Utkast: Juli 30, 2010

hojj vad det var hemskt att stiga upp idag, jag velade bara ligga kvar i min varma skööna säng istället för att fara å springa i regnorkanen. men så kan man ju inte göra.

måste hinna duscha och packa klart allting idag, ses på festivalen alla söta människor

haha!

sommarlista

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? ja...

- Dog någon som stod dig nära? nej inte det

- Vilka länder besökte du? bulgarien och resten av sommaren har spenderats i kääära gällivare!

- Är det något du saknar med årets sommar som du vill ha nästa sommar? ja jag vill tillbaka till bulgarien nästa sommar

- Vilket datum från sommaren kommer du alltid minnas? 25:e maj- 8:e juni

- Största misstaget? hehe behöver kanske inte nämnas här, men felicia du vet vad jag pratar om...

- Har du varit sjuk eller skadat dig? nej inget av det som tur är

- Bästa köpet? mina ballerinaskor

- Vad spenderade du mest pengar på? har nte spenderat nästan nå pengar :O

- Gjorde någonting dig riktigt glad? bulgarien gjorde mej riktigt glad

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om den här sommaren? fire burning - sean kingston & alcoholic party - DJ kicken

- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? helt klart gladare, iaf i början. men det kommer helt klart bli den ledsnaste sommaren eftersom felicia flyttar.

- Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? umgicks mer med Felicia men det gick inte eftersom hon var i sthlm och jag var här.

- Vad önskar du att du gjort mindre? kanske, äh jag vet inte

- Hur tillbringade du midsommarafton? jag ehm..åt mat och kollade one tree hill yeey!

- Blev du kär i sommar? nej det blev jag inte... eller få se nu... kanske blev det trots allt!

- Hur många förhållanden? nada

- Bästa boken du läste i sommar? äcklig

- Något du önskade och fick? en pulsklocka!

- Något du önskade men inte fick? ville åka tillbaka till bulgarien men fick man de? nej!

- Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? höm, inget speciellt skulle jag tro

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? att få spendera sommaren med min bästa vän hade helt klart gjort den bättre

- Hur skulle du beskriva din klädstil i sommar? levde i träningskläder eftersom det var de enda jag har gjort i sommar

- Vad fick dig att må bra? att träna

- Vem saknade du? felicia

- De bästa nya människorna du träffade? alla som vi träffade i bulgarien helt klart!




"hejdå bulgarien"


kirunatripp

åkte rullskidor klockan fyra på morgonen, kan säga att i princip alla bilar gapade mot mej haha. Klockan 8 åkte jag ochfelicia tåg till Linn där vi gick på stan, bakade, åt mat, kollade film och bara satt och chillade. Felicia dog nästan också när hon gick ut från tåget, ba swoops så var hon nere på rumpan och alla typ skrek till och ba hur gick det, men jag blev nog räddast av alla, jag trodde seriöst hon skulle dö!

sen såg jag min dreamman på tåget också! nu måste jag packa till pdol och sen måste jag och Felicia ta dagens dopp, har också flyttat ut alla bells grejjor från min lägenhet så nu är min soffa & bord där, nu äre inte så mycket som saknas!


goodbye my lover!

nu är mitt kära rum invaderat med alla adams prylar, hejdå mitt kära rum som jag har slitit så jävla hårt med att måla helt ensam. nu väntar jag bara på att sjusovaren felicia ska bli färdig så ska vi fara och springa :) puss

haha kolla vilken snygg exempelbild jag hade på min data x)

dåliga nerver

det blir piteå dansar och ler för min del, för ifall jag hade åkt till sthlm så hade jag varit tvungen att träna 7 timmar dom tre sista dagarna där och yeey vilket bra sällskap jag är då (y) men nu taggas det för pdol och så måste jag övertala felicia att fara dit istället!



en sak måste jag bara säga, jag hatar när folk tutar när man åker rullskidor, jag har så jävla dåliga nerver så jag flyger upp i luften varje gång, hojj det är hemskt! & man ser ju säkert hur rädd jag blir och då äre ju lite skämmigt... hehe

nu fick jag också beslutsångest!

