fredag

en fredag kan väl inte vara så mycket bättre än en skoter, en madrass, fellan, hilda och johanna!
det är faktiskt underbart härligt att åka skoter, helst när det är mjukt överallt och åka madrass i mjuksnön haha riktigt roligt

haha lite kul när vi åkte ner för femman backen fellan körde, hilda satt baklänges, jag låg på madrassen med johanna på mig. jag fick all jävla snö i ansiktet & skrek blandat med garvade för fullhals, johanna som skriker SAKTARE!!! och skriker, hilda som asgarvar åt oss och felcia som kör fort! haha annat än kul kan det ju inte kunnat sett ut.

senare kollade vi the notebook hos johanna, han är så jävligt söt!


imorron äre kanske tävling i tärendö, men det blir nog inte eftersom det är förjävligt kallt ute...
pusspuss

why can't I breathe whenever I think about you?

jag vet vad jag vill

alla pratar om den senaste festen, vilka som blev fulla och däckade. allt som hände medan jag står där som ett fån och inte var där. men jag är stolt över att jag inte dricker, röker snusar för jag ska satsa på skidorna. jag ska bli en av dom bästa.

jag har sanna blombacke att tacka för att jag började åka skidor. hon gick i ok sarven och jag följde med en gång och tränade och det klickade til direkt, jag älskade det. jag började åka sent och var efter alla andra, de flesta började åka när dom var typ 3 år. men jag kämpade och jag tänker fortsätta kämpa. det finns ingen bättre känsla än att ställa sig på ett par skidor med stavarna i händerna och blicken uppåt. adrenalinet pumpar och man bara åker iväg. antingen sakta och bara rensa skallen eller fort och känna vinden mot kinden och ögonen som tåras när man inte har glasögon. men känslan är oslagbar.

tänk att varje helg ha en tävling, adrenalinet som pumpar varje helg, när man står där på startlinjen, magen är full av fjärilar och man bara väntar på 5,4,3,2,1,KÖR och man bara åker allt man orkar, och man får bara mer krafter av alla som står efter banan och hejar och när man ser mål åker man de sista krafterna man har kvar och sträcker fram foten över linjen.

en helt oslagbar känsla...
PussPuss


RSS 2.0