31 augusti

otrevliga människor borde inte få jobba nära människor, som typ i kassan eller som busschaufför. som nu när jag åkte buss från skolan med rullskidor, stavar och en fet väska som vägde några ton, så satt jag långt fram i bussen och gick till dörren där framme och sa helt snällt medans jag fick kramp i armarna ba kan du öppna här framme? å hon ba världens högsta suck och så smällde hon på knappen som öppnade dörren. skaffa ett annat jobb!

annars då, rullskidtestet som vi hade idag gick väl ganska hyffsat bra ändå, nu ska jag ta ett varmt bad :)

coop forum yeah

kom nyss hem från coop med bananer, äpplen, mango (tack ida!) och en mjölk rikare, så sitter nu och äter frukt och kollar biggest looser, snart ska jag ta itu med disken och alla kläder.
kram!





kärlek & nordnytt!

hjärtmoln, hjärtpalt,  hjärthål i en ostskiva, hjärtköttbit. huum är det nåt någon försöker säga? ;)

blev btw filmade av nordnytt idag på kondistestet. verkligen skitkul! dom som känner mej vet att jag verkligen hatar att bli fotad, hur känns det då att ha en filmkamera i ansiktet när man springer och flåsar som en varg medans snoret rinner? (nästan iallafall) njaa inte riktigt min grej. testet gick dåligt, behöver jag säga mer?

om ett tag ska jag nog försöka få med hilda till coop, men först städning!

sne...

jag mätte mej idag, men eftersom det var en kant på golvet så stod jag bara på ett ben, sen böt jag så jag stod bara på det andra, då skilde det en centimeter! jag har sagt länge att jag är sne, jag känner det när jag åker rullskidor och springer. det är därför jag är sjukt stel i ena benet, det som är kortare. nu är bara frågan, vad gör man åt saken?

var nog några år sen... ;)

hej!

dagens planer
göra matteläxan
springa
åka tillbaka till lgnheten
leta min engelskagrej som vi skulle läsa
& ringa hilda och hoppas att hon svarar för en gångs skull!

imorgon väntar kondistest och jag är inte alls taggad.
hejdå♥




darius & finlay feat. nicco

har inte gjort nåt alls idag och ändå har tiden bara runnit iväg. det enda jag har gjort var att åka rullskidor och kollat paradise hotel, råkade fastna där ett bra tag... hehe

är ju i byn nu men imorgon bär det av tillbaka till lägenheten, nu tjatar adam att jag ska hjälpa han att baka så får väl ta och göra det♥

saknar dej ♥


hej



hade myrfotboll idag, fotboll är inte riktigt min grej. bollar överhuvudtaget är inte min grej... men det var kul ändå & blöt blev man då. nu ska jag åka en liten sväng rullskidor och testa nya vägen. ♥

gymmet vafan

kom nyss hem från gymmet där jag och ida lyfte skrot! haha njaa, inte riktigt. men jag menar ju hur lätt är det att förstå sig på alla maskiner? men körde iaf typ 1 timme och tio minuter så lite stolt får man väl vara :)

mamma och pappa var nyss här och gav mej ett nytt täcke, en kudde och två filtar, pappa kollade på min säng som knakar obehagligt mycket när man rör på sig och det visade sej att benen var helt skeva, nästan så dom går av så jag får sova på soffan inatt, fick också mina skor jag har beställt :)


cooler than me




nu går jag upp till konsum och köper ben&jerry!

tio av fem!

jag vaknade, låg och drog mej i sängen eftersom jag hade såå länge på mej. jag stiger upp, skär en kiwi och kollar på klockan, den är sju och bussen går halv åtta! en jävla halvtimme på mej att äta, duscha, torka håret, platta håret, sminka mej, välja kläder, leta en pennjävel och springa till bussen. men snabb som man är hann jag iallafall :)

ikväll ska jag och ida fara till gymmet och treena, sen imorgon ska jag ha första träningen med skid, myrfotboll blir det, det blir nog superbra.