oj nu blev allt mycket mycket svårt. felicia vet inte om hon ska fara te pdol eller stockholm och då försökte ju jag övertala henne att komma te pdol istället eftersom jag vill ju umgås med henne innan hon flyttar. men nu sa hon att jag kunde ju följa med till sthlm istället med henne.. då hade vi flygliftat till sthlm, gått på grönan & det hade ju faktiskt varit grymt kul för jag har inte varit i hennes stuga den här sommaren, jag brukar alltid fara dit och då hade vi sen åkt bil upp igen så det hade ju inte blivit alltför dyrt.

men sen är det ju piteå dansar och ler, jag har aldrig vart i piteå, bara på tävlingar, och jag har aldrig varit på pdol. alla säger ju att det är jättekuwl där och jag hade ju velat fara dit också... jag vill ju också träffa hilda som jag inte har set på typ hela sommaren. & jag ahr ju sagt till hilda att jag ska komma, då kanske hon blir ledsen om jag inte kommer...

hojj nä nu ska jag ta en diskussion med felicia,
puss<3

27 juli

vaknade av telefonen som ringde och avslöjde vart jag hade min telefon i drömmen, en snubbe skulle sno min telefon men jag sa att jag inte hade nån och då ringde den-.- men sitter och kollar friidrotts em nu, när felicia vaknar ska jag umgås med hon och sen åka rullskidor. jag har också köpt en soffa! men kan först flytta helgen innan skolan, för ihelg är det pdol, nästa helg ska mamma och pappa på nolia, helgen efter det är det fottkalaset och helgen efter det är det helgen före skolan börjar. herregud sommarlovet är ju snart slut! fast det känns inte alltför hemskt faktiskt...



sällskapsspel

när man inte har ätit sen fyra och heter linn högman så måste man mätta den kurrande magen litegrann, så for hem och åt en macka och ska snart tillbaka och kolla batman, har aldrig sett den så det kan ju bli lite... exciting haha!

annars har dagen rullat på riktigt fort, vi har typ spelat sällskapsspel hela dagen, kan ju vara rätt så trevligt & jag och felicia ska den här veckan åka till linn i kiruna, ska bli grymt kul att träffa hon igen, har inte sett hon på aslänge :( dagens dopp har vi inte heller glömt!






barnvisor

både jag & felicia har suttit och rappat/sjungit opera till barnvisor, allt för att vinna ett spel! det lät ganska kul faktiskt haha. snart ska vi gå och ta dagens dopp & på fredag åker vi ner till hilda i piteå och då blir det att se lars winnerbäck, kan ju inte bli annat än bra ♥


nu tycker jag att det borde bli vinter!




ett dopp i de blå



jag badar inte med kläderna på, hehe skulle bara känna hur kallt vattnet var, men det visade sig att det var galet varmt! eller så inte...

nu ska h-man & p-sson baka äppelpaj, känn lixom hur det vattnas i munnen!
kyss

tre

fyra flyttkartonger klara, men ännu mycket kvar... Benny ringde mej igår och sa att jag & felicia fick bada i hans jacutzzi, eller vad det nu heter. kan ju säga att det var galet skönt att bara ligga där med sin bästa vän i 39 grader med massage och bara njuta, fast det blev lite varmt efter ett tag, men tänk vad sköt att bada i en sån på vintern!



bara tre veckor kvar nu innan min bästa vän flyttar iväg till sigtuna, så kan ju faktiskt inte slösa bort tiden här,
puss!


resten av bulgarien bilderna




























































































sälar

hej alla söta!
jag slog mitt springa-upp-till-dundret-på-tid rekord idag! med två minuter, hyffsat nöjd. fast det är ju ändå inte en bra tid men det var ju iallafall en förbättring! :)
sen idag har jag och felicia legat på asfalten och solat, fast det gjorde lite ont i skallen så vi åkte, eller åkte och åkte, vi rodde, båt till holmen och låg och solade i den kalla blåsten och så tog vi ju dagens dopp såklart, sen somnade vi på balkongen hemma hos mej som sälar, ingen kommentar där...



nej nu ska jag packa lite från mitt rum medan felicia duschar
puss

übercoowl


hehe vad sägs om min nya stil? haha


nu snart ska jag dra med mej felicia och springa uppför femmanvägen, & hör och häpna det är ju soligt ute, det kanske till och med blir skönt att bada idag!

