rubriken på förra inlägget är johannas ord ;)

nöjd nu johanna?;)
men iaf så har jag tagit en låååååång break från att skriva men nu hade jag tönkr börja skriva igen, imorron äre tävling i storfors och dagen efter i hemmingsmark. i storfors äre skiathlon alltså att vi ska åka halva loppet, byta skidor till skate och sen åka resten, haha jag känner på mig att det kmr bli kaos! x)
men det blir ju kul iaf, dessutom får jag spana efter mr sööting x) hiihi

igår kom jag på en väldigt sorglig grej...
efter nian kommer troligen felicia flytta till luleå å eftersom dom har stängt lokala skidgymnasiet så måste ag oxå flytta å då vet jag inte vart jag tar vägen :S
jag och felicia har gått i samma skola hela livet, vi har känt varann hela livet. när vi har börjat ny skola har vi alltid haft varandra tills man har lärt känna andra. jag är inte så speciellt pratsam mot dom jag inte känner... så nu har vi bara 1 ½ år kvar tillsammans innan vi skiljs åt. hur ska vi klara oss?  hur ska jag klara mig? det kommer inte gå utan dej felicia, du är luften jag andas, alltså helt omöjlig att leva utan.

nomy - hold your head up high


you can run but you can't hide!

just nu ser min blogg förjävlig ut, men jag har varken tid eller lust att fixa den så den får se ut såhär ett tag framöver. jag fattar ändå inte ett skit av alla koder å skit. äre bara jag som är dum eller äre där tjorvigt?

men iaf så har jag iten skrivit på länge, och tänker inte skriva på ett tag, det enda roliga med den här månaden är tävlingar. sen äre jättevarmt ute, seriöst det är januari, det ska vara 30 minus ute inte plusgrader! dessutom finns det typ inge snö.
 men iaf så skriver jag när det händer nåt roligt. kanske nästa månad.
hare tjingeling

dessutom kan jag itne lägga uppp nå bilder för det typ dampar sönder :O
PussPuss

fjello

igår drog jag, fellan å johanna till fjello fö at bara tare lugnt å mysa.
vårt första problem blev direkt hur vi skulle få plats på fellan br 250 tre pers plus tre ryggsäckar. så då började fantasin flöda, vi tog en bob, en massa spännband och började knyta fast ryggsäckarna. senskulle vi sätta ss på skotern en satt baklänges å kollade så boben inte ramlade och den som satt längst bak hade typ benen på den som satt imitten. haha roligt såg det då ut iaf! tur att det var å mörkt ute.

när vi kom fram tog vi fram nyckeln och började göra eld, det var 9 minus där inne och förjävligt kallt, men eftersom proffslinn gjorde eld fick vi upp värmen ganska snabbt hahaha! vi grillade korv, pratade å lyssnade på musik. när vi skulle sova ställde vi klockan varje timme för att fylla på ved, när det var in tur öppnade jagden där luckan så vare typ en sån där pinne mot luckan så den ramlade och det flög glöd överallt ojojoj det höll nästan på att gå dåligt. felicia höll oxå på att bränna upp några plastmuggar när hon tappade dom mot ett ljus.

under natten så har fellan snckat skit mycket i sömnen, fast hon kollar på en så man tror verkligen att hon är vaken! haha x), madrassen hade farit iväg ( vi delade säng) så då fick jag sova på trä och det var jätte hprt så då hoppade jag in mot henne å sa ba jag orkar inte sova på det där hårda å hon ba : men jag sover ju bara! å när allt glöd for ut sa jag de till henne å hon ba ojjdå å typ kröp å kollade sen gick hon å la sig igen! hahaha

nå japaner ringde till johanna mitt i natten å ba hallooo halloo hahaha

Nu: duscha
Sen: umgås med fellan å johanna
Imorron: tävling i arvidsjaur

PussPUss

I like you :$

när jag vaknade var det bara 12 grader så ja fikade å skulle dra å åka skidor. men när jag öppnade kylskåpet upptäckte jag att apelsinjuicen var slut! nu var ju definitivt morgonen förstörd. sen drog jag å åkte skidor, mina skidor var vallade för plusgrader så jag visste att jag skulle ha dåligt före men såhär dåligt? jag fick verkligen fram dom hade ju inge glid alls... vojvoj sen tyckte jag det kändes förjävlkigt kallt, mycke kallare än bara -12 då när jag kom hem var det -18  g a h

men iaf så ska kanske jag å johanna fara å sova i fjello idag det blir kul om vi nu får, bara tare lugnt. nu måste jag hoppa i duschen
pusspuss


RSS 2.0