ska ta itu med mitt eviga diskberg och värma kycklingsoppa nu

för sliten för att vara med på bild 'tyvärr' ;)



humor på hög nivå

har precis följt hilda hem, nyss var hon, jocke och pontus här, vi kollade tv och hade det bara chill. när dom drog skulle hilda gå och kolla i mitt kök, så gick hon lite sådär "coolt" och så halkade hon på tröskeln. hojj det var så jävla kul att jag började garva så jag inte kunde andas och tårarna sprutade. antingen har vi jävligt kul humor eller så var vi bara övertrötta, tur att pontus och jocke hade gått då iallafall, hojj haha


nu är jag uttråkad och väntar på att min tom kha soppa ska kallna lite,
kyss



rajraj band is ha shiet!

nu har jag och johanna varit å kollat raj raj, haha dom är ju helt klart grymma! & dom berättar så jävla roliga historier haha, humor har dom då!

nu ska jag laga kycklingsoppa och kolla biggest looser! pöss


elvispar

kom precis hem från min tripp till backhoppan, benen skakade som elvispar och det gör dom ännu, fast det är skönt att träna tills man verkligen inte orkar mer. men sen skulle jag ju springa hem från dundret också, det var inte lika roligt...

jag slipper nog ha kvälls svenska för jag hinner på svenska lektionerna eftersom träningarna ändå inte passar in där. men ska gå och prata med lisbeth imorgon.

nu ska jag hoppa i duschen för johanna är påväg hit och vi ska kolla på rajrajband! haha

bild från google, vet inte ens ifall det är dom men vi kör på det (y)

dondrät

tar mej i kragen och springr till dundret nu, trappintervaller i backhoppan, min kääre vän hilding dissade mej, hon sa först att hon skulle följa, vojvoj så då får man träna själv som vanligt dårå...

vi hörs senare :)

welcome back!

har inte haft internet på länge, men nu är det tillbaka! har varit på läger, vi tränade (svårt att gissa) badade i havsbadet, ehm där inne. jag åkte tratten! två ggr! men fiifan vad läskig den var alltså. på måndag hade jag sån träningsvärk att jag typ inte kunde gå, men det är väl så det ska vara :)

har också börjat skolan, har bara typ lekt leka måndag och tisdag och idag har vi klasskamp. fick ganska bra schma trots allt, jag får träna 5 dagar i veckan på skoltid, helt great! fast måste ha kvällssvenska, kanske inte det roligaste men det är ju värt det

nä måste klä på mej innan jag måste springa till bussen, tjingeling








felicia i ett nötskal! :D

kom hem precis och har fått ungefär 2 timmars sömn inatt, kommer verkligen vara en levande zoombie idag på ikea..!

hahaha jag ba måste berätta en skitrolig grej som hände igår eller om de nu va i förrgår. jag, johanna, felicia och pontus satt i hans soffa, eller hans mommos soffa men skitsamma, så sa johanna ett land så skulle vi säga huvudstaden,
johanna: den här är svår, malta!
Jag: valetta!
Felicia: MALTA-MALTA, MALTA-MALTA!

Haha så himla kul, samma när vi i vintras eller nåt läste från en tidning nå frågor
johanna: i det här landet är oslo huvudstaden.
felicia: men det är ju läääätt! helsingborg!(eller om det nu var köpenhamn)

haha åh vad jag saknar dej felicia ♥


snart ere vinter!

om en timme ungefär kommer johanna hem då ska vi nog kolla en film, imorgon tidigt på morgonen åker jag till ikea och på kvällen åker jag med idas pappa till piteå havsbad där det ska vara läger till söndag. så förvänta er ingenting av mej dom närmsta dagarna.

puss :)


håll dina vänner hårt

nu har felicia åkt. kan inte ens förklara hur ensamt det känns och jag förstår inte hur jag ska klara av det. ska fortsätta sova nu godnatt


jag älskar dej bästa vän♥

the last day


fan vad jag älskar den här reklamen haha!


nu väntar jag bara att felicia ska ringa eller smsa och säga att hon är vaken så jag kan vara med henne en sista dag. ha en fin dag ♥


Utkast: Aug. 16, 2010



haha, hittade värsta gamla bilden på johannas data! men jag kom iallafall precis hem från pontus där han, felicia, jocke, simon, johanna och linn var. vi bastade och badade och det var fan riktigt härligt att springa och hoppa i vattnet efter att man hade suttit i bastun, så det blev några hopp i sjön innan vi gav upp och gick in och kollade tv istället.