23 juli




se aldrig tillbaka och sörj det förflutna
 för det är borta.
och oroa dej inte för framtiden,
för den är inte här ännu.
lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas.


nattbad

gårdagens kalla nattbad! man ser verkligen hur kallt det var eller hur?!















dagens bad check
dagens träning check

ikväll blir det nog bara mys med min stjärna skulle jag tro ♥

impulsiv...

jag och felicia sa ju tidigare att vi skulle ta ett kvällsdopp, eller nattdopp, men vid 12 det var iskallt och blåsigt och när vi stod där på stranden med massor med kläder så frös vi ändå, men vet ni? vi badade iallafall! och det var mycke varmare än förre gången, för det var så himla kallt i luften så det kändes mycket varmare i vattnet. det var faktiskt riktigt härligt! tills vi kom upp ur vattnet igen... senare umgicks vi med lite folk och blev blöta i regnet :)

har trotsat vinden och sprungit uppe på ett berg, kan säga att det blåste ganska mycket... ska fara och springa igen snart och sen träna med min käraste träningsboll höhö

jag och felicia har ett litet sommarlöfte också som vi kom på igår, vi ska bada varje dag tills felicia flyttar! men jag menar, klarade vi att bada igår när det var iskallt så klarar vi fan att bada när om helst

en sliten linn hemma i gällivare efter dom två bästa veckorna på... läääääänge! ska ta resten av felicias bulgarienbilder idag så dom kommer väl upp här idag eller imorron eller nåt :)


årets första bad deni!

hela dagen har spenderats med min stjärna, första gången jag såg henne på typ hela sommaren! vi tog årets första dopp i tjottisjön, och årets första bad för min del om man inte räknar med bulgarien... det var faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara! sen blev det åska, strömavbrott och ösregn så vi satt i mörkret och pratade om ditt och datt. kommer kanske upp en film sen, hehe.

senare blir det nog ett kvällsdopp i de blå om det inte blixtrar och dundrar för då blir det nog bara felicia som badar ... höhö

bjuder på sötaste bilden, puss!


mina ögonlock faller igen.

jag råkade sova galet länge dag, till 11, då ringde pappa och väckte mej, jag ställde klockan på halv tio men jag råkade tydligen somna om... for in på stan med mamma och for på dollar och köpte en sån där grej man har tvål i, lite finare än en sån där färdig plastgrej man köper, sen såg jag en sån till diskmedel också, en lila! så var ju tvungen att köpa den också, flyttar ju faktiskt snart :) åkte rullskidor 2 timmar sen kom pappsen och hämtade mej, vad skönt det ska bli när dom är klara med tjottivägen då kan man åka ända till tjotti ju :D

förstår inte vad det är för fel, jag är trött! ja ni hörde rätt, jag sov till 11 och är trött nu :o så ska duscha nu och ta mej en powernap. kunde inte umgås med flisan idag för hon kom så sent :( men imorron då jävlar! då har jag vilodag också så då blir det perfa (y)






ber på mina bara knän!

"åt vilket håll ska jag gå?"
"det beror på vart du vill komma."
"det spelar ingen roll."
"då spelar det heller ingen roll åt vilket håll du går."

så vad har man hunnit med idag? sprungit och blivit jagad av alla dessa flygande saker, styrketränat, fått världens sockersug och bakat, fick dåligt samvete så stoppade det i frysen och lovade mej själv att aldrig mer äta detdär igen. två timmar senare grävde jag i frysen, var tvungen att ha en eller två bitar. sen har jag också hunnit mäta hur lång jag är, eller jag mätte mej mot en vägg så skulle jag sen hämta en sån där lång sak som det står hur långt de är, ah ni fattar? men då hittade jag ingen. men såg iallafall att jag inte hade växt ett smäck.

