanske tog boll istället för min skull)

det gick väl lite bra tills vi körde med en massa skitregler. man var tvungen att passa över linjen och inte gå över nån annan linje eller hur det nu var, det blev bara förvirrande. men när alla sen hade gått lärde jag och sara oss att springa med skridskorna! vi var skitgrymma, synd att alla redan hade gått då :(  & bromsa gjorde man genom att köra in i väggen eller snurra runt tills man stannade :)

nu ska jag titta idol och äta popcorn, ha det bra :)


helt perfekt bild, alla tre ser ut som jag idag!

sleep tight

jag försökte mej på att göra plättar idag igen, men jag är nog inte menad att laga mat skulle jag tro. övning ger färdighet så snart lär jag ju vara värsta proffset haha. jag har bara en lektion imorrn vid 11 så jag får vääärsta sovmorgonen och efter det blir det *trumvirvel* skridskor som träning! hihi vad roligt, jag har inte åkt det på typ tio år så det blir...spännande haha!

hehe me in action! ;)

11 november

jag drömmer alltid samma dröm, jag har drömt den säkert 10 gånger, jag är på samma ställe, jag har samma kläder och det händer samma saker. fast det är ju en bra dröm så iofs gör det ju ingenting..


alltså... har jag litet huvud eller ska dom kanske va sådär superlånga, typ som en lång mössa fast med ett hål där uppe.. who knows? nu måste jag springa till bussen och hoppas att jag får åka med mina skidor annars blir jag ledsen:(

10 november



Live Love Laugh

 


ifall nån fyller år

sådärja nu har jag hunnit vara och kolla handboll ett litet tag, varit på wc mööte & sett en guldklimp höhöö. alltså jag höll på att dö när han som pratade på mötet sa nåt roligt, och man kan ju som inte skratta högt heller så tårarna bara sprutade och jag kvävdes nästan haha, han borde bli komiker!

hahaha

puckoooo

hur kan man ha 9 timmars frånvaro när man har varit på verenda jävla lektion förutom en? hojj vad jag blir less ibland. skolan kan ta sig i röven.

aja, jag har sovit nån timme men är fortfarande astrött. jag ligger nog minus några timmar. nu drar jag på möte!

JAG SAKNAR MIN FELICIA :( & jag älskar den här bilden

en månad & 14 dagar kvar

jag fick väärsta julkänslan precis och tänkte, är det för tidigt att börja julpynta? tänk vad mysigt med jul, längtar!
Nu står maten i ugnen och 17.29 går min buss till malmberget, måste gå på nån funktionärsmöte till världscupen, väldigt roligt höhö. Skulle behöva trycka in näsan i geografiboken, men känner jag mej själv rätt så kommer det inte hända idag. jag jobbar bäst med press helt enkelt! typ en dag före provet..


stekipanni



äter man maten direkt från stekpannan blir det mindre disk! man blir verkligen mycket smartare av att bo ensam höhö ;)

oj vad det hade passat bra med en b&j nu till desperate housewives och cougar town, nästan så att jag måste knalla upp till konsum och köpa en...

ha det bra

bambi på hal is

hej gullrumpor! jag fick värsta idén på bussen, kan man plattånga gardiner? jag har ju inget strykjärn, men det borde väl gå med en plattång..?
och på fredag ska vi åka skridskor på träningen! hahaha jag lär ju garanterat vara som bambi på hal is, men kul kommer det ju bli :)

sängen ser väldigt lockande ut så jag tar nog en powernap nu när jag ändå inte har nån träning idag, gnite


isrumpa

det var väldigt trevligt att stiga upp vid halv 7 sista dagen på lovet, se att det är 18 minus ute och veta att man ska åka skidor, jag höll på att frysa ihjäl om mitt ansikte kan jag lova! efter träningen hann jag bara ta bussen hem, laga mat och sen åka buss tillbaka till skolan och träna igen. det är typ det enda jag hinner göra, åka buss. så sjukt tråkigt.

nej nu ska jag ta ett vaaarmt bad och tina upp min rumpa hehe


sweet dreams

jag funderar helt seriöst på att gå och sova nu, har träning imorgon klockan 8, även fast vi är lediga imorron. det borde vara olagligt! jag har inte fått sova ut helt på hela lovet, har alltid ställt klockan så jag ska hina träna två ggr innan det blir mörkt. Bara det inte är svinkallt imorron, som idag, det var 18 minus i tjotti nu! här vet jag inte för jag förstår mej inte på min termometer... jag får ladda med flera lager underställ och halsduk upp över näsan, mössan ner över ögonbrynen och sen skidglajjer, det blir nog perfa! ;)

godnatt och sov extra länge för mej!


otursbarn

nu ska ni få höra dagens story. efter att jag hade åkt skidor så skulle jag tillbaka tillskolan och lämna skidorna och hämta min grejjer, det var tio min kvar tills bussen gick så det var ju chill. men jag hade gömt kortet inne i mitt skidskåp så jag hade bara nyckeln som gick till dörren på andra sidan skolan. så jag plumsade dit i all snö och då funkar inte nyckeln, wtf?! jag tog i så nyckeln blev lite sne, jag testade trycka in dörren och vrida nyckeln ifall dörren bara var lite skev men nejdå.