imorgon ska jag sova hos felicia, för hon åker på onsdag morgon och då säger jag hejdå och knallar hem. gissa om jag kommer grina då! hur sorgligt som helst kommer det ju bli :( nej men jag ska inte tänka på det ännu.

jag måste nog sova nu så jag inte sover bort hela dagen för den ska spenderas med min bästa vän ♥

söndagsmys

igår



nu ska jag och johanna bara vänta på att linn och felicia har ätit sen ska vi gå och bada♥

calling all skeletons

inte ett moln så långt ögat kan nå och jag sitter inne. ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att umgås med johanna, felicia och linn kommer hit vid fyra! :D jag vaknade faktiskt tio idag men råkade somna efter jag hade ätit frukost när jag bara skulle blunda fem minuter. jag vaknade av att jag dreglade då vare bara ta sig i kragen och fara och springa.

testade min grej som man sätter fast på skon som mäter hastighet och sträcka och dedär till pulsklockan. den var faktiskt bra och man känner inte att den sitter på skon! lånade en bild från google, men så ser den ut iallafall :)


nu ska jag hoppa in i duschen och bjuder på två väldigt heta bilder som grädden på moset! puss♥


the maask!

idag har jag hunnit med att bada jacuzzi med mina flickor, johanna, felicia och hilda. sen var jag och johanna med emil, bob och andré. sen for dom hem och då bakade jag och johanna godismuffins innan vi var med felicia, pontus och simon. haha en snabbförklaring där va!

haha jag måste bara visa vår snygga mask jag tillverkade till ida när vi var i ett kritiskt läge på jobbet, så jävla snygg alltså! lånade bilderna från ida :)





gonatt alla söta ♥


jag är rädd för polisen :(

flottkalaset blev tillslut ganska roligt, jag jobbade till elva ungefär sen kom johanna och vi dansade sån där svår dans, eller vi hittade väl på lite steg... Felicia och hilda fortsatte jobba så det var väl lite tråkigt. sen for jag, johanna, alex, andré, emil, bob och pelle och tände hans julgran. haha fråga mej inte varför x) men det var kass musik på flottkalaset! dragspel och fioler yeey. tjottibandet borde ha spelat dåfan hade de varit röj! haha



när vi skulle hem åkte jag och johanna moppe, vad ser vi då? polisen. vi hade inga hjälmar och jag hade mitt moppekort i lägenheten. jäklar vad jag vart rädd, dom ba sprang mot mej dom trodde typ jag skulle smita. fick blåsa, och gå hem och hämta hjälmen och gå tillbaka och sa att jag hade moppekortet i lägenheten, dom ba så du ljög? för jag sa ju att jag kunde hämta moppekortet. det gick bra tillslut men läskigt var det iallafall, helst när jag är livrädd för poliser! :O efter det for jag och johanna till andré där han, emil och bob var så vi satt där ett tag med dom innan vi gick hem och sov :)

najjs


kolla vad fint det var igår!

nu ska jag sova ett tag för vi började visst jobba klockan 8 till 10 och jag måste ha klänning och en gul t-shirt över, fint, vääääldigt fint om jag får säga det själv! -.-
GODNATT♥

flottkalaset updaate

är hemma på en break nu till klockan 6 iallafall sen ska vi tillbaka. det har SPÖREGNAT. väldigt roligt, så jag själv tyckte inte det var så jättemycket folk, det var ju mycket men inte jättejättemycket ;) men det kommer nog mer på kvällen och det blir nog lite roligare då, dansa och sånt! :)

jag, hilda och felicia har varit springlisor idag typ, eller en alltialla..  vi har gjort allt från blåsa upp ballonger, stått och sålt fika, fyllt på allt, sprungigt och plockat skräp, satt upp skyltar, sålt hamburgare osv

nu är jag jäkligt sugen på mat efter alla bullar! ska kolla vad som finns i frysen puss♥




flottkalaset 2010



nu ska jag fara och hjälpa till och bära grejjer på flottkalaset, klockan 12 börjar vi jobba i fiket tror jag det var, vi ses där hoppas jag!  ♥

väldigt kul om man kollar en skräckis...

okej det här kanske inte passar för er torrisar där ute som inte har nån humor, men jag och johanna höll då iallafall på att skratta ihjäl oss!
felicia (till pontus): vill du ha naturgodis?
pontus: vad är det för naturligt med dom?