någon som vet om det går att operera sig lite längre? är det very smärtsamt? tar det länge innan man kan gå, springa, åka skidor igen? äsch istället får jag väl be på mina bara knän att jag ska växa iallafall... 7 centimeter till, det är väl inte så himla mycket att be om?
Julias snickers

åh jag blir galen det är reklam efter varje låt på spotify! efter varenda jävla låt! och alltid den där sibyllareklamen -.-
nej nu ska jag tillverka min egna drickyoghurt, haha hittade nå recept som är nyttigt på nån hälsosida som jag var in på efter mitt sockerrus hahaha


love don't come easy

you can't hurry love,
no, you'll just have to wait



vad härligt med lite gammal musik! hiihi
sprang nyss intervaller i värsta uppförsbacken, seriöst det har inte varit sådär varmt på hela sommaren! menmen ska vila lite och sen styrketräna ryggen lite, har typ en 80 årings rygg...
och idag hände en superhärlig grej, tiotusen kilo lyftes från mina axlar, hojj vad skönt!

hittade en intressant grej! jag ramlade med rullskidor för ett tag sen och då fick jag nån svullnad längst ner på ryggen och nu är jag bara allmänt stel i ryggen, å den kanske är inflammerad!
"Vid inflammation i leden svullnar ledhinnan och det bildas större mängd, och mycket mer tunnflytande, ledvätska än normalt. Kring den inflammerade leden ökar blodgenomströmningen. Leden blir alltså svullen eftersom den innehåller mer vätska och genom att vävnaderna runtom ökar i tjocklek."

hjälp! :o


sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


*trumvirvel*

igår åkte jag med mamma in till stan, sprang upp efter femmanvägen, åkte sen rullskidor och blev skiträdd när en bil förföljde mej! men det var visst bara bell som hade en annan bil hehe... jag hjälpte sen bell att packa lite från snart min lägenhet. skönt det ska bli att flytta från vår allas egna lilla bubbla tjautas. visst jag tror det var bra att växa upp här, att alltid ha tryggheten här, men nu vill jag faktiskt härifrån. man är så fast här, fast nå är det ändå skönt att vara här, typ på lov när det är vinter och så.

& ...*trumvirvel* imorron kommer felicia hem!!
så som jag har saknat dej! du får aldrig vara borta så länge igen! fast... om en månad lämnar hon mej igen, för att gå i skola i sigtuna. hur ska det gå? det kommer sluta med att jag tar på mej rullskidorna och packar mat i en ryggsäck och åker till sigtuna! haha

nejmen seriöst, vi har känt varandra hela livet, så länge jag kan minnas. vi har varit bästa vänner så länge jag kan minnas också, det har alltid varit du och jag. du bor först i byn och jag längst bort, det var ju så himla tragiskt att vi bodde så långt ifrån varandra, hela två kilometer. men nu då? över hundra mil ifrån varandra.
h-man♥p-sson

schpöregn

nå har jag allt snäll mommo och moffa, dom skjutsade mej till gällivare så jag fick åka rullskidor och väntade där två timmar på mej tills jag hade tränat klart. sen hade dom köpt pizza te mej, bell å adam så vi slapp laga mat, hiihi aaw :)

men en sak kan jag ju tillägga, jag blev rackarns blöt när jag åkte, ifall någon har missat det så har det spöregnat idag och då åkte jag rullisar... menmen man dör ju inte av lite regn! sen när jag åkte efter vägen mot porjus så åkte jag där i godan ro så kom det en cyklist bakom mej som jag inte såg och så sa han ba går det bra? och jag hoppade till och körde nästan i diket haha, jag blev skiträdd!