så jag plumsade tillbaka till den andra dörren ifall nån med kort skulle komma. min telefon var också inne i skolan för den delen. så jag stod där helt förtvivlad och visste inte vad jag skulle göra. men sen gick jag till bell och joel och tänkte låna telefonen och ringa pappa men antingen sov dom eller så var dom inte hemma. så jag gick tillbaka och tänkte att jag nu måste promenera till gällivare eller slå sönder en ruta för jag höll seriöst på att frysa ihjäl, jag frös som en liten jävla kinesisk nakenhund i antarktis! det var ju typ 11 minus ute och jag hade precis tränat, så jag hade ju bara lite kläder.

men jag plumsade en sista gång till dörren på andra sidan för att testa nyckeln men den funkade inte. men då kom jag på att det finns en likadan brun dörr på andra sidan omklädningsrummen, så jag gick dit och halkade, sträckte typ min arm när jag försökte hålla balansen, men nyckeln funkade! och då var det bara en timme tills bussen gick yeeey!


innebränd

jag hade nog världens läskigaste dröm inatt. jag drömde att det brann i klubbis i tjotti, alla kom ut därifrån genom det enda fönstret som man kunde komma ut där det inte brann, sen när alla hade gått såg jag att det var kvar två barn därinne så jag hoppade in genom fönstret och lyfte ut den ena och började leta den andra som hade sprungit iväg. jag hörde nån som ropade hjälp hela tiden, sen tänkte jag leta utanför huset men då hade det börjat brinna vid den enda utvägen också, så jag var fast därinne. det kanske inte lät så himla läskigt men de vare! :o

nej nu ska jag byta om och fara och åka skidor :)




6 november

Mina leggins som jag köpte igår hade ett hål i benet, jag har inge frukost hemma så jag är superduperhungrig och då blir jag sur. sen så tänke jag gå och handla men det är ju en fucksöndag idag så ica öppnar först 12! jag får väl äta.. höm, rispuffar med lingonsylt och matlagningsgrädde! yummie vad gott det lät ..

Bussen går iallafall kvart över tolv till malmberget då tänkte jag försöka få med min syster å gymma, nu tänkte jag fördriva tiden med att städa, kan ju alltid ta ut min ilska på dammsugaren när jag blir alltför hungrig :)



lulestad

hej, jag har varit i lule idag med mina hoomies johanna och felicia, och våra mammor. väldigt roligt att göra nåt med kära byborna nu när felicia faktiskt är här! :) vi spelade kort på tåget hela vägen dit och tillbaka, nördar som vi är. jag hade faktiskt med min kamera men fotade jag nåt? nej såklart inte. men jag hittade ju faktiskt lite grejjor iallafall :)






+ trosor och en ögonfransböjare, snygga glajjer va? höhö

nu ska jag laga middag för jag börjar bli hungrig och imorgon väntar antingen gym eller skkidor, ha en fin fredagskväll :)

lyssna

yeey jag har inte gått och sovit ännu, har hängt upp lite bilder i garderoben istället hehe. nu tänke jag ge er ett litet tips såhär på kvällskvisten höhö, lyssna på den här låten, helt ruskigt bra! ge den en chans för ni lär ju helt klart tycka den är awesome!


detta fält måste fyllas i

Alltså jag förstår inte, varför kan man inte köra skoter nån annanstans än på skidspåren?! hojj vad jag blir irriterad, ni vet tydligen inte hur jobbigt det är att åka utan spår! haha jag och sara blev lite aggressiva och skrämde nog iväg dom höhöhö. Efter andra passet skidor så for vi också på gymmet, alltså shiet vad vi har blivit hurtiga. nu är jag hur hungrig som helst, så ska laga mat och sen lär jag ju somna,
godnatt


jag älskar dej

grattis på födelsedagen <3


väldigt trevligt att bli halshuggen!

hade värsta mardrömmen idag, jag skulle bli halshuggen av nån som hade klätt ut sig, det var halloween. kanske meningen att jag ska sitta inlåst nästa helg när det är halloween (i gällivare, eller var det tvärtom, var det halloween i gällivare förra helgen och riktiga nu i helg? aja spela roll)..

Sen har jag åkt skidor,efter några varv på golfbanan åkte jag efter nåt spår som gick in i skogen men kom sen på att det skulle vara renar eller björnar i skogen så jag vände fort som tusan och var tillbaka på 2 minuter och det tog 11 min att åka dit haha! sen gymmade jag med hildingdilding och såklart till alla bra gymlåtar! Felicia kom senare och vi gick till hilda där vi fick äta :)



sen har jag tagit itu med mitt crib, jag vågade inte sätta större bilder eftersom man då såg hur extremt stökigt det var.. lite ofräsht i know men det ska inte gå så långt igen!


nu ska jag dricka juice och vänta på desperate housewives och cougar town, puss!

update: juicen är is! alltså helt is, stenhård! ofta jag har så kallt i kylen?!
alltså det spökar typ här! nu har nån varit och frysit min juice, sen typ igår hade nån tagit min träningsplanering, fast sen såg jag den på kylen men iallafall!

grymmaste låten

nu tänkte jag vara så snäll och visa den bäääästa låten att gymma till, det krävs nog att man lyssnar på den några ggr men sen då jävlar!

lyssna och njut flickor och pojkar!



hejd¨å

vilken vettig människa stiger upp klockan 7 på lovet för att träna? hehe men nu har jag iallafall hunnit åka skidor och gymmat. nu måste jag bara skriva klart bokrecensionen som ska va inne idag, städa skulle också behöva göras och ska också på en sån där bilkurs idag så jag får börja övningsköra snart, fyllde ju faktiskt år för ett halvår sen typ!

har inte tid med det här nu, puss

RSS 2.0