HAHAHAHA x)

och den andra grejen, jag höll då på att skita på mej!
jag, felicia och ida satt på minigolfen och kollade en skräckis, alla var helt inne i filmen och det var skitläskigt, då kastar jag ett ögonblick ut mot fönstret där vart man tar betalt och så står det en tant där! jag ba SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK och ida å felicia också ba SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIK haha alltså tänke er om man sitter å kollar en skräckis och sen helt plötsligt står det nån där mitt i de läskiga, hojj vad jag vart rädd!





fredag den trettonde

hejj!
har varit internetlös sen måndag därav mitt plötsliga försvinnande hehe... men det är väl så det är, ens syster säger att hon ska låna internet och att jag får tillbaka det samma dag eller dagen efter. får man det? nej på tordagen ringer jag och efterlyser det och då möts man av en sovande isabelle om inte orkar köra till gällivare bara för att lämna internetet. thats my story ;)

tänkte bara meddela att jag fortfarande lever och ska nu umgås med felicia och johanna felicia åker faktiskt om 6 dagar :'(

 



Utkast: Aug. 9, 2010

har nog aldrig varit tröttare när jag vaknade idag i lägenheten, ställde klockan på 10.00, trodde jag. men då hade jag ställt den på 09.10 & märkte det inte förrän efter ett tag, jag hade faktiskt kunnat sova en timme extra :o

nu sitter vi iaf och käkar muffins, brownies, kakor och dricker dricka och kollar på en skräckis, osm verkar lite dålig menmen man måste väl ge den en chans?



vi hade också en liten stalker här imorse, han stod och glodde i mer än en timme innan han började gå sakta iväg haha vojvoj vissa hr väl inget liv...

PUSS

it's raining men!

det regnar! då kanske vi inte ens behöver jobba idag, hoppas det regnar hela dagen :D
fast bell har tagit internetet från min lgnhet så kommer nog inte ha internet på hela dan idag, och om jag inte har internet, har vilodag, felicia jobbar vad ska jag då hitta på?

ska nog gå och sno en choklad av adam nu innan jag åker, han vann en sån där jättestor choklad i pite! på första försöket, vaddå tur?!

haha hejdå


whats on your mind?

 VS

haha hojj vilket tidsfördriv, jag ska nog vara blondin...
nä nu ska jag åka till felicia puss :)

do you remember - jay sean ft sean paul & lil jon

haha dagens! jag & felicia var och tränade till nipporis (nåt sånt, ett berg btw) idag, & på nervägen så vare nåt som rörde sig i skogen jag blev skiträdd för jag trodde det var en björn hehe... å felicia ba jättesnabbt DET ÄR EN TJÖNA! haha någon som fattar vad hon menade? tjäderhöna! haha x) lät inte så kul kanske men har man humor så har man!

nu måste jag duscha och packa ihop resten av alla mina grejjer hemifrån för sen när felicia kommer hem från stan ska vi bada :)

asså jag var ba tvungen att lägga in den här bilden, vaddå bjuda på sig själv? HAHA x)

ro

Fick med mej felicia att träna idag så vi gick med stavar upp till bottis och körde lite styrketräning där uppe, vi var borta två timmar så har bara två timmar kvar att träna idag så jag tänkte ro, haha felicia tänkte också följa med och "sola" om det nu är sol vill säga ;)

senare ska vi laga mat och baka nåt och carola sa att vi fick komma dit och fika också senare så det blir nog en riktig svullodag idag skulle jag tro men det gör väl ingenting,
btw ett tips på världens godaste frukost! yoghurt med havregryn och kanel riktigt gott! hiihi
ska slå en plingeling till felicia n och kolla om vi ska fara,
puss!


hööm...