now i'm smiling

var nyss och åt hemmagjorda köttbullar hos mommo och moffa, det satt bra i magen kan jag säga! sen har jag styrketränat bara mage i en timma och nu fastnade jag på golvet och ska nog stanna kvar här och kika ett avsnitt one tree hill. det är ju faktiskt ganska skönt att ligga på golvet :O

meeen snart får jag lönen och så ska jag få pengar av pappa eftersom jag var på bilbingon istället för han, och så har jag kvar 1000 kronor från bulgarien. en tv ska jag iallafall köpa och sen blir det nog shopping med min stjärna om hon nu vill följa med



johanna är du hemma?

min tripp till kullen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej... när jag hade sprungit 9 km såg jag att det var jättemörka typ svarta moln mot kullehållet så jag blev ju skiträdd och stannade och kollade åt vilket håll dom for, såklart for dom mot mej! så jag vände om och spang hem istället hehe, men det blev ju iallafall 18 kilometer... jag får ta kulletrippen imorgon istället om det inte är mörka moln...!

jag fick värsta idén nu! johanna är du hemma? för jag ska snart springa igen, bara en timme och då tänkte jag att johanna skulle följa med och man blir ju varm när man springer så då när vi har sprungit klart badar vi?! eller doppar oss iaf? fan vilken smart idé, nu gäller det bara att hon är hemma. fast om hon nu är hemma så lär hon ändå inte vilja följa med :(


röön

håller tummar och tår att det inte ska börja åska och regna, ser några svarta moln, fast det verkar som att dom far bort... tänkte springa till kullen idag och då ska det fan inte åska! hojj vad gör jag om det börjar åska? kommer ju inte direkt kunna springa hem, liite långt haha. alltså hellre ser jag en ren än att det börjar åska, helt klart.

nånå ska ladda på med lite energi nu


plätt...röra?

Har precis försökt mej på att göra plättar. allt blev bara deg, det blev mer som plättröra än plättar. allt bara fastnade i stekpannan eller så blev dom svarta. jag testade två olika stekpannor och tre olika stekspadar, jag testade vända dom efter länge och efter kort, jag testade ha lägre värme och högre värme.

en halv smet senare och fulla skräpkorgen med plättröra gav jag upp och tog en macka med nutella istället.


minigolf



nu ska jag fara och springa intervaller och sen blir det minigolf för fulla muggar. något jag alltid kommer sist i, men idag kanske är en speciell dag? håll tummar och tår för mej!
puss

blixt och dunder

jag vaknade av världens smäll klockan sju imorse, seriöst så lät det som att taket skulle rasa. så jag ba sprang ner och skrek DRA UT ALLA KONTAKTER! haha.

efter dagens träningspass kom jag hem med 2 blåsor på händerna och tre blåsor på en häl rikare, det är ju inte helt fel. snart kan jag sätta på autopilot för mina dagar ser verkligen likadana ut. vakna, äta, träna, äta, facebook, kolla oth, sova. & det är 14 juli och jag har inte badat en enda gång! man får ju skämmas, men man orkar ju lixom inte gå och bada själv, nä inte riktigt min grej...

 


piteå dansar och ler

sådärjah, kom nyss hem från ett pass med springning med stavar, ska göra bort andra passet nu direkt, regn är ju mysigt att springa i & sen tänkte jag att jag skulle göra en kladdkaka. kan ju helt enkelt inte bli bättre, och kanske gör en milkshake av en sista bananen också...

btw! det blir nog troligen pdol för min del iår! yeey nu taggar vi för det!

fem av fem

jason derulo - love hangover


ett års förändring

kolla vad roligt jag har!
hade nästan exakt samma pose!


ett år mellan bilderna & knappt någon skillnad alls. kanske dags att få en förändring typ... färga håret grönt haha


var nyss å sprang och hade styrketräning efter en film, hojj vad arg jag blev när det var jättesvårt att hålla balansen på en boll och det gick jättebra för hon på filmen och så satt hon bara är och flinade, hon såg typ hur dåligt det gick för mej.



förövrigt (haha vilket roligt ord, var tvungen att använda det!) så har jag gjort världens godaste milkshake idag! banan, mjölk och vaniljglass. testa! nästan så att jag måste göra en till...

kyss♥

happyface

värst vad den här dagen flög iväg, åkte rullskidor 2 timmar och sen hände en mycketmycket rolig grej som jag inte kan berätta. men shiiit jag har inte varit så glad på lääänge kan jag lova! allt hände så fort och nu är det borta igen. känns lite skumt, nästan som att jag drömde...

haha vilken stooor vad man nu kallar det, toffs? jagfick! x) nej nu ska jag fara och springa.
puss ♥


" asså det känns som tele2 *skratt* "

det var helt tyst och mörkt, bara jag som sitter med datan i tv rummet och adam har somnat på soffan. helt plötsligt sätter han sig upp och kollar jättesurt på mej å ba du skulle ju komma tillbaka! haha gissa om jag blev skraj! nu sa han asså det känns som tele2 och skrattade. haha vojvoj.

borde sova snart för imorgon väntas rullskidor, springning och styrketräning. men jag ser tyvärr inte fram emot att sova i en bastu fullproppad med mygg (mitt rum).

ajja pussgodnatt alla nattugglor :)


äckligt irriterad.

jag förstår inte. varför ska allt alltid vara mitt fel? det är väl bara lättast så? jävla sopa.


ska försöka att inte låta irriterad nu, eller snarare äckligt irriterad. sommarens varmaste dag spenderades på nunnis, det var molnigt innan vi åkte så jag tog jeans och en tischa, sen blev de asvarmt, jag dog nästan! hade kunnat gå i bikini och jag hade långa varma jeans! menmen vad gör man inte för att sin pappa ska få vara och fiska?

äh de gick inge bra, nu ska jag gå och slå sönder en ruta eller nåt. hejdå.



bilbingo

vilken tajming jag hade, vaknade 9.29 och klockan skulle ringa 9.30!
idag ska jag fara och jobba på bilbingot, måste vara där halv 3 till 7, kan ju inte finnas bättre sätt att spendera sin dag på... jag kommer ju verkligen ha skitroligt. hoppas det inte är mygg iallafall.

haha hittade en rolig bild från förra året tror jag x)

sakna

hojj man kan ju inte annat än sakna förra sommaren <3






it was just a fling...

sådärjah nu var ännu en dag snart slut. om det fortsätter gå så här fort har det snart gått två år så jag och felicia kan fara till bulgarien! såg på facebook att italobrothers skulle vara på viking idag! åh jag vill dit :( två år är jävligt länge...

aja ska inte bli alltför ledsen nu, jag har åkt rullisar idag och det var asvarmt, & en geting jagade mej ända från andra sidan till femmanvägen! jag skulle åka a1 men det blev typ a3 eftersom jag vart livrädd när den åkte runtruntrunt mej och ju fortare jag åkte för att jag blev så jävla rädd ju närmare åkte den mej och började flyga in i mej. hojj, vilken tur att du inte var där johanna!





mina bikinisar kom idag, båda var jättefina hihi. nä nu ska jag fortsätta mitt såkallade liv & kolla one tree hill och äta lite choklad. snart kommer min stjärna hem shiiit vad jag har saknat hon ♥

surprise!

jag har överlevt två dagar utan data OCH telefon, inget av dom har fungerat för dom hade typ grävt av nåt eller nåt sånt...

så det enda jag har gjort är att träna och kollat one tree hill. idag när jag sprang så spöregnade det. verkligen spöregnade men jag tycker om regn, och det är ju härligt att springa i regn. hellre springer jag i regn än sol faktiskt.



jag har fått en ipod! en liten som man kan springa med, great! jag springer alltid med min telefon så jag kan lyssna på musik, och jag brukar hålla i telefonen i handen haha... så nu ska jag försöka få in nå musik i den,
puss

klipp

jag vet inte riktigt vad jag tyckte, liite för kort kanske? men ändå, det växer ju och då blir det ju bra sen... fast äh jag vet faktiskt inte vad jag tycker.

före:


efter:
(ignorera den där knölen i axeln, såg inte så jättefräsht ut..)