s k a  j a g  s p r i n g a  e l l e r  c y k l a ?
r o  e l l e r  å k a  r u l l s k i d o r ?
s t y r k e t r ä n a  e l l e r  s t a v g å n g ?

ska jag cykla till kullen,åka rullskidor, cykla hem?
eller springa här i byn?

det är inte det lättaste det här kan jag ju tala om. det enda jag vet är att jag ska träna fyra timmar idag, mina päron är borta så dom kan inte köra mej till stan tex så jag kan åka rullskidor isf måste jag ta mej dit själv.


hur härligt?! längtar till vintern galet mycket nu!





en enkel kommentar kan göra mycket.

när jag sprang idag sprang jag om en tjej som promenerade. sen på nervägen mötte jag hon och då sa hon bra jobbat hurru! hur glad blir man inte av en sån kommentar efter att man har kämpat som en idiot?

Om man går på stan i gällivare tex, hur stor är chansen att man får ett leende av en okänd person istället för en bitchblick? mer glada kommentarer/komplimanger till folket!

nu ska jag åka till felicia


minigolfragg

jag och ida hittade värst ragget idag på golfen, han var väl sisådär fem år och kom och sa till oss ba jag vann! jag vann över pappa! och vi ba åh vad duktig du är, vill du ha en peng? åsså gav vi han en enkrona han blev superglad och sprang iväg. sen kom han tillbaka hela tiden och sa hej fnittrade och gömde sig, jättesöt. sen kom han med ett skräp och gav till mej och sprang sen iväg och skrek ba hahahaha hon tog det ändå! det fanns en skräpkorg alldeles där nära men vafan ;

nu måste jag tillbaka och jobba rumpan av mej! (kolla klart filmen) puss! :)


6:e augusti

god morgon alla sötnosar!
jag sitter och äter havregryn och mjölk och sååklart tappade jag ut hälften på golvet så nu måste jag dammsuga också. idag efter jobbet drar jag till byn, tränar och ska försöka få tid att umgås med felicia och linn som kanske skulle komma, ska hinna träna åtta timmar ihelg... :)



det visste du inte om frukt?

jag tog nyss mitt efterlängtade bad och så blev jag skittrött och somnade, jag vet inte så speciellt smart att somna i badkaret. jag vaknade sen efter ett tag och drömde en skitbra dröm, jag var helt glad, typ lycklig när jag vaknade men jag kommer inte ihåg vad jag drömde, irriterande? ja.



det här visste du kanske inte om frukt?
frukt ska alltid ätas för sig. man ska aldrig avsluta en måltid med frukt, nedbrytningen hos frukt börjas när man tuggar på frukten och slutar i tunntarmen men när frukt äts efter intag av proteiner blockeras den i magen då den egentligen vill till tunntarmen. då jäser frukten och hela matsmältningen förstörs, det kan till och med bildas alkohol. man ska helst äta frukt innan frukosten, en kvart innan minst. eller på kvällen men då minst tre timmar efter middagen. men jordgubbar, blåbär, hallon, vinbär och björnbär kan man utan problem avsluta måltider med.


hejjaghartråkigt

vad kan man göra? slutade för ungefär en timme sen och felicia har dragit hem och jag har vila från träningen idag. sitter och garvar på mej till ett värdelöst program på femman i brist på annat att göra.
slå en pling vet jag!
0705794757

lufta elementen?

hahaha vi båda satt i pyjamas och åt  frukost så ringde det på dörren & två snubbar skulle lufta mina element, hahaha vi båda sitter här och försöker hålla oss för skratt haha.

inatt har jag tydligen skrikit hiiildaaa och låtit jättearg, men jag skulle nog bara ge igen till dom som höll på att stöna och dunka i väggen hela natten så vi inte kunde sova...

nu måste jag.. hehe klä på mej men det kan jag ju inte göra när dom ännu är här, puss


airplanes

guess what! felicia ska komma hit och sova här idag, hur kul som helst ju! :D & imorron har jag vilodag från träningen så då kan vi två hitta på nåt roligt, fast hon får fara på egna äventyr från halv tolv till halv sju :)

måste ta itu med mitt diskberg och hoppa i duschen, orkar nog inte bada badkar som jag tänkte, är inte så sugen att ligga i varmt vatten efter en träning när jag redan är varm som en bastu...