nej nu ska jag gå och kolla allsång på skansen felicia är där så måste ju kolla om jag ser hon, pusspusspuss

booring

gissa vad som händer imorgon? jag ska klippa mej höhö. det blir nog typ samma som förra gången, jag har fått så jädrans långt hår.

har ju glömt att visa mina skor jag köpte i bulgarien, jag är nog kär i dom, men tyvärr kan jag aldrig använda dom eftersom det är så kallt här i kääära gällivare.


har inte gjort ett skit idag, joo kollat femtonhundra avsnitt av the hills och kollat några hundra avsnitt av one tree hill, sen har jag vilodag från träningen idag och imorgon så jag vet inte vad annars man kan göra.

justjah, jag ska kanske vara sån där bingo grej på söndag, får pengar av pappa om jag gör det istället för han hehe

puss

bulgarien dadaadaaaam


"bil karusellen" vi åkte i bulgarien, de här visades på en skärm utanför, och vi visste ju inte det och karusellen var så kul att vi garvade ihjäl oss, eller jag garvade ihjäl mej iallafall. det kan ju itne ha sett vackert ut haha!

nathalie, adam, isabelle
jag felicia



och nu *TRUUMVIRVEL* den läskigaste men BÄSTA karusellen jag någonsin har åkt! den slår het klart frittfall tilt på grönan!



dom där två långa "pinnarna", det är den! man satt inne i en boll som flög upp i snören mellan dom där pinnarna! hojja det typ pirrar i magen bara jag tänker på den!

först satt man såhär:



sen fälldes man bakåt:


och sen SWOOOOSCH!!


shiiet vilken magkänsla. haha på sista bilden ser man hur vi båda håller i oss så hårt vi kan med händerna och båda skriker som bara den. jag har aldrig hört felicia skrika sådär i hela mitt liv, så jag började ju såklart asgarva för att det var så kul att höra. haha vojvoj. åker ni till sunny beach måste ni helt klart åka den karusellen!

under renovering!

såg att de hade blivit nå fuffens med alltihopa så var tvungen å ändra tebax en massa så nu kommer "designen" se lite knasig ut ett tag...

haha så kul bild x)


väldigt trevligt

jag vaknade klockan åtta av att två kråkor hoppade på taket utanför mitt fönster. dom bara stod där och hoppade och det lät skithögt, verkligen jätteroligt av er kråkjävlar. såklart kunde jag inte somna om så det var bara att stiga upp.






Tom dice - me and my guitar


ger upp

nu har jag gett upp min fina bikini från gina, den var väl inte menad för mej helt enkelt... så nu har jag beställt hem två finfina bikinisar, för jag har två bikinitrosor som jag inte har nån bikini till, en som är rosa&vit och en som är lila&svart :)




hjäälp!

idag när jag åkte rullskidor såg jag den största spindel jag någonsin har sett iallafall! den var död och några myror höll på att äta upp den (?), en del av dens kropp låg lite på sidan...

ser ni! den är fan lika stor som toppen på min rullskida! man ser typ inte att det är en spindel för jag har lite dålig kamera på telefonen och jag vågade inte gå nå närmare med kameran... men nu vet ni iallafall att jag inte överdrev att den var stor :o


nu ska jag fara och springa, puss :)

keep smiling

nu är sommarjobbet slut, så nu börjar faktiskt sommarlovet! även fast det har varit sjukt jobbigt att stiga upp fyra varje morgon i tre veckor så har jag haft riktigt kul. jag har lärt känna nya personer och jag har då skrattat tills jag inte har kunnat andas. vi har lekt kurragömma i mörkret, haft kaffekrig, vattenkrig, solat, hållt på att dö, diskuterat allt, tex vad ihålig är hahaha 


varje dag har sett ut såhär: vakna, äta, jobba, äta, träna, duscha, sova så dom här veckorna har gått himla fort och snart börjar skolan igen. har hört att samhälls är som nian och blir värre, och eftersom nian var hemsk så kan de ju inte bli bra... fast vi gick ju i en pluggskola så då kanske de blir lättare man vet ju aldrig. men ska bli kul iallafall att få träna på skoltid.



RSS 2.0