jag behöver inte ens lyssna på musik själv för lägenheten ovanför dunkar musik för fulla muggar, väldigt bra musik till och med :)


blahblah

en tanke flög in genom örat och landade i hjärnan, helt plötsligt blev jag jättesugen att bada badkar! tänk vad skönt att bara ligga där, ojoj! och förresten det skulle börja regna idag men vart fan är regnet?

nånå ska fara tillbaka till minigolfen nu, sen träna och sen ska jag fan ta ett efterlängtat bad! puss





Utkast: Aug. 4, 2010



hej har faktiskt ingenting alls att säga, sitter alldeles ensam på miniglfen och lyssnar på kass musik, äter kakor och väntar att mitt vatten ska bli kallt i kylen. snart ser det ut som att det kommer börja regna så då får vi nog sluta tidigare.
saknar min stjärna <3

satan i gatan

heeelvete råkade försova mej till nu, ska bara slänga i mej lite havregryn sen drar jag och springr, tjingeling!


sommarjobb

ska snart gå hem på lunch, fast är inte så hungrig eftersom jag och ida har smällt i oss dricka och kakor, sen gick vi också och köpte glass... vi spelade lite minigolf sådär på morgonkvisten och jag skojjar inte jag var asgrym!

eftersom min stjärna ska till lule ihelg :( så ska jag träna hela helgen, det blir nog asbra (y) sen nästnästa helg är det ju flottkalaset så det blir sista helgen tillsammans med felicia, den 18:e flyttar hon, hojja vad det kommer bli tomt utan henne...

lagom sliten så ingen bild blir det mahhaa ;)

minigolf och diskberg

sådärjah nu ska jag ta itu med disken, borsta tänderna och sen drar jag till minigolfen. är det för kallt att ha på sig shorts? det var förjävligt varmt när jag sprang men nu ser det inte så varmt ut.... äh får väl ta på mej ett par byxor på lunchen i värsta fall, puss :)


bläblä

nej vad hemskt att stiga upp så här tidigt, börjar först halv tolv men ska fara och springa men det går lite segt... hade gjort vadsomhelst för att bara få gå och sova igen

sportguiden

gissa vad jag gör? lagar mat! haha det kommer blir supergott. jobbet idag var helt chill, vi sopade först banorna, plockade lite ogräs sen satt vi inne i vårt krypin och kollade film eftersom det regnade. tror nog jag kommer klara av dom här två veckorna utan problem.
måste bara få klart allt här, ligger fullt med kläder överallt och hälften av alla grejjor saknas menmen ;)
puss


pite dansar och ler



på fredagen for vi in till "området" vi stod längst fram på lars winnerbäck men man hörde inte ens vad han sjöng för alla skrek, alla pressade som nå jävla idioter också så vi hörde kanske två låtar. eller vi hörde nåt mumlande, vi hörde inte ens vilka låtar det var. det blev helt varmt när alla tröck så mycke och alla drog ner eller tog min fina hatt som jag fick av en snubbe hela tiden!



vi var mest i de där stället vart man dansade, de var ju nästan bara bra musik hela tiden och en jävla massa folk, grymt roligt. Vi träffade också massa trevligt nytt folk! resten av helgen var vi i hildas stuga, åt godis, pratade och dansade hehe. sen en natt när jag skulle sova på hildas luftmadrass (jag och felicia sov en natt var på den) då gick nån på madrassen när jag sov! alldeles bredvid mitt huvud. seriöst jag blev skiträdd! har nog aldrig blivit räddare faktiskt.

nu måste jag ta mina bamsestora väskor med alla mina kläder och åka till min lgnhet, börjar jobba halv tolv på minigolfbanan och ska hinna träna innan, förvänta er ingen uppdatering här på några dagar, har inge internet där så...
men ha det bra puss♥

tell me more

har haft en grymt rolig helg i piteå, berättar mer senare nu blir det ett dopp med felicia och imorgon börjar jag sommarjobba & min mor och far har hållt på och fixa lgnheten när jag var borta så nu är den klar! måste bara köpa en byrå som jag har spanat in och en tv!

puss


RSS 2.0